- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ciddi olmuyorlar genelde . Bence sen şu anda anlayamazsın da çünkü ciddiyetini anlaman için tanıman arkadas olman Lazım . Onun için de adım atması Lazım psikolojik olarak duygusal boşluktasın zaten hemen ne derse inanacak potansiyelde gibisin .
Bende en sağlıklısı uzak dur
Boşver canım ya bi ünlüyü beğenmek gibi bşy seninki şu an :)O zaman bir şey oldukça yazarım artık buraya yeni gelişmeleri, siz kendine gel dersiniz![]()
Ne yaparsa insan kendine yapar :) uzulende mutlu olanda sen olacaksin sonucta. En yakinlarimdan bi kac örnek duydugum icin bu akademisyenlere hic güvenmiyorum. Nikahli coluk cocuklu ama airetten öğrencisiyle iliski yasayip imam nikahi kiyan mi dersin, bosandim deyip halbu ki evli olan mi dersin aman aman..Azcık kaptırabilir miyim?
Şaka bir yana evet ondan korkmuyor değilim
Oluru yok malesef. Sen en kucuk 25 yasinda olsan adam 48 yasinda resmen. Tek ihtiyacı genc sevgili. Ama sen daha genceciksin. Ömrünü heba etme. Yol yakindan vazgec :)
Hayranlıktır o, hani şu lisede yaşadıklarımızın yüksek lisans versiyonu.
Oluru yok bence, platonik takılıp gününüzü güzelleştirin yeterli diye düşünüyorum. Zira ben özlüyorum o platonik ve heyecanlı zamanları.
Sennheyecani baska yerlerde araAa tam da bildiniz yaşları valla25-48
Evet heyecanlı oluyor açıkçası ben de heyecan arıyorum herhalde :)
Sennheyecani baska yerlerde araben o yaslarda genclerle takilmak isteye ogretim gorevlilerine kart zampara diyorum
![]()
Daha yeni tuhaf bir ilişkiden çıkmamış mıydın sen hani şu cimri İspanyolla? Bence duygusal boşluğa düşmüşsün, bu boşluk hissi geçince eskisi kadar ilgi duyacağını sanmıyorum. Boş yere kendini heveslendirip saplantı haline getirmemeye çalış bana kalırsa.
Akademide boyle iliskiler hos karsilanmiyor, onun bakisindan belki bos yere anlam cikariyorsundur.
Bence bu bir hayranlık sizdeki yani ilgi duyduğunuz bir konu hakkında hayatınızı kolaylaştıracak olması sizi etkilemiş (umarım aşk değildir :) ) aşk ise bunun adı geçmiş olsun . Genelde akademisyenlerin hoşuna gider genç kızların /genç erkeklerin ilgi duyuyor olması bir nevi (hala gencin , hala fıtim ve hala genç insanların ilgisini çekiyorum )diye düşünüyodur motive oluyodur. Ama hiç sağlıklı değil çok farklı jenerasyonlarsiniz ortak tek konu araştırma ödevi biraz daha profesyonel bak olaya ve duygularına engel ol derim.
Ufff nedir arkdasim senin bu yasli adam sevdan?
50 yasinda adam ister brad pit olsun yasli iste
Ciddi düşünmüyorsun değil mi? Evlilik? Sakın derim.
Sen psikoloji isini dha iyi bilirsin ama bilincaltinda biseyler var gibi kriter olarak degil tabii ama hep yasca senden buyuk insanlarla birlikte olman veya onlara ilgi duyman tesaduf mu?Yaşlı olsun gibi bir kriterim yok
Bir şey düşünemiyorum pek bu konuda açıkçası
Çünkü belki bilgili, zeki olmasına falan hayranımdır diye düşünüyorum
Evlilik falan çok ileri aşamalar oldu
Daha elimde somut delil yok adam bana bir şey hissediyor mu etmiyor mu diye yani sadece bu olanlar ve his...