• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darbe üstüne darbe. ...

Önceden deli gibi her taraftan takip ederdim şimdi bütün takip edebileceğim yerlerden sildim fotoğrafları silmeye kiyamiyordum onu sildim . Ah birde şu içimden atabilsem unutabilsem adiliklerini yarın arkadaşım is yerine gidecek orda işi olduğu için kesin beni soracak ne demeli sizce kızlar.

Kac yasinda bu serefsiz?

Seni unutmak için o kızla beraberim. Seni unutmak için o kızla evlendim. Seni unutmak için çocuk yaptık... Bu böyle uzayıp gider. Bir kişi ya hayatınızda olmalı ya olmamalı.. Bence kökünden kazıyın hayatınızdan iletişimi de kesin...

O 35 ben 28 yaşındayım. Sabah kalktığımda instgramimda bildirim vardı. Fotolar gizli diil fotoları bakmış anlaşılan bir tanesini beğenmiş geri silmiş yada yanlışlıkla beğendi . Ama nedense o pislik kadını ekledikten sonra beğeniyor. Sanki daha fazla acı çektirmek için bazı şeyleri gözüme sokuyor resmen.

Diger kiz neden hak etmiyor?...
Sonuc olarak bir sekil de ayrilmissiniz ve hayatina baska biri girmis...
Sizin gibi o da hak ediyor elbet...

Eski sevgiliniz size 'seni unutmak icin' vs vs
Dese de,siz unutmayin ki hic bir erkek sevmedigi,hoslanmadigi biri ile olmaz... Kadinlar yapabilir bunu belki,erkekler asla...

Size tavsiyem,onun hayatini takip etmeyin,merak etmeyin...

Karanliktan cikip,aydinliga yuruyun...

Diger kiz neden hak etmiyor?...
Sonuc olarak bir sekil de ayrilmissiniz ve hayatina baska biri girmis...
Sizin gibi o da hak ediyor elbet...

Eski sevgiliniz size 'seni unutmak icin' vs vs
Dese de,siz unutmayin ki hic bir erkek sevmedigi,hoslanmadigi biri ile olmaz... Kadinlar yapabilir bunu belki,erkekler asla...

Size tavsiyem,onun hayatini takip etmeyin,merak etmeyin...

Karanliktan cikip,aydinliga yuruyun...

Bilmiyorum eski nisanlimin aileside istemiyor kızı hatta eski gorumcem kıza haberde yolları boş yere hayallere kapilmasin o eski nisanlisini unutmadı biz seni gelin diyene görmeyiz eğer böyle birşey olursa onun ailesi yok demiş . Sadece hayal ettiğim mucadelisini verdiğim herseyi daha yasayamadan onun gelip konması beni çıldırtıyor . Anlamadigim geri done zaten kabul etmem ama bu hirsim belkide benim yasayamadiklarimi o kadının yaşaması.

Bilmiyorum eski nisanlimin aileside istemiyor kızı hatta eski gorumcem kıza haberde yolları boş yere hayallere kapilmasin o eski nisanlisini unutmadı biz seni gelin diyene görmeyiz eğer böyle birşey olursa onun ailesi yok demiş . Sadece hayal ettiğim mucadelisini verdiğim herseyi daha yasayamadan onun gelip konması beni çıldırtıyor . Anlamadigim geri done zaten kabul etmem ama bu hirsim belkide benim yasayamadiklarimi o kadının yaşaması.

Yaptiklari yenilir yutulur gibi degil bence. Burcu ne acaba?

Sekerim, kadinin bir sucu yok ki, o hicbir seye konmadi. Senin sevgilin senin elindekileri, senin hayallerini goturup ona verdi. Bu durumun boyle olmasini secen o kadin degil, senin eski sevgilin, onun kararlari senin hayatini bu yone soktu. Kizgin olman gereken kisi, kararkari alan kisi, yani senin ex'in.

Evet haklısınız ama o pislik kadında benim o ev fotosunu gördüğümu öğrendi herhalde hemen altına ertesi gün yorum yapmış aa çok güzel oldu sıra diğer odalarda diye.offf nasıl atlaticam ben bunu ben ona hiç birşey yapmadım çok sevdim ben onu en ufak bir hatam bile olmadı ona karşı . Sen bunu yaptın diyebilecegi en ufak bir hatam yok. Tamam heyecan bitti aşk istiyormuş beyefendi aşık misin diyorum ona Hayır diyor. Ama görünüşe göre gayet halinden memnun. Adam bana bu kadar kötülük yaptı sonra o mutluyken neden ben mutsuzumm benim suçum ne :(

1 aylık tanıdığı insanı ne ara ailesiyle tanıştırmış istemiş ailesinden de evlenme aşamasına ne ara gelip ev döşemişler onu anlamadım kızım ailesi demez mü ne bu yangından mal kaçırır gibi diye he kızın kendi zevki istediği yok mu çocuğun istediği gibi döşüyor saçma yani dedikleriniz silin engelleyin bakmayın

Evet haklısınız ama o pislik kadında benim o ev fotosunu gördüğümu öğrendi herhalde hemen altına ertesi gün yorum yapmış aa çok güzel oldu sıra diğer odalarda diye.offf nasıl atlaticam ben bunu ben ona hiç birşey yapmadım çok sevdim ben onu en ufak bir hatam bile olmadı ona karşı . Sen bunu yaptın diyebilecegi en ufak bir hatam yok. Tamam heyecan bitti aşk istiyormuş beyefendi aşık misin diyorum ona Hayır diyor. Ama görünüşe göre gayet halinden memnun. Adam bana bu kadar kötülük yaptı sonra o mutluyken neden ben mutsuzumm benim suçum ne :KK43:

arkadasim, dun senin hemen her konunu okudum. senin yasadiklarina cok benzer seyler yasamis biri olarak (bunu bur forumda cok tekrarlamak zorunda kaldim ve kendimi rahatsiz hissediyorum, umarim bu son olur), inan bana senin icin hic uzulmedim. KENDINE ACIMAYI BIRAK ARTIK, "BU HAYATI HAKEDIYORDUM, BEN BU KADAR ACI CEKMEMELIYDIM, BENIM HAYALLERIMI BASKASIYLA YASIYOR" bu cumleler bana okadar tanidikki. artik birak bu cumleleri kurmayi. kafanda bitir artik su olayi, iletisim halinde olma su adamla ya. Ortada dram yapacak bisey yok. Butun bunlari daha iyi bir hayata ermek icin yasiyorsun, hersey senin icin daha guzel olacak. Karsina onurlu, saygili, sana deger veren biri cikip da gercek aski tattigin zaman anlayacaksin bnu. Ben artik ayrilik yasayanlara (ekonomik ozgurlugu olmayan bayanlari dahil etmiyorum) hic uzulmuyorum. eminim sen de daha iyi ,karakterli birine layik oldugun icin su an bu aciyi yasiyorsun. sen de buna inan ve kendine daha fazla acima

arkadasim, dun senin hemen her konunu okudum. senin yasadiklarina cok benzer seyler yasamis biri olarak (bunu bur forumda cok tekrarlamak zorunda kaldim ve kendimi rahatsiz hissediyorum, umarim bu son olur), inan bana senin icin hic uzulmedim. KENDINE ACIMAYI BIRAK ARTIK, "BU HAYATI HAKEDIYORDUM, BEN BU KADAR ACI CEKMEMELIYDIM, BENIM HAYALLERIMI BASKASIYLA YASIYOR" bu cumleler bana okadar tanidikki. artik birak bu cumleleri kurmayi. kafanda bitir artik su olayi, iletisim halinde olma su adamla ya. Ortada dram yapacak bisey yok. Butun bunlari daha iyi bir hayata ermek icin yasiyorsun, hersey senin icin daha guzel olacak. Karsina onurlu, saygili, sana deger veren biri cikip da gercek aski tattigin zaman anlayacaksin bnu. Ben artik ayrilik yasayanlara (ekonomik ozgurlugu olmayan bayanlari dahil etmiyorum) hic uzulmuyorum. eminim sen de daha iyi ,karakterli birine layik oldugun icin su an bu aciyi yasiyorsun. sen de buna inan ve kendine daha fazla acima
Evet söylediklerini çok doğru şeyler . Ama ben senelerdir evlenmenin hayalini kurarken hayalimdeki evi tasarlarken o gidip 2 ayda başka bir kadına hayalimi verdi. Bu kadar mı degersizdim bu kadar mı beni sevmedim. Senden başka kimseyle asla evlenmek dedi şimdi onunla evlilik hayali kuruyormus benim canımı acıtan bunlar :(((

nden başka kimseyle asla evlenmek dedi :KK43:((

Bunlar hikaye kardes.

Bak canimin ici, guzel kardesim ayni seyler benim de basima geldi, ayagini opeyim sen benim yaptigim salakliklari yapma lutfen.

Diyelim bu bu adam ayrildi/bosandi geldi, kabul edecek misin ? Yani terk edilme acisi degil, tercih edilmeme ofkesi yasamalisin bence. Bu adam baska birni sana tercih etti, boyle bir seyi kaldirabilecek misin bu noktadan sonra? Bu isin senin icin artik donusu olmamali bence. Donusu olmayan bir sey icin artik uzulmenin anlami yok.

Dedim ya, benzeri benim de basima geldi, sanirim sen benden yasca kucuksun o yuzden benim yaptigim salakliklari yapma istiyorum. Uzuleceksen uzul, ama uzatma, abartma, zaman degerli cunku. Hayat akip gidiyor, gunler geri gelmiyor, acini cek bitsin gitsin ama bu herifin fotolarina falan bakma. Baskasini tercih ettigi gun, bu adam bitti gitti senin icin tamam mi?? Ben de senin gibi yaptim, vaktimi bosuna harcadim, geldim mi 27 yasina....yasitlarim evlendi barklandi, ben kaldim mi tek basima. Bak aynisi sana da olmasin, bu herif evli barkliyken sen benim gibi yalniz basina kalma, unut gitsin, hayatina devam et, baskasina asik ol, onunla mutlu ol. Ne guzel gencsin, mutlaka baskalari cikar karsina hoooop bir bakmissin, tekrar sevmissin. Bu isi ne kadar cabuk atlatirsan o kadar iyi , seni umursamayan bir zirto icin hayatini karartma lutfen. O gider hayatini yasar, sen kendininkini rezil ettiginle kalirsin.

Son düzenleme:
Bunlar hikaye kardes.

Bak canimin ici, guzel kardesim ayni seyler benim de basima geldi, ayagini opeyim sen benim yaptigim salakliklari yapma lutfen.

Diyelim bu bu adam ayrildi/bosandi geldi, kabul edecek misin ? Yani terk edilme acisi degil, tercih edilmeme ofkesi yasamalisin bence. Bu adam baska birni sana tercih etti, boyle bir seyi kaldirabilecek misin bu noktadan sonra? Bu isin senin icin artik donusu olmamali bence. Donusu olmayan bir sey icin artik uzulmenin anlami yok.

Dedim ya, benzeri benim de basima geldi, sanirim sen benden yasca kucuksun o yuzden benim yaptigim salakliklari yapma istiyorum. Uzuleceksen uzul, ama uzatma, abartma, zaman degerli cunku. Hayat akip gidiyor, gunler geri gelmiyor, acini cek bitsin gitsin ama bu herifin fotolarina falan bakma. Baskasini tercih ettigi gun, bu adam bitti gitti senin icin tamam mi?? Ben de senin gibi yaptim, vaktimi bosuna harcadim, geldim mi 27 yasina....yasitlarim evlendi barklandi, ben kaldim mi tek basima. Bak aynisi sana da olmasin, bu herif evli barkliyken sen benim gibi yalniz basina kalma, unut gitsin, hayatina devam et, baskasina asik ol, onunla mutlu ol. Ne guzel gencsin, mutlaka baskalari cikar karsina hoooop bir bakmissin, tekrar sevmissin. Bu isi ne kadar cabuk atlatirsan o kadar iyi , seni umursamayan bir zirto icin hayatini karartma lutfen. O gider hayatini yasar, sen kendininkini rezil ettiginle kalirsin.
Evet haklısın hikâyeymis hepsi sadece beni idare etmek içindi belkide. Ben zaten bundan sonra bana dönsede kabul etmem sorun bana yaptıklarında işte . Hiç mi sevmedi beni . Hiç taniyamamisim ne üzücü . En son dayanamadım ağzıma gelen bütün küfürleri ettim . Baya kötü kavga ettik. En sonda böyle olmayacağını anladım face whatsabı herseyi sildim sırf onu görmemek için haber almamak için bu daha iyi geldi bana umarım bir an önce atlatirim :(

seni unutmak için sevgili yapmış seni unutmak için evlenir birde seni unutmak için çocuk yapar...

e canım ne gerek varki bu kadar masrafa evlilikti çocuktu falan bunların hepsi masraf ama...illede unutmak istiyorsa bunu bedavadan da gayet kolay birşekilde halledebilir.

amaaaaaaaaaaaaaaaa amaç kendini acındırmak bir elim zaten yağda e öteki boş durmasın bala gitsin mantığı :KK67:

böyle adamın elini arı kovanına sokacaksın al sana bal diye:KK62:

Evet haklısın hikâyeymis hepsi sadece beni idare etmek içindi belkide. Ben zaten bundan sonra bana dönsede kabul etmem sorun bana yaptıklarında işte . Hiç mi sevmedi beni . Hiç taniyamamisim ne üzücü . En son dayanamadım ağzıma gelen bütün küfürleri ettim . Baya kötü kavga ettik. En sonda böyle olmayacağını anladım face whatsabı herseyi sildim sırf onu görmemek için haber almamak için bu daha iyi geldi bana umarım bir an önce atlatirim :KK43:

Valla kardes benim anlamadigim yerler, 1 ay ne , 1 ayda kimi buldu da evlenmeye karar verdi ? 1 ayda evlenmeye evet diyen kizi da merak ettim. Yani yildirim askina falan tutulmadiysa, sevmedigi biriyle evlenip mutsuz olacak bu herif. Mnnyak mi ne bu adam, 1 ayda ne evliligi ne ev dosemesi? Bir de sana ne hirsi ne kini varmis bu kadar evi senin istedigin gibi yapmis? Bu adam normal degil. Manyakca davraniyor.

Hayatta herkes verdigi kararlarin sonuclarini yasiyor, bu herifin verdigi salakca kararlar bence kendi hayatini rezil etti ama seninkini de etmesin.

Ben senin cok mutlu olacagini hissediyorum, her seyin hayirlisi olsun.

Evet haklısın hikâyeymis hepsi sadece beni idare etmek içindi belkide. Ben zaten bundan sonra bana dönsede kabul etmem sorun bana yaptıklarında işte . Hiç mi sevmedi beni . Hiç taniyamamisim ne üzücü . En son dayanamadım ağzıma gelen bütün küfürleri ettim . Baya kötü kavga ettik. En sonda böyle olmayacağını anladım face whatsabı herseyi sildim sırf onu görmemek için haber almamak için bu daha iyi geldi bana umarım bir an önce atlatirim :KK43:

Bu kadar serefsizligi ancak bir oglak burcu erkegi yapar.

Yengeç burcu

Back
X