• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daraldımmm....boğuldum

bencede bişey deme alsınlar ne güzel seviyolar işte yaşananları gözardı et bazen hepimiz öyle yapmak zorunda kalıyoruz çocuğun bakımı konusunda yardımcı olurlar ne güzel işte heleki bi çocuk daha olursa çok bakcaksın birisi gelsede biriyle bari azcık ilgilense diye hem okulçağı geldiğinde götürüp getirirler yardımcı olurlar sana sen kaynananlara çocuğu aldıklarında tembihlersin karnını doyurun diye gelincede sorarsın doyurdunmu diye yada tel .edersin açbırakmazlar çocuğu uykusu gelmiştir uyutun dersin ailem hep der torun sevgisi başkaymış diye kendi çocuklarımızı işten güçten sevemedik ilgilenemedik ama torunlar çok seviliyo diye
muhtemelen çocuk parktan gelmek istemiyordur birazdaha duralım diyodur mızlanıyodur kıyamıyolardır
baktın gördün gelen giden yok sen ara getirin diye olmadı git al
çocuğu almaya gelirlerse istemiyosan çıkmasın bugün dışarıya içeri gel bugunde burda oynayın gibilerinden söylersin

Benzer sorunları birebir yaşadım arkadaşım....hamileyken yüzüme bakmadılar,kapımı çalmadılar sanki şu an dışarıda olan kızım karnımda değilmiş gibi ama bebeğim olduktan sonra herşey fazlasıyla değişti tabii ki bebeğime karşı...sana tavsiyem ;
1)mümkün olduğunca uzakta ol eşinin ailesinden,mesafe koy araya! soyut ve somut
2)çocuğunun ihtiyaçları öncelikli olsun,onun düzenini bozacak hiç bir şeye izin verme
3)kurallarını koy! uygulasınlar..ne söylerlerse söylesinler TAKMA,UMURSAMA bildiğini oku
4)eşini karşına alma,politik ol! eşinle konuşmaların yapıcı olsun
.....
Biz onları eğlendirsin ,egolarını doyursun diye doğurmadık bu çocukları.....

Çalışmayı düşünüyor musun? o zaman çalışırsın onlar bakarlar. Öyle oldu mu bıkarlar bile. İş dönüşü gelip almanı sabırsızlıkla beklerler.

tüm yazılanları tek tek okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.her görüş benim için önemliydi çok sağolun

Back
X