Dargın olduğum arkadaşım sözlüsünden dayak yemiş.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?

Seni arkadaşınla görüştürmeyen adamla ilişkiye devam edersen döver de işte.

Sinirim bozuldu bugün
Böyle olacagı belliydi. Ben baskın bi karakterim çocukta derdi hep sen çok ağır uyanık bir kızsın diye. Sırf akıl vermeyeyım destek olmayayım diye arkadaşlığımızı bozdu. Kızın aileside sorunlu zaten.

2-3 kez mi dayak yemiş?

Ben olsam aramazdım çünkü bir erkek için kaç yıllık dostluğunu bitirmiş demek ki sizi dost görmemiş

Bundan korkuyorum. Giderler barışırlar şimdi olan yine bana olur.

zamanında da gavura kızıp oruç bozmuşsun. itin biri arkadaşınıza baskı kuruyor die siz arkadaşlığınızı bitirmemeliydiniz. şimdi de arayıp destek olmalısınız.

zamanında da gavura kızıp oruç bozmuşsun. itin biri arkadaşınıza baskı kuruyor die siz arkadaşlığınızı bitirmemeliydiniz. şimdi de arayıp destek olmalısınız.
Yani mecburi oldu. Zaten bitmiş gibiydi. Sevgililer uzatmalılara oynar ya aynen öyle. 6 7 ay felan hiç görüşmemiştik, görüşelim dedik bir sürü olaylar bende istemezdim.

Yani mecburi oldu. Zaten bitmiş gibiydi. Sevgililer uzatmalılara oynar ya aynen öyle. 6 7 ay felan hiç görüşmemiştik, görüşelim dedik bir sürü olaylar bende istemezdim.

ben düşene bir tekme de sen vurculardan değilim. taş atana gül vermek genel prensibimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…