Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklim ermedi kizlar yapi olarak cok duygusal bi insanim bu kadinla ugrasacak gucumde yok anneme anlatsam babam cok tahammulsuz bi insandir inceldigi yerden koparir esimede kiyamiyorum odaarada kaldi nasil bi insan bu cozemedim anlamadm
Kizlar mrb cok caresiz hissesiyorum kendimi ne olur bi akil verin bana nerden baslasam bilmiyorm gecen gun ku konumu biliyosunz kayinvalidem ile ilgili. Dun esimle doktora gittiler kv kalbinde sorun varms anjio falan olacakms kayinbabam kanser hastasi onlar doktordayken kayinababamla ben ilgilendim aksam geldiler esimle oturdk orda yemek cay herseyi yaptm meyvelerini hazirlayip evimoze geldk baktm esimin morali yok ustune dustum benm zorumla anlatti ben annesinn hastaligina bagladm ondandr diye dusunurken bana lorin annem bana eziyet yapiyor dedi neden dedm demiski annesi" babasi gile cok gidiyor geziyor buraya geldimi hic is yapmiyor markete gitsek bi yere gitsek gozleri fıldir fıldir etrafina bakiyor" bunlari duyunca kan gitti beynime ben daha 5 aylil evliyim nezaman oraya gtsem elimden gelen her isi yaptm kayinababamla ilgilendm evi temizledm yemek kahvalti herseyi yaptm evlrri sobali kovalarina kadar doldurdum benim napmam lazim esim ben seni biliyorm sen benm canimsn sana inaniyorm ama babam kanser napiyim ben hangi kolumi kesiyim arada kaldim diyor kimseye anlatamiyorm kayinvalidem sevmiyor beni ne yapsam sevmiyor hic gitmeyim desem karsimda oturuyor iki ucu b.. degnek akil verin ne olur