• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dardayım...

Kabahatin nesi bende annem babam oyle yetistirmedi beni adam akciger kanseri ve dunya iyisi bi insan caresi olmayan bi hastalik uzmek istemiyorm Allah rizasi icin kv cok tehlikeli yuzume karsi bisey yapmiyo ama arkamdan bu laflari soyluyo kan gitti beynime esim sen bisey deme bisey yapma babam icin ben senide biliyrm annemi de diyo ama oraya gitmek icimden gelmiyo yarin hastaneden gelecek ben hizmet edicem yine yinede Allah rizasi icin diyorum ama icim aciyor resmen

Aklim ermedi kizlar yapi olarak cok duygusal bi insanim bu kadinla ugrasacak gucumde yok anneme anlatsam babam cok tahammulsuz bi insandir inceldigi yerden koparir esimede kiyamiyorum odaarada kaldi nasil bi insan bu cozemedim anlamadm
aboooww kaynananın söylediği lafa bak.. artı oğluna söylüyor böyle birşey olsa bile insan oğluna kolay kolay söylemez üzmek istemez..senin sert bir şekilde taviz vermeden bu kaynana ile konuşman lazım..yoksa bu kv son gazla devam eder ha

Kizlar mrb cok caresiz hissesiyorum kendimi ne olur bi akil verin bana nerden baslasam bilmiyorm gecen gun ku konumu biliyosunz kayinvalidem ile ilgili. Dun esimle doktora gittiler kv kalbinde sorun varms anjio falan olacakms kayinbabam kanser hastasi onlar doktordayken kayinababamla ben ilgilendim aksam geldiler esimle oturdk orda yemek cay herseyi yaptm meyvelerini hazirlayip evimoze geldk baktm esimin morali yok ustune dustum benm zorumla anlatti ben annesinn hastaligina bagladm ondandr diye dusunurken bana lorin annem bana eziyet yapiyor dedi neden dedm demiski annesi" babasi gile cok gidiyor geziyor buraya geldimi hic is yapmiyor markete gitsek bi yere gitsek gozleri fıldir fıldir etrafina bakiyor" bunlari duyunca kan gitti beynime ben daha 5 aylil evliyim nezaman oraya gtsem elimden gelen her isi yaptm kayinababamla ilgilendm evi temizledm yemek kahvalti herseyi yaptm evlrri sobali kovalarina kadar doldurdum benim napmam lazim esim ben seni biliyorm sen benm canimsn sana inaniyorm ama babam kanser napiyim ben hangi kolumi kesiyim arada kaldim diyor kimseye anlatamiyorm kayinvalidem sevmiyor beni ne yapsam sevmiyor hic gitmeyim desem karsimda oturuyor iki ucu b.. degnek akil verin ne olur
bu resmen iftiradir, agir ithamdir.. esin madem farkinda, seni biliyor, annesini o susturacak, sen bsy dersen 'cirkef' olursun bir de ustune.. madem memnun degil, sen de gereken kadarini yaparsin, kayinbabanla Allah rizasi icin ilgilenirsn gerektiginde, aman iyi desinler diye yirtinma hizmet etmek icin, nasilsa demeyecekler..

kv.nin söylediği "gozleri fıldir fıldir etrafina bakiyor" cümlesi çok ayıp.
yahu ben anlamıyorum bu insanları, madem hastasın pozitif olmaya uğraş, etrafına sıçrama. bak eşin de hastaymış. hala nelerle uğraşıyorsun. cahil cahil konuşmalar.
size naçizane tavsiyem Allah rızası için, eşinizin hatırı için yakınlarında olun ama samimi olmayın.

Gözleri fildir fildir cümlesi bu insanların size her turlu iftirayida pisliği de yapabileceklerinin en acik kaniti. Kesinlikle uzak durmalisiniz.
Bende bu sekulde düşünüyorum :(
Dikkatli olmanda fayda var.eşin. Goruyordur oraya gidince yaptıklarınızıda ama keşke annesine karsı anne ben görüyorum elinden geleni yapıyor deseydi.

Ben sana birsey söyleyim. Tut ki senin gozlerin fıldır fıldır (ne anlamda söylüyorsa artık!) O koşulda bile bu gidip de eşine söylenmez olmaz yani. İnsan korkar bu vebali almaktan. Eşin annesine inansaydı da aranız bozulsaydı Allah korusun telafisi mümkün olmayan şeyler yaşansaydı o kadın mutlu mu olacaktı acaba. Yani demem o ki cahillikten filan değil düpedüz kötü niyetle söylenmiş bir söz bu. Ayrıca senden için onu ben egitirim ne demek ya bu ne aşağılık bir konuşma. Sen eğitilmemiş misin ailen eğitim verememiş mi sana! Benim burda hissettiğim şey maalesef kıskançlık. Onu egitirim demek ben ondan üstünüm demektir. Açık ve net kv kıskançlığı. Eşin birdaha öyle konusmamasi gerektiğini söylemiş zaten. Sen bildiğini belli etme canım canını da sıkma. Olayın kaynağı değil kurbanısın sen. Seninle alakali değil ki durum kadın oğullarını kıskanıyor maalesef. Sen duruşunu bozma. Büyüklük insanlık sende kalsın. Büyüktür biz saygımızı gösterelim Allah görüyor nasıl olsa.

''gözleri fıldır fıldır'':KK57:
Bu bir iftiradır ve çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim .

kusura bakmayın da eşiniz çok büyük kabahatli bu konuda.kayınvalide kötü niyetli diyelim ki(sizin kv öyle gözüküyor.hele hele "gözleri fıldır fıldır"lafı kavgada bile söylenmez.)eşinizin, anne sen ne dediğinin farkında mısın, diyerek uyarması ve size bu konuyu yansıtmaması gerekirdi.

kusura bakmayın da eşiniz çok büyük kabahatli bu konuda.kayınvalide kötü niyetli diyelim ki(sizin kv öyle gözüküyor.hele hele "gözleri fıldır fıldır"lafı kavgada bile söylenmez.)eşinizin, anne sen ne dediğinin farkında mısın, diyerek uyarması ve size bu konuyu yansıtmaması gerekirdi.
aynen sözde çok seven koca karısının üzüleceği şeyleri nasıl söyler.ne kadar zorlanırsa zorlansın annemin,babamın hastalığına üzülüyorum diye geçiştirilirdi.ayrıca bu koca da acaip biri.geçen ki konusunda da sen annende kal ben gelip alacağım dediği halde hem gitmeyip hem de karısı gelince niye annendesin diye surat yapmıştı,sözde anne dolduruşuyla:KK14:

Kizlar mrb cok caresiz hissesiyorum kendimi ne olur bi akil verin bana nerden baslasam bilmiyorm gecen gun ku konumu biliyosunz kayinvalidem ile ilgili. Dun esimle doktora gittiler kv kalbinde sorun varms anjio falan olacakms kayinbabam kanser hastasi onlar doktordayken kayinababamla ben ilgilendim aksam geldiler esimle oturdk orda yemek cay herseyi yaptm meyvelerini hazirlayip evimoze geldk baktm esimin morali yok ustune dustum benm zorumla anlatti ben annesinn hastaligina bagladm ondandr diye dusunurken bana lorin annem bana eziyet yapiyor dedi neden dedm demiski annesi" babasi gile cok gidiyor geziyor buraya geldimi hic is yapmiyor markete gitsek bi yere gitsek gozleri fıldir fıldir etrafina bakiyor" bunlari duyunca kan gitti beynime ben daha 5 aylil evliyim nezaman oraya gtsem elimden gelen her isi yaptm kayinababamla ilgilendm evi temizledm yemek kahvalti herseyi yaptm evlrri sobali kovalarina kadar doldurdum benim napmam lazim esim ben seni biliyorm sen benm canimsn sana inaniyorm ama babam kanser napiyim ben hangi kolumi kesiyim arada kaldim diyor kimseye anlatamiyorm kayinvalidem sevmiyor beni ne yapsam sevmiyor hic gitmeyim desem karsimda oturuyor iki ucu b.. degnek akil verin ne olur
Kadın hastalığının derdine düşeceğine senle mi uğraşıyo :KK57::KK57::KK57: :KK62::KK62::KK62::KK62:

Biraz uzak durun bence sizin kiymetinizi bilmiyor bende kayinvalideyle oturuyorum ne demek olduğunu iyi biliyorum nankordurler

Kayınvalide kayınpeder, anababaya saygıda kusur edilmemesi gerektiğini düşünürüm.
Ama böylesi bir iftirayı atabilen bir insandan her türlü kötülüğü beklerim.
Namusuma ahlakıma kimseye laf ettirmem.
Bu nedenle de mecbur kalmadıkça hele de yalnız başıma evine gitmem..
Eşime de aynen böyle söylerim.
Yok zorlarsa buyursun kendisi yaşasın annesiyle.

yani hadi iş yapmıyor vs vs denir de
gözleri fıldır fıldır ne demek, ne kadar kötü bir iftira
aynen ben de böyle iftira atan insandan her türlü kötülüğü beklerim
ileride başka türlü şeylere bile yeltenebilir böyleleri (yalancı şahit v.b.)
bence de mecbur kalmadıkça kv ile eşiniz olmadan görüşmeyin
Allah böyle insanlara akıl fikir versin
hiç Allah korkusu yok bence bu insanlarda:KK20:

ama
eşiniz maden sizi biliyor, inanıyor
sakın kv için eşinizin başının etini yiyip dırdır etmeyin
bırakın şikayetler de dırdırlar da kv'den gelsin

siz sadece cevap verin :KK39:

Hastalıktan yataklara düşsün, böyle iftiracı çirkef insan umrumda olmaz benim net!
Eşimin hatrı da bir yere kadar, anasının ağzını kapamayı bilecek kimse kusura bakmasın!

Bence eşinde suçlu annesi namusuna laf atar gibi çok basit olmayan birsey söylüyor eşiniz bunun cevabını ona veremiyor bide Size söylüyor. Tavrınızi koyun esinize de çok acimayın bence. Arada kalmak diye bişey yok.tepki vermemiş.

eşinle anlaş git açık açık söyle yüzüne
"anne ben kime bakmışım ne zaman iş yapmamışım
ki dinen benim değil oğlunun sana bakmakla yükümlülüğü var"
"biliyorum beni sevmiyorsun.. ama oğlunun huzurunu bozma"
gibi konuş.. sessiz gidersen böyle çamurlamaya devam edebilir..

Back
X