Gidin ihmal etmeyin.. zaman zaman hepimizde oluyor umarım tez zamanda atlatırsınızonu da düşündüm ve izin günüme randevu aldım ilk izin günümde ona gideceğim inşaallah .
Gidin ihmal etmeyin.. zaman zaman hepimizde oluyor umarım tez zamanda atlatırsınız
Kuzum geldim burdayım
Umarım faydalı ve güzel bir izin dönemi olur.
Galiba benim de ihtiyacım var...İnşaallah canımçok kötü durumdayım yarın terapi için gideceğim ne durumda olduğumu bilmediğim için konuşmaya ihtiyacım var
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
elinize boş bir a4 alıp içinizden ne gelirse yazmanızı tavsiye ederim. bazen insan içindeki en derin istek, arzu, kırgınlık ve hüzünlerini bu yolla kolayca ifade edebiliyor. belki ruhunuzdaki ağırlığın temel sebebini bu şekilde bulabilirsiniz. hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. inşallah siz de daha bir güçlü, kendinize karşı daha bir farkındalık kazanmış olarak, iç ferahlığı ve huzuruyla çıkarsınız bu günlerden...
ve gelecek günlerin de gelmesi beklentisinden çıkıp, an'ı yaşayıp, onu hissedebilmeyi tadarsınız...
dualarınız varmış ve içinizden geliyormuş ne güzel... belli ki yalnız değilsinizvermek istemeyen, istemeyi vermezdi...
Galiba benim de ihtiyacım var...
Merhaba merak ettim şu an nasılsınız iyi misiniz? :) Ben de bir zamanlar böyle hissediyordum. Sonra reikiye başladım. Bana gerçekten faydası oldu. İç huzurumu arttırdı. Daha neşeli, daha az sinirlenen, siniri üzüntüsü daha kısa süren bir insan haline geldim. Hergün yapınca daha etkili olduğunu düşünüyorum. Burada da reikiyle ilgili konular var hem oradan bakıp hem de internetten araştırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?