• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daraldımmm....boğuldum

zuzu8888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
110
0
96
42
İstanbul
kızlarrr,aslında çok derin bir konu,hamilelik dönemini cehennem gibi yaşamış biriyim.her gece ağlamaktan gözlerim şişerdi.bu yüzden 3. ayımdan sonra kanamalı bi hamilelik geçirdim.tüm bunlar eşimin ailesi yüzünden oldu.6 ay yattım bir kez geldiler hakaret üstüne hakaret.ee çocuk doğduktan sonra tam bir torun aşkı başladı.şimdi kızım 3 yaşında.çocuğu alıp giderler parka. saatlerce gelmezler.gitsinler lafım yok.ama artık iş çığrından çıktı.5 saat dışardaydılar kayınvaldem giyim almış olmadı değiştirecek.3 dakikalık yol illa oda gelsin.bize götüreyim dedi. olmaz getir karnı aç yıkanıcak dedim.3 saat sonra getirdialsanaalsanasmile.sonraki alışlarında iftara gidicez 1 saat sonra getirin dedim.iftar okunacak hala yoklar.eşim gitti parktan aldı getirdi.yetişemedik tabii iftara. o gece eşime dedim birdaha dışarı salmıyacağım evde görsünler dedim.bugün yolda kayınpederimle karşılaştık. parka götürücem dedi.izin vermiyorum dedim.işte kıyametin koptuğu an.beni babama şikayet edicekmiş,eşime söyliycekmiş....sanki çocuğuzda:bbo:neyse eşim geldi.onu işteyken arayıp söylemişler.görümcem aradı zır zır zır.baktım 5 dk sonrakapıda zile sürekli basıyo.eşim indi onu gönderdi.20 dk sonra kayınpederim geldi.neymiş babamıda alıp gelicekmiş.uyuyamazmış bugece.eve bir özelharekatın gelmediğ kaldı.resmen taciz ediyolar.artık nefret ediyorummmmmmm.artık yüzlerini görmek istemiyorum.bana akıl verin kızım nasıl bir yöntemle onları görsün.çocuğum var diye sevinemiyorum hamileliğin ilk gününden beri...............

Benim oğlum iki dedesi ile yalnız olarak hiç parka gitmemiştir. Teklif bile etmezler. Zaten bırakın parkı alan 1 saat sonra geri postalar o derece yani...

Ben böyle büyükanne dedeleri görünce imrenme ile birlikte şaşkınlık geçiriyorum.

herşeyin saati olması halinde olur deyin. iş kontrolümden çıkıyor. bu yüzden bende aksileşiyorum kusura bakmayın deyip açıklayın.
günde 2 saat nelerine yetmiyor. byada sizin dediğiniz vakitte kapıda olması koşulunu kabul edecekler. şuan 3 yaşında ileride nasıl kontrol edip disiplin sağlayacaksınız sizi de düşünmek zorundalar.

İki çocuğumu da büyükler, büyüttüğü için ben bu olanları ters görmüyorum.
Tabi şikayet ve eve baskın yapması falan yanlış şeyler. Ama ben çocuklarımı her iki aileden de sakınmadım. Zaten onlar büyüttüğü için pek sözümde geçmezdi bu konuda.
Oğlum istiyor diye gece yarısı evime gelip alıp gittiklerini bilirim. Bir müddet sonra alışıyor insan.
Siz daha evvelki olaylardan dolayı tepki gösteriyorsunuz. Haklı olabilirsiniz.
Bence istediklerinde verin ama 1 saat içinde getirin diyin. Getirmezlerse gidip alın çocuğunuzu.
Öbür tarafta torunlarını görmek için yapıyorlar sanırım. Çok zor yaaa iki ucu şey değneğe benzedi olay.

bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum...hem onlar nekadar ilgilenebilirki ? bir anne kadar olamaz..
televizyonlarda görmüyomusunuz neler neler oluyo..iki dakikalık dalgınlıkla allah muhafaza kaçırıp götürüyolar çocuğu...sonra bunun hesabını verebilirlermi ? koyun otoritenizi..bahsi geçen sizin evladınız sonuçta..bukadarına elbette hakkınız var...izin verirsiniz vermezsiniz onlarla parka gönderirsiniz yada göndermezsiniz...bir anneyi sorgulamaya kimsenin hakkı yok..olmazda...

tek kurtulma sansiniz esinizin onlara karsi sert bir tavir koymasi olacaktir.allah kolaylik versin size.

Bence de...
Ya eşin sert bir tavır koyacak ve onları vazgeçirecek ya da uzak bir yere taşınacaksınız...
Tamam insanlar torunlarını görmek isteyebilir, torun çocuktan daha çok sevilirmiş ama bu kadar abartmanın insanları rahatsız etmenin de anlamı yok tabi...

Kız yada kocası sımdı bısey dese yarın obur gun bı ıslerı cıksa bı yuere bı kac saatlıgıne bırakmaları gerekse bakmıcaklardır bu seferde..

Zaten havalar soğumaya başladı yawaş yawaş .Yakında , isteseler de götüremezler parka .
Bence eşiniz uygun bir dille anlatsın durumu ailesine . Siz araya girmeyin huzurunuz için :1closedeyes:

ya arkadaşlar allah aşkına bu çocuk onların torunu ha 2 saat ha 3 saat kalmış nolacak yiyecekler mi çocuğu ... Yapmayın bu kadar ... Bende kayınvalideme çok kızgınım o ayrı ama çocuğum olsa ve görmek istese veririm ne var bunda unutmayın yarın öbür gün onlar da büyücek biz babanne anane olcaz ...

görümcelerin böyle hemen aramalarina ve laf söylemelerine bi anlam veremiyorum. hem niye hemen oglunuzu ariyosunuz sikayet ediyorsunuz allahim ya cok sinir bozucu. niye huzur vermezler evli ciftlere anlamiyorum.

Kayınpederinize izin vermiyorum lafı çok kaba olmuş...
Keşke tatlı dille izah etseydiniz...
Geç getirdikleri zaman benim işim vardı işlerim aksadı ...gideceğim yerede geç kalıyorum saatli ne zaman isteseniz götürün ama geç getirmeyin deseydiniz.
Yollamıyorum izin vermiyorum sizi kötü duruma düşürmüş...
Kayınpederinizde davranışları hiç yakışık değil.
Neden doğru düzgün konuşmuyorsunuzkiii...

yaptıkları doğru değil
sen anne olarak şu saate getirin dediğin halde getirmiyorlarsa haklsın
böyle böyle çocuğu kendilerine bağlayacaklar
"daha çok oynardık ama annen kızıyor hadi gitmemiz lazım" gibi cümleler kullanırlarsa hele bu sefer çocuk başlayacaktır sana kızmaya niye daha çok oynamama izin vermiyorsun, babannem hiç kızmıyor gibi şeylere...
şimdiden tavrını koy arkadaşım kızın büyüdükçe daha çok zor olur
örneğin ben haftanın 2 günü kızımı babannesine yoluyorum
sabah babası işe giderken bırakıyor akşam dönüşte alıyor veya öğleden sonra ben gidiyor alıyorum
birgün önceden telefon açiyorum telefonda netleştiriyorum şu saate gelecek şu saate uyucak şu saate gelip alıcam
uyku saatinde mutlaka arar kontrol ederim uyudumu diye, sonra yemeğini yedimi diye vs.
bunu hem kızımın düzeni bozulmasın diye hemde kayinvaldeme onun annesi benim benim kurallarımı kabul ettiğin sürece kızımı sana yolarım mesajını veriyorum.
Sağolsun daha bikere bu konuda sıkıntı yaşamadık.
Sende öyle yapabilirsin
haftanın belirli günlerini kararlaştır. Atıyorum haftanın 3 günü
o günler kızın onlarlan olsun
şu saate yolıcam şu saate gelip alıcam veya getirin de
ama bunu yapmadan önce saygını bozmadan eğer bunu kabul etmiceklerse sadece gelip evde görebileceklerini söyle
bunda bi kötülük yok
yerinde olsam eşimi bu işe karıştırmam
annesi-babası, nereye kadar onlara karşı çıkarki
biyerden sonra aman daha ne isitiyorsun babannesi dedesi ne güzel gezdiriyor sende kafanı dinle, sanada iyilik yaramiyor demeye başlıcaktır
hele birde annesi iki yalan gözyaşı akıtırsa tamamdır bu iş
o yüzden eşini çok fazla karıştırma
biz annelen konuştuk böyle olacak de

bence eşiniz açık açık kızımın evden annesi olmadan çıkmasını istemiyorum bazne ben size getiririm bazen de gelip evde görürsünüz desin senin üzerine yıkmasın o zaman hiç bişey diyemezler...heralde sen de güvensen bişey demezdin demek ki güvenmiyosun ki istemiyosun mecbur değilsin buna

görümcelerin böyle hemen aramalarina ve laf söylemelerine bi anlam veremiyorum. hem niye hemen oglunuzu ariyosunuz sikayet ediyorsunuz allahim ya cok sinir bozucu. niye huzur vermezler evli ciftlere anlamiyorum.

evet canım malesef. onların huyudur hep şikayet etmeyi severler. anlamadığım taraf sanki onlara hiç görmeyin demiş gibi tepki görmek.alt tarafı dışarıya izin vermiyorum. bu kadar büyütüp çirkinleştirdiler.maksat huzur bozmak.kapılara kadar dayanıyorlar.zaten bunlar tuhaf insanlar.kayınvaldem görümcemin çeyizi giderken boşatıcam diye bas bas bağırmış insandır. ve dediğini de yaptı.1 yılı dolmadan boşattı. yani normal bir aileden bahsetmiyorum size.fitne verip huzursuzuk çıkartmak onların işi.......kötükedihüso

aslında iyi yönünden bakacak olursan kafanı dinlersin bebek yanında yokken

ama bakımı aksıyor ve garez varsa için içinde o ayrı

Back
X