Merhaba bayanlar ben cok sikintidayim hamileyim ve kendimi tamamen yanliz hissediyorum cildiracak gibiyim ya.. benim annem babam ben kucukken bosanmis bu yasima kadar ilgi sevgi bana gore sifir onlara gore cok evime cagrsam gelen giden yok biri kocasi dieri karisi derdinde ben laf soyleyince sucluyum onlari zaten affetmem.. ama onlarin ortada bikraktigi cocuklarini bakan buyuten insanlar benim gercek ailem ama bu aralar annem yerine koydugum annemden bahsedeyim size ise gidip eve gelince butun sitresimi cogaltiyo tasincagiz diye konusuyoruz 2 gun sonra ses yok ben gebelik dolayisiylaburada kaliyorum esimle beraber aslinda kendi evim 10 dk.. mesefade ama gitmiyorum kendime guvenim hic kalmadi kendi evimden nefret ediyorum su an bebegimin odasini hic birseyini oraya kurmak istemiyorum 2 ay sonra dogumum var odasi hazir oldugu halde yerlestiremiyorum bunu da soyleyince 2 gun once bana tasiniriz diyen insanlar tasin nak kendi hayatina sende rahatla bizde rahat ederiz vs.. can sikici laflar arkdaslar iyice daraldim inanin su an tam olarak nasil yazdiigimin darkinda degilim ama anliyorsunuzdur umarim dogumda sonrada burada kalmak zorundayim cunku ne kendi annem ne de bu annem bemimle kalmazlar benim evimde sebebi herkezin kendi hayati var k benle ygrasir yemin ederim cok sikildim ya sizce ne yapayim bana bir yol gisterin lutfen alip kocami firsem istedigim yerde evimi turup otursam sizce basarili olabilirmiyim yapabilirmiyim cocugumu tek basima buyute bilirmiyim sizce ne tapayom arkdaslar cok bunaltidayim kendinizi benim yerime koyun lutfrn daha iyi cevap fikir verirsiniz birde esime fazla guvenmiyorum 3 sene once yasanan bir ilaydan dolayi bama bir soz vermisti ve sozunu tutmadi o zaman gene ayni seyi tekrarlar mi diye korkum var zageb takintiliyim beni rahatlatip bana biraz guc verin ne olur