Dargın olduğum arkadaşım sözlüsünden dayak yemiş.


Ben aramazdım aynen öyle kendi düşen ağlamaz,hastalık değil ki bu Allahtan geldi diyesin, bir öküze kul köle olmuş arkadaşlarını silmiş kendi tercihi, dayagı da yemiş afiyet olsun
 
çok rahatsız isen yaz istersen
 
Herkes kendi tecrübe süzgecinden geçirip yorum yapıyo,ben kapı gibi arkasında durmuştum benzer durumda olan bir arkadaşımın, dayak yoktu ama baskı vardı,kız hamile kaldı, doktora da gittin para da verdim eline, ayrıldık bitti derken adama kaçtı, sonra ne oldu kaç diye aklı ben vermiş oldum ailesi de beni kötü bildi, müstakbel damatlarıyla yağlı ballı oldular ben kotu arkadaş oldum

Millet ateşli aşk yaşıyor sen anlamazsın yarın onlar öpüş koklaş olur sen kıskanç olursun hiç bulaşma rüyadır olabilir, yarın başka rüya görürsün dertsiz başına dert arama
 
valla bilemedim. size daha önce haber yolladığına dair bir yorum yazmışsınız, o haberin ne olduğunu bilsem belki daha iyi bir yorum yapabilirdim, yani neyle alakalı, bir rica mı, istek mi nedir, bilmiyoruz.

böyle insanlara hiç ama hiç iyilik yaramıyor ama benim de hayattan bugüne kadar öğrendiğim şey bu oldu. ben artık kadına şiddet olayında çok sertleştim, acımıyorum, acıyamıyorum. çünkü nerde dayak yiyen bir kadın görsem bile isteye o heriflere ayakları poposuna değe değe geri koşuyor. eskiden kadınların maddi özgürlüğü yokmuş, toplum farklıymış, kadınlar gerçekten çaresizmiş evet ama bakıyorum, arkadaş parası pulu olan, ayakları üzerinde duran kadınlar dayak yiyor. ne mecburiyeti var? 2017 yılındayız, her imkanı olan kadın dayak yediği herife ama ben onu seviyorum deyip geri gidiyor. genelleme değil bu yanlış anlaşılmasın da böyle örnekler göre göre acımıyorum artık. daha geçen gün evimin önünde oldu yahu, akşam vakti bir çift tartışıyordu sonra kadın feryat etmeye başladı. çığlığı duysanız yemin ederim bıçaklandı falan sandım. çıktım cama, bi baksam herif dövüyor, kadın da işte elleriyle falan kendini korumaya çalışıyor ama tekme tokat dayak yiyor. tutmuş herif vuruyor da vuruyor, kadın kaçamıyor da. şimdi başıma gelecek olanı hissetmişim gibi ben de, karışmayayım bakalım ne yapacaklar dedim. karışan kötü oluyor çünkü bu ülkede. neyse herif durdu, kadın ağlıyor bir yandan, bir yandan da kaldırıma oturdu şey diyor, yeter, bıktım, sen hep böyle yapıyorsun, gücün hep bana yetiyor falan... sonra ne oldu bilmiyorum herif yine sinirlendi, vurdu. kadın yine çığlık attı. arkadaş dayanamadım, seslendim herife. sen sokak ortasında kimseyi dövemezsin, bırak o kızı polis çağırıyorum falan bilmem ne, dedim. adam bana küfretti, polise küfretti sonra. o küfürlerin hesabını polise verirsin dedim. tabi karanlık, onlar sokakta ben onları görüyorum da onlar camda beni göremiyorlar. kadın demez mi "nerde o ...(küfür), kim o konuşan (beni kastederek), ..(küfür)" diye bana... sonra yine küfürler ederek sen ne karışıyorsun, sana ne, (küfür), (küfür) şoka girdim. adam da bunun üzerine "al bak onu korudun da ne oldu? duydun mu sana ne dediğini? görüyor musun koruduğun o...puyu?" dedi bana. kadın halen küfrediyor. ben de dedim tamam bacım özür dilerim ben senin zevkini böldüm, afiyet olsun dedim ve kapadım camı ama nasıl sinirlendim... yani bu dayak yiyenlere yaranılmıyor. ben bundan sonra böylelerine hayatta iyilik yapmam. daha önce de üniversitede benzer şeyi yaşamıştık. dayak yiye yiye düşünme fonksiyonlarını kaybediyorlar galiba bunlar, insanlık yapana karşılıkları bu oluyor.
 
Haklısınız ne diyeyim.. Sadece kısa bir mesaj yazdım. Kendi vicdanımı rahatlatmak için. Gerisine karışmak istemiyorum çünkü yadırgamıyorum yanlış anlamayın ama tutucu bi ailesi var zaten doğulular. Sen niye karışıyosun diye banada patlayabilirler. Zamanında elimden geleni yaptım zaten başlama yapma sana göre değil dedim dinlemedi. Bulaştıda bulaştı.
 
O kadar kıymet verdiğim biri benimle iletişimini bu şekilde keserse çok kırılır aramazdım.

Çok yakın olmadığm bir arkadaşımsa da bu şekilde iletişimini kestiği için aramazdım.

Düştüğü durum kötü tabi ama insan ektiğini biçer.

Kısacası aramazdım.
 

EEE ÇÜŞ. Gerçi şaşırmamak gerek. Kocamdır severde döverdecilerin sayısı gayette fazla ülkede.

Ya mesaj dediğim gel beni kurtar değil. Ortak arkadaşımıza '' Babinge söyle onu rüyamda gördüm pek iyi değildi ( benimde o dönem piskolojim iyi değildi) o bana kızsada iyi ki hayatımdan geçmiş iyi ki benim dostum olmuş '' tarzı bi mesaj.
Kızla rüyalarla anlaşıyoruz resmen fazla ütopik oldu.
 
Böyle buldumcuk bir kaç arkadaşım olmuştu. Mevcut kişiden ayrılsalar bile başkası ile aynı buldumcukluğa devam ediyorlar. Vefasızlık kanlarında var. Muhatap bile olmazdım.
 

Benimkinin de ailesi tutucu, aile de baskıcı olunca başka bir erkeğin baskısını da çok rahat kabul edebiliyorlar, öyle alışmış çünkü,bana biri lafa luga yapsa hayırdır bro derim çünkü babam hayır deme alanımı baya geniş tutardı, ama bunların alanı zaten dar az daha daralsa ne olur diye diye nefes alacak alandan yoksun kalıyolar
 
seviyorum ama artık onla olmaz demiş. yarın bi gün yine barışır kesin. sen boşuna barıştığınla kalırsın. arama boşver
 

İstemsizce güldüm yalnız.
 
Ben insanları kolay affedemiyorum ya. Yani zamanında kimi affettiysem misliyle aynı şeyleri yaşadığım için sanırım. Çivili bir hikaye vardı, kırıldıkça adam tahtaya çivi çakıyor, delik deşik oluyor bir süre sonra vs. Onun gibi sanırım. Hatta onun gibi bile değil vazgeçtim. Karpuz gibi Bir ufak darbeyle baştan başa kırılıyor gönlüm artık.

Zamanında bu tip bir şeyi ben de yaşadım. Beni beğenmedi sevgilisi. Yok dövmesi var yok pirsingi var yok efendim o şöyle böyle diye sildirtti beni her yerden. Karşılaşınca "biliyosun Auri napıyım " diyordu bana.

Neyi napayım yahu. Senin kendine verdiğin değer bu mu? Hadi onu geçtim adam bana zaten serseri, işe yaramaz muamelesi yapmış. O da kabullenmiş. Eee, ben artık silerim onu. Nasıl eskisi gibi olayım ki? Ayrılınca döndü mü, döndü. Ben orda mıydım? Hayır. Kendime hakareti nasıl yok sayayım.

Ayrıca böyle karaktersiz insanlarla arkadaşlık yapmak için ortak nokta bulmak da zor. Çünkü cidden bir karakter meselesidir bu arkadaş silme olayı. Takım değiştirmek, giyimine karıştırmak gibi şeyler bile mide kaldırırken bu boyuta gelen insanla işim olmaz.
 
Yani eger dostlugum sozlusunden once saglam bi dostluksa arardim. Yaninda olurdum zor gunlerde destek olmaktir anlayisli olmaktir dostluk. Bazen unutmak affetmektir
 
Ben olsam dayanamaz arardım,hatasını zaten anlamıştır..
Bu dönemde yalnız bırakmayın derim..
 
Ay yok yahu zaten barısma ihitmalimiz yok bende kindarımdır biraz aslında ama işte. İnsalık bende kalsın diyorum. Benimde başıma gelebilirdi felan ne bileyim 6 senelik arkadaşlık sonucta
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…