- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.648
- 798
- Konu Sahibi thichquang
-
O bakmaz ne dedimki burunlarından kıl aldırmıyorlar modunu açmıştır.Ara bozmak istemiyorum ama adim atmqi da icimden gelmiyor. Daha once de cok abes laflari oldu hicbirinde doldurmadim ogullarini ki ogullari da bunu biliyor. Oyle dusunuyo olabilir haklisiniz ama oyle olmadigini esim biliyor. Ben annecim dogum gunun kutlu olsun diye aradim konuyu da acip tek kelime etmedim. Ondan bekledim bi sey soylemesini uzatmazdim da ama buz gibi bi ses tonuyla karsilasinca hayal kirikligina ugradim. Kayinvalidem de benim gozumden bakmaliydi konuya ama bakamadi.
Ayy eşim asla yapmaz o bu konuda benden daha sinirli cunkuHata eşinizde olmuş. Arayıp laf söylemeyecekti. Aranız artık açıldı. Geçmiş olsun. Şimdi Eşiniz yalandan bir konuda size birşey desin. Skor eşitlenirdurum düzelir.
Ara bozmak istemiyorum ama adim atmqi da icimden gelmiyor. Daha once de cok abes laflari oldu hicbirinde doldurmadim ogullarini ki ogullari da bunu biliyor. Oyle dusunuyo olabilir haklisiniz ama oyle olmadigini esim biliyor.
Yapmak zorunda. Benim k.v de eltimle ilgili ağlar oğullarına. Çok seviyorum çok üzüldüm. Eşim bulsa boğacak eltimi. Ben sakinleştirdim hep. Kaynım ise karısını tutuyor o çözmüş annesini. Neyse siz bu hikâyede kızmayın ama k.validem gibi davranmışsınız.Ayy eşim asla yapmaz o bu konuda benden daha sinirli cunku
Yüzde yüz katılıyorum.E konuları oğlu biliyorsa, doldurmuş oluyorsunuz zaten. Yani bilmiyorum, hoşlanmıyor ve laflarından rahatsız oluyorsanız, görüşmeyin zaten. Ama anlattığınız aslında annesinin hatalarını oğluna anlatıyorsunuz, o da sizi haklı ve annesini haksız buluyor.
Yani bunda yanlış bir şey yok zaten. Sadece doldurmak olayı tam olarak bu. Sessizce ağlarken eşim gördü diyorsunuz da zaten siz içeri gidip bağırıp çağırsanız sizi haklı görmezdi eşiniz. Çoğu anne de böyle davranıyor, oğullarını doldurmakla suçlanıyor sonra.
Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın, sadece farklı bir bakış açısı vermeye çalıştım. Yoksa “haklısınız evet, aferin” demenin bir katkısı yok.
Neden doldurmus olayim o konular bizzat esimin de oldugu ortamlarda yasandi. Farkli bir bakis acisi sunuyosunuz tesekkur ederim ama inanin ki sirret bi gelin degilim ve olmicamE konuları oğlu biliyorsa, doldurmuş oluyorsunuz zaten. Yani bilmiyorum, hoşlanmıyor ve laflarından rahatsız oluyorsanız, görüşmeyin zaten. Ama anlattığınız aslında annesinin hatalarını oğluna anlatıyorsunuz, o da sizi haklı ve annesini haksız buluyor.
Yani bunda yanlış bir şey yok zaten. Sadece doldurmak olayı tam olarak bu. Sessizce ağlarken eşim gördü diyorsunuz da zaten siz içeri gidip bağırıp çağırsanız sizi haklı görmezdi eşiniz. Çoğu anne de böyle davranıyor, oğullarını doldurmakla suçlanıyor sonra.
Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın, sadece farklı bir bakış açısı vermeye çalıştım. Yoksa “haklısınız evet, aferin” demenin bir katkısı yok.
Sanirim aptal ve avanak insanlar icin kullaniliyorCahilliğime verin ama "ağzıni ayır" ne demek tam olarak? Nahos bir ifade belli de Gerçekten bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla gereksiz büyümüş meseke.Siz cevap vermeliydiniz.Cevap verince saygısız olmazsinız.ben olsam, "alacaklilarimiz borcunu öderse düşünüyoruz, maddi durumumuz müsait değil." Derdim
Haklisiniz. Ama burnumuzda kıl kalmadi demek ki son kalani da almayin gari dedikO bakmaz ne dedimki burunlarından kıl aldırmıyorlar modunu açmıştır.
Kendi fikriniz niye kizayim ama beni tanisaniz boyle dusunmezdiniz benim kalbim vicdanim rahat ama yine de uzuluyor insan. Keske o an cevap verseydim diyorumYapmak zorunda. Benim k.v de eltimle ilgili ağlar oğullarına. Çok seviyorum çok üzüldüm. Eşim bulsa boğacak eltimi. Ben sakinleştirdim hep. Kaynım ise karısını tutuyor o çözmüş annesini. Neyse siz bu hikâyede kızmayın ama k.validem gibi davranmışsınız.
Biz de istiyoruz anne cocuk ama biliyorsun durumlari her seyi tek basimiza kotarmaya calisiyoruz vs.Eşiniz annesine ne dedi? Olayı nereye bagladı yani
Onlarda ki paraya bagladı mı? Eger öyleyse o yuzden soguk davranıyor dur. Ayrıca söylediği sey terbiyesizlik demekki siz ona durması gerektiği yeri ogretememıssınızBiz de istiyoruz anne cocuk ama biliyorsun durumlari her seyi tek basimiza kotarmaya calisiyoruz vs.
Paraya baglamadi en azindan acikca soylemedi. Ben de oyle oldgunu dusunuyorum ben kizi gibi olmaya calistim ama olmuyor demek ki bilemiyorum.Onlarda ki paraya bagladı mı? Eger öyleyse o yuzden soguk davranıyor dur. Ayrıca söylediği sey terbiyesizlik demekki siz ona durması gerektiği yeri ogretememıssınız
Ne biz kayınvaldelerimizin kızı olabiliriz,Paraya baglamadi en azindan acikca soylemedi. Ben de oyle oldgunu dusunuyorum ben kizi gibi olmaya calistim ama olmuyor demek ki bilemiyorum.
Sorguluyorum. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim onu bilmiyorumNe biz kayınvaldelerimizin kızı olabiliriz,
ne de onlar bizim annemiz olabilir.
Bu bakış açınızı sorgulamanızı tavsiye ederim 25 yıldır kayınvaldesiyle gayet iyi geçinen bir ablanız olarak.
Bende 4 yıl k.v ile hiç sorun yaşamamış bir gelin olarak aynen katılıyorum.Ne biz kayınvaldelerimizin kızı olabiliriz,
ne de onlar bizim annemiz olabilir.
Bu bakış açınızı sorgulamanızı tavsiye ederim 25 yıldır kayınvaldesiyle gayet iyi geçinen bir ablanız olarak.
Ben yolu söyledim. Ufak bir oyun oynayacaksınız Ayrıca daha çocuk konusu açılmaz. Eşiniz dediğimi yapmalı yoksa her geçen gün aranız açılacak. Onlar ana oğulSorguluyorum. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim onu bilmiyorum
Suan istesek de yapamayiz cunku ayni sehirde degiliz. Gorumcemin yanina gittiler en az 3 ay kalirlar ordaBen yolu söyledim. Ufak bir oyun oynayacaksınız Ayrıca daha çocuk konusu açılmaz. Eşiniz dediğimi yapmalı yoksa her geçen gün aranız açılacak. Onlar ana oğul
Siz dışlanmış hissedeceksiniz.
Hımm. Bir yol bulun. Sonrasında ister mesafeli olun ister yakın. Ciddi söylüyorum esinizin sizi payladığını bilmeli. Eşinize telde mutlaka konuşacaklar. K.v görümce... Anne ben ona da soracağım falan desin.Suan istesek de yapamayiz cunku ayni sehirde degiliz. Gorumcemin yanina gittiler en az 3 ay kalirlar orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?