• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, Kendime İyi Gelecek Şeyler Yapmalıyım Yardım ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Kızlar;

Şu ara ruh halim kaçıp gitmek üzerine.. Öyle herşeyi bırakıp kaçmak memnuniyetsizlik çekememek tahammül sınırı -654416 yani kısaca çok vahim durumdayım.. Yapmak istediğim o kadar şey var ki kendime ve hayata dair.. Ama elim kolum kalkmıyor misali... Halime şükredecek o kadar sebebim var ki neden bu nankörlüğüm ? Neden Bu ruh halim ? 6 Senedir çalışıyorum bu hafta izin istedim kafa izni.. 4 günüm var ve bu 4 günde kendime iyi gelecek bana faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela camileri gezip içerisinde saatlerce oturup dua etmek bir köşesinde sessizce ağlamak kuran okumak kendimle kalmak istiyorum bütün insanlardan uzak olmak istiyorum kimse bana dokunmasın .. Ama bu bana iyi gelecek mi bilmiyorum.. Sizlere yazıp fikir almak istedim şu iyi gelir bu iyi geldi demenize ihtiyacım var Kızlar ?

çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...

elinize boş bir a4 alıp içinizden ne gelirse yazmanızı tavsiye ederim. bazen insan içindeki en derin istek, arzu, kırgınlık ve hüzünlerini bu yolla kolayca ifade edebiliyor. belki ruhunuzdaki ağırlığın temel sebebini bu şekilde bulabilirsiniz. hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. inşallah siz de daha bir güçlü, kendinize karşı daha bir farkındalık kazanmış olarak, iç ferahlığı ve huzuruyla çıkarsınız bu günlerden...

ve gelecek günlerin de gelmesi beklentisinden çıkıp, an'ı yaşayıp, onu hissedebilmeyi tadarsınız...

dualarınız varmış ve içinizden geliyormuş ne güzel... belli ki yalnız değilsiniz;) vermek istemeyen, istemeyi vermezdi...

çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...

elinize boş bir a4 alıp içinizden ne gelirse yazmanızı tavsiye ederim. bazen insan içindeki en derin istek, arzu, kırgınlık ve hüzünlerini bu yolla kolayca ifade edebiliyor. belki ruhunuzdaki ağırlığın temel sebebini bu şekilde bulabilirsiniz. hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. inşallah siz de daha bir güçlü, kendinize karşı daha bir farkındalık kazanmış olarak, iç ferahlığı ve huzuruyla çıkarsınız bu günlerden...

ve gelecek günlerin de gelmesi beklentisinden çıkıp, an'ı yaşayıp, onu hissedebilmeyi tadarsınız...

dualarınız varmış ve içinizden geliyormuş ne güzel... belli ki yalnız değilsiniz:KK66: vermek istemeyen, istemeyi vermezdi...

ah ne güzel yazdınız rabbim razı olsun .. çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için .. yazmak önemli çok haklısınız yapacağım bunu :)

Merhaba merak ettim şu an nasılsınız iyi misiniz? :) Ben de bir zamanlar böyle hissediyordum. Sonra reikiye başladım. Bana gerçekten faydası oldu. İç huzurumu arttırdı. Daha neşeli, daha az sinirlenen, siniri üzüntüsü daha kısa süren bir insan haline geldim. Hergün yapınca daha etkili olduğunu düşünüyorum. Burada da reikiyle ilgili konular var hem oradan bakıp hem de internetten araştırabilirsiniz.

Merhaba merak ettim şu an nasılsınız iyi misiniz? :) Ben de bir zamanlar böyle hissediyordum. Sonra reikiye başladım. Bana gerçekten faydası oldu. İç huzurumu arttırdı. Daha neşeli, daha az sinirlenen, siniri üzüntüsü daha kısa süren bir insan haline geldim. Hergün yapınca daha etkili olduğunu düşünüyorum. Burada da reikiyle ilgili konular var hem oradan bakıp hem de internetten araştırabilirsiniz.

merhaba terapiste başladım buraya yazdıktan sonra şuan o ana göre daha iyi hissediyorum ama bitmiş değil zaman zaman vuruyor bu düşünceler beni... Dediğinizi ilk defa duydum araştıracağım teşekkür ederim.

Back
X