jeux Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2010 Mesajlar 111 Emoji Skoru 1 Puanlar 118 Yer Sakarya 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi jeux #1 erkek arkadaşımın maçta yanağına dirsek gelmiş morarmış ve şişmiş.buz uygulamış hemen.morarmayı geçirmek için ne kullanmak gerek ? doğru yer burası mı bilemiyorum ama konuyu buraya açtım :) cevaplar için şimdiden teşekkürler
erkek arkadaşımın maçta yanağına dirsek gelmiş morarmış ve şişmiş.buz uygulamış hemen.morarmayı geçirmek için ne kullanmak gerek ? doğru yer burası mı bilemiyorum ama konuyu buraya açtım :) cevaplar için şimdiden teşekkürler
fistikli_dondurma canım oğlum... Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2010 Mesajlar 1.090 Emoji Skoru 17 Puanlar 118 Yer Mardin 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi jeux #2 lasonil jel kullan canım çok etkili biz hastanede kullanıyoz hastalara .
jeux Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2010 Mesajlar 111 Emoji Skoru 1 Puanlar 118 Yer Sakarya 10 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi jeux #3 aldık canım sağol etkisini gösterir umarım :)