- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Tesekkur ederimmKolay gelsin...:)
Kayinvalidem ile kalıyor ama kayinvalidem kizlariyla köye düğüne gitti üç günlüğüne haliyle babaanne bizde kalıyor.
Uc gunun bir gunu gitti diye teselli edebilirsin kendini.
Sabahtan beri bunu soyluyorum kendime
Uc gunun bir gunu gitti diye teselli edebilirsin kendini.
Oyle de yapsam acaba kirilir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sonucta yasli ya yarin bir gun Allah korusun birsey olursa vicdan azabi cekmekten korkuyorum ama çığlık atasim geliyorBana hiç tatlı gelmedi. Öyle olsa tatlı tatlı sohbetler eder gülerdiniz böyle emirler vermezdi. Yanında uzan illa yanına çağırıyorsa. Söylediklerine de hıı de geç.
Bu yazdiginiz icimi dağladı gercektenYaşlılar böyledir. Benim anneannem çok aksidir ama ben gittiğim zaman sabaha kadar nasıl eğleniriz konuşuruz güleriz. Yaşlılar konuşmayı çok isterler. Hak vermelisin onlar neden çok konuşmak istiyorlar ve yanlız kalmak istemiyorlar biliyor musun?
Çünkü ölüm korkuları var. Her an öleceklerini düşündükleri için birileriyle konuşmak hiç olmazsa ölüm fikrini kafalarından bir nebze de olsa atmak istiyorlar. Hak vermek lazım bence.
Eski gençlik çağlarını, maceralarını, aşklarını falan konuşun. Sizin de eğleneceğiniz şeylerden bahsedin.
Ben anneanneme kanka diyorum bayılıyor o da bana diyor :)))
Yaslı da yani kimi yaslılar var birinin evine gidince diken üstünde oluyorlar yazık. Babaanne sahiplenmiş sizin evi.Oyle de yapsam acaba kirilir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorum sonucta yasli ya yarin bir gun Allah korusun birsey olursa vicdan azabi cekmekten korkuyorum ama çığlık atasim geliyor
Kayinvalidemin neden ayni seyleri on kere sordugunu ve neden her seye küçümser gibi yaklastigini simdi anladim kadinin yillardir yasam enerjisi yokmus megersem :) neyse en azindan o biraz nefes almis olduSayılı gün çabuk geçer ya hep kalsaydı sizde
He he babaanne deyin duymayın görmeyin
Empati yapın o da iyi geliyor
Yok yok tavir almadilar sadece kizim yanlis anlasilmayalim sen ilgilen falan dedi hatta ananem ... onlarda diyor kizim guleryuz hurmet eksik etme diye :) valla sirf pisman olmamak icin bayagi sabrediyorum en ufak bir kirginlik olsun istememÜç gün zaten sadece üç gün biri gitti kaldı iki gün ya hep sizinle olsa :)
Biraz sabır edip yaşlı kadın artık çocuk gibi olmuş her yaptığına alınmamak gerek diye düşünürseniz zaman çabuk geçer
Aileniz de fena ama belli ki artık çocuklaşmış ve biraz da saçma davranan bir yaşlı kadın tavır almak aramamak hoş değil
Evet bende diken ustunde olmasin istedim ama hani birbirimizi de daraltmayalim istedim pek olmadi galibaYaslı da yani kimi yaslılar var birinin evine gidince diken üstünde oluyorlar yazık. Babaanne sahiplenmiş sizin evi.
Ya işte bazen düşünemediğimiz çok şey var işin arkasında. Kocası yok, oturup elinden tutacak dayanağı yok, belki herkes ona karşı gergin ve uzak davrandığı için o da böyle. Oysa yaşlılara nasıl davranırsak onlar da öyle olur. Ben babaanneme iyi davranamadım ergenlik zamanlarımdı. Gerçi yine konuşurduk ama odama çekilirdim çok konuşmazdım, hala hatırladıkça ağlarım keşke daha çok anım olsaydı, keşke daha çok muhabbet etseydim diye. Ama olmadı vefat etti. Şimdi anneannemle deliler gibi muhabbet ediyorum, videoya çekiyorum, şarkılar söylüyoruz dans ediyoruz, muhabbetler ediyoruz, gülüyoruz, her şeyden konuşuyoruz sabah gelip öperek uyandırıyor beni. Benim yanımda çok mutlu.Bu yazdiginiz icimi dağladı gercektenbirde bunu deneyeyim ozaman hem ona hem bana eziyet olmasin istiyorum cunku o da kendini fazlalik gibi hissederse cok uzulurum
İste o sure zarfinda kadincagizi kirmamak icin bir yol ariyorum :) kendimi nasil telkin edeyim diyorumE 3 gun zaten 1 gunu bitmis 2 gun
O kadar da sabredilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?