Daraldım, kendim için birşeyler yapmalıyım ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Kızlar;

Şu ara ruh halim kaçıp gitmek üzerine.. Öyle herşeyi bırakıp kaçmak memnuniyetsizlik çekememek tahammül sınırı -654416 yani kısaca çok vahim durumdayım.. Yapmak istediğim o kadar şey var ki kendime ve hayata dair.. Ama elim kolum kalkmıyor misali... Halime şükredecek o kadar sebebim var ki neden bu nankörlüğüm ? Neden Bu ruh halim ? 6 Senedir çalışıyorum bu hafta izin istedim kafa izni.. 4 günüm var ve bu 4 günde kendime iyi gelecek bana faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela camileri gezip içerisinde saatlerce oturup dua etmek bir köşesinde sessizce ağlamak kuran okumak kendimle kalmak istiyorum bütün insanlardan uzak olmak istiyorum kimse bana dokunmasın .. Ama bu bana iyi gelecek mi bilmiyorum.. Sizlere yazıp fikir almak istedim şu iyi gelir bu iyi geldi demenize ihtiyacım var Kızlar ?

İzniniz var yapmayı planladıgınız aktiviteler var
Niyetinizi almışsınız Allah ruhunuzu feraha çıkarsın.
Sadece cami ile kalmayın topluma da karışın
İnsanlarla konuşmakda bir vazifedir

peki bu yönde rahatlamak istediğimi belirttim başka önerileriniz varmı ben faydalı olmak istiyorum. atik ,canlı olamk istiyoprum . insanlara yardım etmek istiyorum öyle çok özeniyorum ki güler yüzü eksik olmayan insanlara benimse küçüçük birşeye bile tahammülüm yok iç savaş yaşıyorum

peki bu yönde rahatlamak istediğimi belirttim başka önerileriniz varmı ben faydalı olmak istiyorum. atik ,canlı olamk istiyoprum . insanlara yardım etmek istiyorum öyle çok özeniyorum ki güler yüzü eksik olmayan insanlara benimse küçüçük birşeye bile tahammülüm yok iç savaş yaşıyorum
Güler yüz yada donuk yüz insanın fıtratıdır dünyalar sizin olsa yine yüzünüz sürekli gülümsemez.
Sıkıntınız olsa çözmeye çalışırdınız galiba amacsız oldugunuz için sıkılıyorsunuz
Vakıflara gidin
Çocuk esirgeme
Yaşlılar ile görüşmeye
Yada en kolayı aile içi görüşmeler yapın bakın bakalım insanlar sizin bıraktıgınız yerde mi

İnsanın istediği şeyin(kendine ve başkasına zarar veren bir şey değilse)ona en iyi gelen şey olduğunu düşünüyorum.Hastayken canımızın çektiği yiyeceğin şifa olması gibi.Bence dediğinizi yapın.İnşaAllah iyi gelir.İçimiz biliyor doğru olanı.

Me yapmak istiyorsunuz ?
Ne istiyorsunuz ? Bunları bilmeli ve ona göre davranmalısınız.

Ben olsam bulunduğum şehirden ayrılırdım en az 1-2 gün .. evden çıkmak değil şehirden de çıkmak çok iyi geliyor ..
Sapanca , Abant gibi bir yerlere gidip göl kenarında yürümek , oturup soğukta sıcak çay içmek ! Çok daraldığımda yaptığım şeylerden biri .. ruhuma , bedenime çok iyi geliyor

Senin yerinde olsaydim eger zamamin olsaydi yani kesinlikle spor salonuna giderdim, yoga ya da platese verirdim kendimi.
Kitaplar okurdum, oh yazarken bile okumus oldum. Ki ben yalniz sinemaya gitmekten keyif alan, dergi okuken hamburgerimi yiyen magaza gezen bir insandim bir zamanlar. Özgür ruhluydum arkadas gruplariyla daralirdim.
Benim de kacip gidesim geliyor ama iki cocugum var.
Nereye gidiyon :dondurma: Biri pacamda, biri yakamda :anne::emir_bebek:
Bak inan daha zorlari var, su an cok ama cok muazzam kalitede zamanini birseye verebilirsin.
Yardim kuruluslari, doga gezileri, hic olmadi avare avere dolanmak güzel kasabada.
Yaklasik bes yildir bu tempodayim bebek, bez degistir, emzir, temizlik, banyo, aglamalar, bulasik..
Kendime ayirdigim vakit KK ve de esim evde ise yürüyüs.
Bir de kahve.. Ama sicakken icebildigim. Onu da genelde arabada iciyorum cocuklar arka koltukta kemerlere bagli olduklarinda.
Frenlemelerde cok dilimi, dudagimi yaktim :kahve::işsiz:

Senin yerinde olsaydim eger zamamin olsaydi yani kesinlikle spor salonuna giderdim, yoga ya da platese verirdim kendimi.
Kitaplar okurdum, oh yazarken bile okumus oldum. Ki ben yalniz sinemaya gitmekten keyif alan, dergi okuken hamburgerimi yiyen magaza gezen bir insandim bir zamanlar. Özgür ruhluydum arkadas gruplariyla daralirdim.
Bak inan daha zorlari var, su an cok ama cok muazzam kalitede zamanini birseye verebilirsin.
Yardim kuruluslari, doga gezileri, hic olmadi avare avere dolanmak güzel kasabada.
Yaklasik bes yildir bu tempodayim bebek, bez degistir, emzir, temizlik, banyo, aglamalar, bulasik..
Bir de kahve.. Ama sicakken icebildigim. Onu da genelde arabada iciyorum cocuklar arka koltukta kemerlere bagli olduklarinda.
Ben de sizin anlattiginiz eski yasantiniz gibiyim. Cocuklar icin yine olsa yine yapardim diyor musunuz peki :)

Ben de sizin anlattiginiz eski yasantiniz gibiyim. Cocuklar icin yine olsa yine yapardim diyor musunuz peki :)

Elbet bir gün cocugum olurdu diyordum ama zamanini hic kestiremiyordum. Yani evlendigimizle esimle hic cocuk hayali dahi kurmamistik, acikcasi yakin zamandaki planlarimizda yoktu bu konu.
Uzunca bir süre cocuk yapmazdim gibime geliyor, ne zaman istersem o zaman yapardim. Pisman olmuyorum asla, bunu yasamam gerekiyor. Kizim süpriz geldi, yanina da kardesi ben istedim. Batti balik yan gider. Üc döert sene sonra toparlanmayi umuyorum. Illa ki büyüyecekler. Fedakarlik yapmam sart. Bir gün yine ayni hayati yasama imkanim var ne de olsa =)

Güler yüz yada donuk yüz insanın fıtratıdır dünyalar sizin olsa yine yüzünüz sürekli gülümsemez.
Sıkıntınız olsa çözmeye çalışırdınız galiba amacsız oldugunuz için sıkılıyorsunuz
Vakıflara gidin
Çocuk esirgeme
Yaşlılar ile görüşmeye
Yada en kolayı aile içi görüşmeler yapın bakın bakalım insanlar sizin bıraktıgınız yerde mi

çok teşekkür ederim evet haklıısnız ...

İnsanın istediği şeyin(kendine ve başkasına zarar veren bir şey değilse)ona en iyi gelen şey olduğunu düşünüyorum.Hastayken canımızın çektiği yiyeceğin şifa olması gibi.Bence dediğinizi yapın.İnşaAllah iyi gelir.İçimiz biliyor doğru olanı.

inşaallah geçer ve huzura kavuşurum kavuşuruz... Rabbim kimsenin huzurunu eksik etmesin inşaallah

Kac saat calisiyorsunuz. Haftada kac gub izniniz var?

6 gün çalışıyorum 1 gün izin sadece pazar iş stresim çok fazla nefes almıyorum desem yeridir son zamanlarda müşterilere ve patrona bile tahammülüm yok egolusun demeye başladılar bana halbuki ego sahibi hiç olmadım sadece daraldım tahammülüm yok :(

Me yapmak istiyorsunuz ?
Ne istiyorsunuz ? Bunları bilmeli ve ona göre davranmalısınız.

rahat olmak istiyorum öncelikle birşey yaparken severek isteyerek yapmak istiyorum kendime güvenmek istiyorum.. karşımdaki insanlar güç alsın benden bende güç alayım onalrdan hep bir huzur içinde olmak yaşamak istiyorum.. İş i yük gibi yaşamayı yük gibi görmek istemiyorum ....

Ben olsam bulunduğum şehirden ayrılırdım en az 1-2 gün .. evden çıkmak değil şehirden de çıkmak çok iyi geliyor ..
Sapanca , Abant gibi bir yerlere gidip göl kenarında yürümek , oturup soğukta sıcak çay içmek ! Çok daraldığımda yaptığım şeylerden biri .. ruhuma , bedenime çok iyi geliyor

en sevdiğim tarz.... ama tek başıma gitme gibi bir güç yok bende güvenim yok ... yoksa en sevdiğim şey beni zaten bir odaya kapatsalar ve kimseler dokunmasa bütün ilişimi de çekeyim hayattan 1 ya da 2 gün yaa

ya çok tatlısınız inanın kii işte tam olarak ben bundan da korkuyorum ya ben evlendiğimde ve çocuk sahibi olduğumda daha çok daralırsam kendime başkasına zararım dokunursa yani huzursuzluk yaratırsam ? ...
şuan o kadar vakitlerim varken bile bunalımlara giriyorum belki yersiz olarak .. ya ilerisi daha zor olursa bana :(

kafamda deli sorular....
tek başına işler... bunun üzerine eğileceğim.

Elbet bir gün cocugum olurdu diyordum ama zamanini hic kestiremiyordum. Yani evlendigimizle esimle hic cocuk hayali dahi kurmamistik, acikcasi yakin zamandaki planlarimizda yoktu bu konu.
Uzunca bir süre cocuk yapmazdim gibime geliyor, ne zaman istersem o zaman yapardim. Pisman olmuyorum asla, bunu yasamam gerekiyor. Kizim süpriz geldi, yanina da kardesi ben istedim. Batti balik yan gider. Üc döert sene sonra toparlanmayi umuyorum. Illa ki büyüyecekler. Fedakarlik yapmam sart. Bir gün yine ayni hayati yasama imkanim var ne de olsa =)

mükemmelsinizz ... Aşırı imreniyorummmm böyle insanlara ne istediğini bilen ve yapan hiç pişman olmayan

Back
X