Daraldim sonunda sozLume patladim

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Herkese slm
Sorunum.su.daha öncede bahsetmiştir.sozlumle nisan tarihini bir turlu alamamistik.14,kasimda sozlendim.ailem beni iyice slklstlrmaya başladı.nisan tarihi icin,defalarca konuşmama rağmen sozlumden bi tarih alamadim.tatli tatli söyledim olmadi tartisarak söyledim olmadi.resmen arada kaldim.ailem bu hafta bu isi hallet dediler.israrlari su yüzden ailemle farkli sehirledeyiz is dolayisiyla sozlumle yakin oturuyoruz KV ne gidip geliyorum.asıl sinirini ziplatan gecen aksam halasinin evinde mevlutteydik.gelenlerden biri düğün ne zaman diye sordu benimkinden ses cikmadi.KV bisi demedi halasi atladi hemen onlar daha sözlükler nisan yapmadilar.ona mi dustu laf diye sozlume cemkirdim.adamda hala bi ses yok.konusmuyo.bnde yüzükleri cikardim.kaldrdim dedim.konuscak bisi yok dedim. Konusalim dedi.boyle salak saçma bi durum içinde resmen arada kaldim.

Niye tarih veremiyor. Ddi olarak mi hazır değilleryoks vverdiğikarardn mi emin degil

E Neden cevap vermiyor anlamadım ? gerekçesi ne !!
Kendine güvenimi yok,veya maddi yönden sıkıntıda mı ?
Hayir hicbir slklntlsl yok.ne maddi ne manevi.bende dahil kimse anlamiyor neden tarih vermediğini.e aklima sevmiyor mu sorusu geliyor.çok seviyormuş.eee sorun ne diyorum.cevap yok.nazil daralmim ben.ailemde baski yapiyo

Canım, sen evlenmek için hamile kalsam mı diye soran üyesin değil mi... Bence, bi erkeğe evlenmek için bu kadar yalvarma... Evlilik konusunu erkek açmalı, erkek üzerine gelmeli evlenelim diye, bayan dediğin biraz vakur durur bu konuda. Tahmin ediyorum, senin ısrarların yüzünden biraz erken söz yapmak durumunda kalındı... Eski konundan hatırlıyorum, nişan için mayıs, düğün için ağustos dememiş miydi... nesi uzun bu sürenin... ya da bu süreyi uzun buluyorsanız mayısta söz nişan bir arada, düğünü de ağustosta yapsaydınız keşke...

Canım, sen evlenmek için hamile kalsam mı diye soran üyesin değil mi... Bence, bi erkeğe evlenmek için bu kadar yalvarma... Evlilik konusunu erkek açmalı, erkek üzerine gelmeli evlenelim diye, bayan dediğin biraz vakur durur bu konuda. Tahmin ediyorum, senin ısrarların yüzünden biraz erken söz yapmak durumunda kalındı... Eski konundan hatırlıyorum, nişan için mayıs, düğün için ağustos dememiş miydi... nesi uzun bu sürenin... ya da bu süreyi uzun buluyorsanız mayısta söz nişan bir arada, düğünü de ağustosta yapsaydınız keşke...

Tebrikler o mu gercekten
E normalmiş ozaman

Hala ya neden kızdın ki,
Onlardan ses çıkmayınca makul bir açıklama yapmaya çalışmış.
kv ve nisanlının sessiz kalması, bu konu hakkında konuşmamaları pek hayırlı gibi görünmüyor.
KV çok iyi bir insan her zaman destekçim.sozlumun babasi hayatta değil evin erkeği rolünde.evdeki tüm.kararlar ondan cikiyor.e KV de bisi diyemedi.

E
Evet o uyeyim.ailem baski yapiyo.söz için de o diretmisti.bu isler çok stresli şeytani bol islermis.

ayy neden sözlenmiş ozaman..tarih konur ona göre hazırlık yapılır...iyi yapmışsın at yüzükleri valla..o koşsun peşinden..

ayy neden sözlenmiş ozaman..tarih konur ona göre hazırlık yapılır...iyi yapmışsın at yüzükleri valla..o koşsun peşinden..
Ben anlayamiyorum artik.yüzükleri cikardim dedim.aksam konusalim dedi.e yine bi sonuç elde edemicem.

Hayir yaaa söz için evlilik için o kudurdu.bende doğal olarak nisani istiyorum.

Sana ağustos da dügün yapalım demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Düğün ne zaman diye sordukların da ağustos gibi düşünüyoruz diyebilirdi o zaman, neden demiyor.
Çünkü bu çocuk hala evlenmek istediginden emin değil.

Back
X