Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor. Hadi öyle gerçekten ozaman evine kadar nasıl müdahale edebiliyor . Nasıl unutacam ben bu attığı kazığı ne yapsam da atamiyorum icimden
Önceden deli gibi her taraftan takip ederdim şimdi bütün takip edebileceğim yerlerden sildim fotoğrafları silmeye kiyamiyordum onu sildim . Ah birde şu içimden atabilsem unutabilsem adiliklerini yarın arkadaşım is yerine gidecek orda işi olduğu için kesin beni soracak ne demeli sizce kızlar.
O kız kim ?,yeni nişanlısı mi , sevgilisi mi ya da evlilik olanları yaptığı kız mi ? Ben pek anlamadım, evi dosediklerine göre evleneceği kiz, evleneceği kiz ise , niye sana dönüp tekrardan seni seviyorum diyorDaha önceki konumda yazmıştım 5 yıllık ilişkim 1 yılı nişanlıydık tabi bitti . 1 ay oldu daha ama birini bulduğunu öğrendim . Dünde o kızla evini hayalimdeki gibi dosedigini tesadüfen internette gördüm yıkıldım resmen içim öyle acıyor ki aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum benim hayalimi hiç hakketmeyen biri yaşıyor ben emek verdim o ilişkiye o ev alınsın diye ne çok uğraştım . O evi nasıl dizeceğimi anlatirdim ona sanki nispet yapar gibi beni acıya daha çok sürüklemek için aynısı yapmış . Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor. Hadi öyle gerçekten ozaman evine kadar nasıl müdahale edebiliyor . Nasıl unutacam ben bu attığı kazığı ne yapsam da atamiyorum icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?