Bebek Beslenmesi Danone Basın duyurusu !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bilgilendirme için teşekkürler. Pek çok kişiyi yanılttılar (

Cocuk doktorlari bebek yogurtlarini tavsiye etmiyorlar cok fazla seker iceriyor. Bence en guzeli evde yaptigimiz kendi ev yogurdumuz eger tatlandirmak istiyorsak icine biraz pekmez koyabiliriz. Veya cocugunuz illaki danone yogurt gibi istiyorsa icine bir kucuk kasik evde yaptiginiz recelden koyabilirsiniz. Ama hazir urunlere kesinlik karsiyim ve alistirmamak lazim cocuklarimizi.

ben kendi çocukluğumdan hatırlıyorum danone hakkında söylemleri ama malesef oğlum çok severek yiyo

Aynen doğru diyorsun kendi ülkelerinde satış yasak [emoji5]️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben de yoğurdumu kendim yapıyorum evde..
çocuklar için yoğurdu süt süzgecinde 1 saat bekletiyorum ve daha koyu oluyor o zaman..tatlandırıp vanilya ile değişik lezzetler elde ediyoruz.severek yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…