Daraldım, kendim için birşeyler yapmalıyım ?

rahat olmak istiyorum öncelikle birşey yaparken severek isteyerek yapmak istiyorum kendime güvenmek istiyorum.. karşımdaki insanlar güç alsın benden bende güç alayım onalrdan hep bir huzur içinde olmak yaşamak istiyorum.. İş i yük gibi yaşamayı yük gibi görmek istemiyorum ....
Bunlar işini sevmediğini gösterir.
Bir de işini seviyor bile olsan insan bi sure sonra sıkılıyor. Hobilerinin farkında misin ? Iş dışında mutluluk Alanları geliştirmelisin.

Merhaba Kızlar;

Şu ara ruh halim kaçıp gitmek üzerine.. Öyle herşeyi bırakıp kaçmak memnuniyetsizlik çekememek tahammül sınırı -654416 yani kısaca çok vahim durumdayım.. Yapmak istediğim o kadar şey var ki kendime ve hayata dair.. Ama elim kolum kalkmıyor misali... Halime şükredecek o kadar sebebim var ki neden bu nankörlüğüm ? Neden Bu ruh halim ? 6 Senedir çalışıyorum bu hafta izin istedim kafa izni.. 4 günüm var ve bu 4 günde kendime iyi gelecek bana faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela camileri gezip içerisinde saatlerce oturup dua etmek bir köşesinde sessizce ağlamak kuran okumak kendimle kalmak istiyorum bütün insanlardan uzak olmak istiyorum kimse bana dokunmasın .. Ama bu bana iyi gelecek mi bilmiyorum.. Sizlere yazıp fikir almak istedim şu iyi gelir bu iyi geldi demenize ihtiyacım var Kızlar ?
ben bugün psikiyatriye gideceğim benzer ruh halindeyiz ama baana dua etmek falan fayda etmiyor benim ruhum aç, gezmek dünyayı keşfetmek istiyorum ve bazı şeyler buna engel oluyor..
bence bir köşede ağlamak yerine bu günlerinizi daha aktif bir halde geçirin, şehir dışına bir tur olabilir şebi aruz vakti değerlendirin derim..
yada müze gezin, parklarda gezin, sinema tiyatroya gidin dolu dolu şeylere vakit ayırın..

Bunlar işini sevmediğini gösterir.
Bir de işini seviyor bile olsan insan bi sure sonra sıkılıyor. Hobilerinin farkında misin ? Iş dışında mutluluk Alanları geliştirmelisin.

iş dışında ki hayatım köreldi gün içinde o kadar yoruluyorum ki akşama ve sonrasına yapacak mecalim ve istediğim kalmıyor ... işimi seviyorum normalde yoksa çıkardım ama beni tutan şeyler var .. kendime gelmek istiyorumm

ben bugün psikiyatriye gideceğim benzer ruh halindeyiz ama baana dua etmek falan fayda etmiyor benim ruhum aç, gezmek dünyayı keşfetmek istiyorum ve bazı şeyler buna engel oluyor..
bence bir köşede ağlamak yerine bu günlerinizi daha aktif bir halde geçirin, şehir dışına bir tur olabilir şebi aruz vakti değerlendirin derim..
yada müze gezin, parklarda gezin, sinema tiyatroya gidin dolu dolu şeylere vakit ayırın..

ruhum duaya aç bu konuda hayat telaşı engel oluyor yapmak istediklerimi yapamıyorum bende yarın gideceğim inşaallah her sene tur a çıkan bir insanım ama bundan da bıktım ben

iş dışında ki hayatım köreldi gün içinde o kadar yoruluyorum ki akşama ve sonrasına yapacak mecalim ve istediğim kalmıyor ... işimi seviyorum normalde yoksa çıkardım ama beni tutan şeyler var .. kendime gelmek istiyorumm
Hafta sonlarını ya da iş çıkışını iyi bir aktivite ile değerlendirin derim.

ruhum duaya aç bu konuda hayat telaşı engel oluyor yapmak istediklerimi yapamıyorum bende yarın gideceğim inşaallah her sene tur a çıkan bir insanım ama bundan da bıktım ben
şebi aruz hem manevi bir ortam hemde bir çeşit seyahat aktivitesi bunu değerlendirin orada dua edecek bir atmosfer ve ruhani bir denge var.

mükemmelsinizz ... Aşırı imreniyorummmm böyle insanlara ne istediğini bilen ve yapan hiç pişman olmayan

O sizin mükemmelliginiz, daha önce hic kimseden bu konuda övgü almamistim :oops:
Ama pisman olmuyorum aldigim kararlardan dogru.
Hayat planlananlar gibi ilerlemez bir de, yeniligi sevmeyen ben bile basima gelenleri cabuk kabulleniyorum.

ya çok tatlısınız inanın kii işte tam olarak ben bundan da korkuyorum ya ben evlendiğimde ve çocuk sahibi olduğumda daha çok daralırsam kendime başkasına zararım dokunursa yani huzursuzluk yaratırsam ? ...
şuan o kadar vakitlerim varken bile bunalımlara giriyorum belki yersiz olarak .. ya ilerisi daha zor olursa bana :KK43:

kafamda deli sorular....
tek başına işler... bunun üzerine eğileceğim.

Öncelikle hayatin akisini kabullen.
Basa gelen cekilir lafina pozitif bir acidan bak.
Inan kendim icin bambaska hayallerim varken kizimi dogurdum ben. Ki kizim somurtkan ve asla memnun olmayna bir cocuktu. Gülünce güller acardi diyemiyorum gülmüyordu huyu kurusun, hala da ayni :kahve: Beraber ana kiz fotograf bile cekemiyoru istemiyor.
Hayat zor, belli dönemlerde bizi cok zorlar. Ben inan cok ama cok zorlu zamanlar gecirdim, yalnizdim. Yardima muhtac haldeydim. Söyle ki zamanla buna da alisiyor insan. Daha da güclü kalkiyorsun altindan.
Yakinda kisa tatile cikacagiz esimle. Biliyorum ki yine uykusuz gece gecirecegim ama kahvaltiya tam enerji inecegim. Kara bulutlari azicik dagitmak icin arada böyle kiyak geciyoruz kendimize. Cok zorlandik hak ettik, cok üzüldügüm zamanlar oldu.
Hayatini kabullen ve doya doya yasa.
Kimse ile karsilastirma kendini, yasamini, duygularini.
Özgür ol. Depresyonun bile benim icin lüks oldugu su günlerde onu bile doya doya yasamak güzel.
Basina gelenleri ise gelince düsün, yasarken ögreniyor insan herseyi. Simdiden bilemezsin, bir önemi de yok.

O sizin mükemmelliginiz, daha önce hic kimseden bu konuda övgü almamistim :oops:
Ama pisman olmuyorum aldigim kararlardan dogru.
Hayat planlananlar gibi ilerlemez bir de, yeniligi sevmeyen ben bile basima gelenleri cabuk kabulleniyorum.

hayat planlananlarla gitmez çok doğru bir söz... ben iş planım bile bozulduğunda hzuursuz ve sinirli olabilen insanım hayata yaydığımdaki halimi düşünün ...

Öncelikle hayatin akisini kabullen.
Basa gelen cekilir lafina pozitif bir acidan bak.
Inan kendim icin bambaska hayallerim varken kizimi dogurdum ben. Ki kizim somurtkan ve asla memnun olmayna bir cocuktu. Gülünce güller acardi diyemiyorum gülmüyordu huyu kurusun, hala da ayni :kahve: Beraber ana kiz fotograf bile cekemiyoru istemiyor.
Hayat zor, belli dönemlerde bizi cok zorlar. Ben inan cok ama cok zorlu zamanlar gecirdim, yalnizdim. Yardima muhtac haldeydim. Söyle ki zamanla buna da alisiyor insan. Daha da güclü kalkiyorsun altindan.
Yakinda kisa tatile cikacagiz esimle. Biliyorum ki yine uykusuz gece gecirecegim ama kahvaltiya tam enerji inecegim. Kara bulutlari azicik dagitmak icin arada böyle kiyak geciyoruz kendimize. Cok zorlandik hak ettik, cok üzüldügüm zamanlar oldu.
Hayatini kabullen ve doya doya yasa.
Kimse ile karsilastirma kendini, yasamini, duygularini.
Özgür ol. Depresyonun bile benim icin lüks oldugu su günlerde onu bile doya doya yasamak güzel.
Basina gelenleri ise gelince düsün, yasarken ögreniyor insan herseyi. Simdiden bilemezsin, bir önemi de yok.

ne kadar güzel açıkladınız ne kadar güzel sarmaladınız beni çok teşekkür ederim.. Terapiye gittim ilk izin gnüümde güzel geçti ve geçeceğine de inanıyorum... Kendimle ve duygularımla aşırı bir cebelleşmem var.. Tam da ruhuma dokunacak türden konuştunuz rabbim herkese sağlık ve huzur nasip eylesin huzur ne kadar önemliymiş...

Back
X