Bunlar hikaye kardes.
Bak canimin ici, guzel kardesim ayni seyler benim de basima geldi, ayagini opeyim sen benim yaptigim salakliklari yapma lutfen.
Diyelim bu bu adam ayrildi/bosandi geldi, kabul edecek misin ? Yani terk edilme acisi degil, tercih edilmeme ofkesi yasamalisin bence. Bu adam baska birni sana tercih etti, boyle bir seyi kaldirabilecek misin bu noktadan sonra? Bu isin senin icin artik donusu olmamali bence. Donusu olmayan bir sey icin artik uzulmenin anlami yok.
Dedim ya, benzeri benim de basima geldi, sanirim sen benden yasca kucuksun o yuzden benim yaptigim salakliklari yapma istiyorum. Uzuleceksen uzul, ama uzatma, abartma, zaman degerli cunku. Hayat akip gidiyor, gunler geri gelmiyor, acini cek bitsin gitsin ama bu herifin fotolarina falan bakma. Baskasini tercih ettigi gun, bu adam bitti gitti senin icin tamam mi?? Ben de senin gibi yaptim, vaktimi bosuna harcadim, geldim mi 27 yasina....yasitlarim evlendi barklandi, ben kaldim mi tek basima. Bak aynisi sana da olmasin, bu herif evli barkliyken sen benim gibi yalniz basina kalma, unut gitsin, hayatina devam et, baskasina asik ol, onunla mutlu ol. Ne guzel gencsin, mutlaka baskalari cikar karsina hoooop bir bakmissin, tekrar sevmissin. Bu isi ne kadar cabuk atlatirsan o kadar iyi , seni umursamayan bir zirto icin hayatini karartma lutfen. O gider hayatini yasar, sen kendininkini rezil ettiginle kalirsin.