- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
- Konu Sahibi thichquang
-
Ben yine de kirmak istemedim hakliyken haksiz duruma dusmemek icin. Ama cok kirildim. Bide ustune mesafeli konusmasi daha cok canimi sıktıSiz ağzinizi ayirirken iyiydi deseydin. Verin o zaman paramizi deseydin.
Aaaay cirkefe bagladim :)
Hem de nasil istiyorum. Ama daha deneyemedik bile. En cok bu canimi yakti sanirimsiz herhalde çocuk istiyorsunuz ve kendinize bağlı olmayan sebeplerden yapamıyorsunuz o yüzden alınmışsınız.
kv lerin bir numaralı geleneği çocuk baskısı yapıp bulduğu boşlukta laf sokmaktır.
düşünmüyor olsanız zaten bu kadar alıngan davranmazdınız.
Fazla bile iyisin mesafe koy dedi esim ama icten ice de uzuldugunu biliyorum.Hatali değilsin bence. Bekleme sebebinizde makul esinizde arkanizdaymis bence hic bisey yapmayin.
Hem de nasil istiyorum. Ama daha deneyemedik bile. En cok bu canimi yakti sanirim
Hiiicc yüz verme bacım. Az benim gibi vicdan yapiyosun ama yook yook hic anlamazlar. Ah kizim uzdum seni diyemiyosa su durumda ayiptir ya. Cani isteyince konussun birak.Ben yine de kirmak istemedim hakliyken haksiz duruma dusmemek icin. Ama cok kirildim. Bide ustune mesafeli konusmasi daha cok canimi sıktı
Ben aramasini istemedim ki doldurmadim da. Mutfaği toparlarken sessizce agliyordum esim geldi. Arama istemiyorum desem de haketti aricam dediSöylediğinde ağlanacak bir şey olmadığını düşünüyordur muhtemelen. Aranız iyiyse, ağlayıp eşinize aratmak yerine kendiniz cevap verseydiniz daha uygun olurdu.
Sizin ettiğiniz bir laf için annesinin eşinize ağlayıp, eşinizle tartışmanıza yol açtığını düşünün. Çok soğurdunuz büyük ihtimalle.
Ben olsam ben de soğuk davranırdım.
Diyemedi evet cok da sever beni lafta. Ayni durumu kendi kizina kayinvalidesi yasatsa ortaligi ayaga kaldirirdi. Enistem hamile gorumcemden su istedi diye kusup evi terk etmis ortaligi birbirine katmis kendileri esim anlatmistiHiiicc yüz verme bacım. Az benim gibi vicdan yapiyosun ama yook yook hic anlamazlar. Ah kizim uzdum seni diyemiyosa su durumda ayiptir ya. Cani isteyince konussun birak.
Ben aramasini istemedim ki doldurmadim da. Mutfaği toparlarken sessizce agliyordum esim geldi. Arama istemiyorum desem de haketti aricam dedi
Defalarca bu konuda aciklama yaptim hic aciklama yapmama gerek yokken. Her seyi bildigi halde oyle demesi esimde bardagi tasirdi sanirimHata eşinizde olmuş. Arayıp laf söylemeyecekti. Aranız artık açıldı. Geçmiş olsun. Şimdi Eşiniz yalandan bir konuda size birşey desin. Skor eşitlenirdurum düzelir.
Gelin doldurdu olacak. İşte bu nedenle k.v yanında kocası eşine yalandan birşey desin. Bir daha da araya girmesin :)Tamam ama o kadın bunu bilmiyor ki. Sonuçta onun gözünde böyledir. Yani burada dediğim gibi “Kayınvalidem dediğimi yanlış anlayıp, ağlamış, eşimle tartıştım. Şimdi de ben doldurmadım, tesadüfen gördü, aranız bozulmasın dedim” deseydiniz, herkes karşı tarafı sinsilikle, aranızı bozmaya çalışmakla suçlayacaktı.
Ne olduğu her zaman önemli değil, olayın karşı taraf tarafından nasıl göründüğünü düşünmek çözüme yaklaşmanızı sağlar.
İyi geçiniyorsanız, boş yere aranızı bozmayın bence.
Eşin hatalı. Karşı taraf siz gazladınız sanıyor. Zaten ben pasif gaz derim buna :) skor eşitlenmeli.Defalarca bu konuda aciklama yaptim hic aciklama yapmama gerek yokken. Her seyi bildigi halde oyle demesi esimde bardagi tasirdi sanirim
Ara bozmak istemiyorum ama adim atmqi da icimden gelmiyor. Daha once de cok abes laflari oldu hicbirinde doldurmadim ogullarini ki ogullari da bunu biliyor. Oyle dusunuyo olabilir haklisiniz ama oyle olmadigini esim biliyor. Ben annecim dogum gunun kutlu olsun diye aradim konuyu da acip tek kelime etmedim. Ondan bekledim bi sey soylemesini uzatmazdim da ama buz gibi bi ses tonuyla karsilasinca hayal kirikligina ugradim. Kayinvalidem de benim gozumden bakmaliydi konuya ama bakamadi.Tamam ama o kadın bunu bilmiyor ki. Sonuçta onun gözünde böyledir. Yani burada dediğim gibi “Kayınvalidem dediğimi yanlış anlayıp, ağlamış, eşimle tartıştım. Şimdi de ben doldurmadım, tesadüfen gördü, aranız bozulmasın dedim” deseydiniz, herkes karşı tarafı sinsilikle, aranızı bozmaya çalışmakla suçlayacaktı.
Ne olduğu her zaman önemli değil, olayın karşı taraf tarafından nasıl göründüğünü düşünmek çözüme yaklaşmanızı sağlar.
İyi geçiniyorsanız, boş yere aranızı bozmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?