kızlar k.validemle aramda sorun yok gibi görünsede ben bazı şeylerden çok sıkıldım yaklaşık 2 senedir evliyim ve son 5-6 aydır kayınvalidemin herşeyi bizimle yapmaya çalışmasından sıkıldım kayınpederimin gitmek istemediği her yere bizi sürüklüyor her akşam ama abartısız her akşam çaya yada yemeğe çağırıyor (ramazan olduğu için vakitler kısıtlı biliyosunuz sayesinde özel hayatımız kalmadı)eşimde eskiden itiraz ederdi şimdi ise ne dese yapıyor ben çağırdığında gitmek istemez gibi olursam bozuluyor aramızda problem çıkıyor eşimle bi zamanlar başbaşa yaptığımız şeyleri onlarla yapar olduk(yemek,gezme vs)ördek aiesi gibi peşpeşe gezmekten daraldım geçen aileme iftara gittik iftardan bir saat sonra aradı tatlı aldık gelin yiyelim(yemekte olduğumuzu biliyor)eşim huzursuz bi şekilde oturduktan sonra telefonla konuştuktan r-yarım saat kalkalım dedi ve biz tıpış tıpış tatlı yemeye gittik soru şu ayı semtte yakın ouruyoruz taşınmamız olanaksız eşimle kavga etmeden kırmadan bu durumları nasıl normal seviyeye indiririm ben beraber hiç bişey yapmayalım demiyorum ama azaltmak istiyorum ne yapmalıyım resmen eşimle plan yapıp beni de sürüklüyolar....