Daraldım

thichquang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
1.233
1.392
133
36
Merhabalar hanımlar. Belki kiminiz gulup gececeksiniz yazdiklarima ama ben cok icerliyorum. Gectgimiz hafta sali gunu kayinvalidem aradi. Normalde aramiz cok iyidir. 4 yila yaklastik esimle bir gün olsun birbirimizi kirmadik. Gorumcemin hamile oldugunu haber vermek icin. Gorumcemin 2. Bebegi. Sevindim tabii. Ama bunu soylerken sen daha agzini ayir dedigi an icime öküz oturdu sanki. (Henuz bir bebegimiz yok.)Cunku bekleme sebeplerimizi biliyordu. Agirlikli olarak maddi meseleler. Esimin onlarda 25 bin kadar bir parasi var onu vermediler. Evlendigimizde mobilyanin bi kismini biz alicaz dediler sadece 600 tl bi para verdiler vs. Bunlara ragmen biz saygimizi koruduk. Her neyse uzatmayayim. Ben telefonu kapatip aglamaya baslayinca esim annesini aradi sitem etti. Kayinvalidem de agladi telefonda sesini duydum. Gecen gun dogum gunuydu aradigimda buz gibi geliyordu sesi. Sizce ben hatali olan taraf miyim? Tekrar adim atmali miyim?

siz herhalde çocuk istiyorsunuz ve kendinize bağlı olmayan sebeplerden yapamıyorsunuz o yüzden alınmışsınız.
kv lerin bir numaralı geleneği çocuk baskısı yapıp bulduğu boşlukta laf sokmaktır.
düşünmüyor olsanız zaten bu kadar alıngan davranmazdınız.

Hem de nasil istiyorum. Ama daha deneyemedik bile. En cok bu canimi yakti sanirim

Söylediğinde ağlanacak bir şey olmadığını düşünüyordur muhtemelen. Aranız iyiyse, ağlayıp eşinize aratmak yerine kendiniz cevap verseydiniz daha uygun olurdu.

Sizin ettiğiniz bir laf için annesinin eşinize ağlayıp, eşinizle tartışmanıza yol açtığını düşünün. Çok soğurdunuz büyük ihtimalle.

Ben olsam ben de soğuk davranırdım.

Ben yine de kirmak istemedim hakliyken haksiz duruma dusmemek icin. Ama cok kirildim. Bide ustune mesafeli konusmasi daha cok canimi sıktı
Hiiicc yüz verme bacım. Az benim gibi vicdan yapiyosun ama yook yook hic anlamazlar. Ah kizim uzdum seni diyemiyosa su durumda ayiptir ya. Cani isteyince konussun birak.

Ben aramasini istemedim ki doldurmadim da. Mutfaği toparlarken sessizce agliyordum esim geldi. Arama istemiyorum desem de haketti aricam dedi

Hiiicc yüz verme bacım. Az benim gibi vicdan yapiyosun ama yook yook hic anlamazlar. Ah kizim uzdum seni diyemiyosa su durumda ayiptir ya. Cani isteyince konussun birak.
Diyemedi evet cok da sever beni lafta. Ayni durumu kendi kizina kayinvalidesi yasatsa ortaligi ayaga kaldirirdi. Enistem hamile gorumcemden su istedi diye kusup evi terk etmis ortaligi birbirine katmis kendileri esim anlatmisti

Hata eşinizde olmuş. Arayıp laf söylemeyecekti. Aranız artık açıldı. Geçmiş olsun. Şimdi Eşiniz yalandan bir konuda size birşey desin. Skor eşitlenir durum düzelir.

Ben aramasini istemedim ki doldurmadim da. Mutfaği toparlarken sessizce agliyordum esim geldi. Arama istemiyorum desem de haketti aricam dedi

Tamam ama o kadın bunu bilmiyor ki. Sonuçta onun gözünde böyledir. Yani burada dediğim gibi “Kayınvalidem dediğimi yanlış anlayıp, ağlamış, eşimle tartıştım. Şimdi de ben doldurmadım, tesadüfen gördü, aranız bozulmasın dedim” deseydiniz, herkes karşı tarafı sinsilikle, aranızı bozmaya çalışmakla suçlayacaktı.

Ne olduğu her zaman önemli değil, olayın karşı taraf tarafından nasıl göründüğünü düşünmek çözüme yaklaşmanızı sağlar.

İyi geçiniyorsanız, boş yere aranızı bozmayın bence.

Hata eşinizde olmuş. Arayıp laf söylemeyecekti. Aranız artık açıldı. Geçmiş olsun. Şimdi Eşiniz yalandan bir konuda size birşey desin. Skor eşitlenir durum düzelir.
Defalarca bu konuda aciklama yaptim hic aciklama yapmama gerek yokken. Her seyi bildigi halde oyle demesi esimde bardagi tasirdi sanirim

Gelin doldurdu olacak. İşte bu nedenle k.v yanında kocası eşine yalandan birşey desin. Bir daha da araya girmesin :)

Siz paramızı verirseniz biz de çocuk düşünebileceğiz ama maalesef bekliyoruz işte der sustururdum. Gayet sakin ve iyi davranmışsın.

Doğumgününü kutlamak için aramazdım ben olsam.Gerek yokmuş açıkçası."Ağzını ayır." çok çirkin bi' laf.Durumunuzu bilmiyor gibi konuşmuş.Bence artık siz adım atmayın , eşinize de bişey demeyin bu konuyla ilgili.

Ara bozmak istemiyorum ama adim atmqi da icimden gelmiyor. Daha once de cok abes laflari oldu hicbirinde doldurmadim ogullarini ki ogullari da bunu biliyor. Oyle dusunuyo olabilir haklisiniz ama oyle olmadigini esim biliyor. Ben annecim dogum gunun kutlu olsun diye aradim konuyu da acip tek kelime etmedim. Ondan bekledim bi sey soylemesini uzatmazdim da ama buz gibi bi ses tonuyla karsilasinca hayal kirikligina ugradim. Kayinvalidem de benim gozumden bakmaliydi konuya ama bakamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…