daraldimm..

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
Arkadaslar yaklasik 2sene once dugunum oldu dugun fotolarini salonla anlasmali fotografci cekti maddi skisikliktan dolayi fotograflari almaya gidemedik onlarda bizi hic aramadilar zaten. Gittigimizde fotolarin coktan silindigini ogrendik hata bizde diye dusunup bisey diyedik video kasetimiz duruyordu ama esnafliktan zerre nasibini almamis bi patron bizden cekmedigi konvoyun parasini istedi ve oldukcada yuksek bi fiyat istedi kasetlere bizde bu fiyatin cok oldugunu zaten cekimini yapmadigi konvoyun parasini odemeyecegimizi soyledik oldukca gergin bi ortam vardi. Kirar atarim bu kasetleri diye tehdit savurdu bizde kalsin o zaman dedik cikip gittik. Hala neden kavga etmedigimizi anlamis degilim.hataliyiz diye dusunup alttan aldik ama bunu yapmasi dogru mu diger fotografcilar 10yila kadar fotogralari sakladiklarini soyluyorlar. Kasetlerimizde coktan kirilmis. Olmasa da olur diyordum ama cok uzuluyorum.

bizim fotocu da hep yamuk çekmiş,o kadar para da verdik..tekrarı yok haklısın ama zaten hayat telaşından unutuluyor zamanla..sağlık olsun boşver..

Dugunu hic olmayanlar napsin:)) bosver nikahin oldu farzet...

Yerinde olsam giyer gelinligi giderdim fotografciya. Daha 2 sene olmus. Degismemissindir. Gelin damat fotograflari cektir

Benim halamin kizinin fotograflari yanmisti. 1 tane sutudyo fotografi kalmamisti, 2 oglu oldu 7 yil sonra giydi gelinligi cektirdi resimleri. Harika pozlar cikti. Asti duvarinada gelen giden bayiliyor. Bende gelinlikle resim cektir

Studyo fotograflarini allahtan baska fotografciya cektirmistik nikahimiz falan salonda kiyilmisti onlari izleyemicez iste hayirlisi ya zaten yasal hic bi hakkimiz yok herhalde. Allah baska dert vermesin tabii ama yine de icim cok buruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…