- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Merhabalar .☺ Gorev yaptığım yerde üç dört aydır samimi olduğum bir arkadaşım var. Birlikte güler egleniriz .Çünkü etrafımızda herkes çift oldu.Biz tek kaldık diye dertlesiyiruz. Kafa dengu de .Birlikte iyi vakit geciriyoruz. Ben bu yüzden daha yakın buluyorum kendisini .Yaptığım espiriler hep sap tek olmak yönüne izlediğimiz filmler vs. Ama suan öğrendim ki 2 aydır konuştuğu birinden ayrılmış .Ayrıldıktan sonra soyledi . Hani adı komadan söylemeyim demiş. Tabi konuştuğu kişi ile ayni okulda iki yılıdır çalışıyoruz. . Belki bundan çekindi.Öyle olduğuna inanmak istiyorum. Herşeyi anlattı. Ama ben onunla yalnızlıktan dert yanarken arkadaşım biriyle mesajlaşiyormuş.Tuhaf hissettim.Tamam belki ilişkisi oturuna adını koyan kadar söylemeyeceki. Olgunlukla karşılıyorum .Kırıldığım sürekli kimse yok muhabetinde böyle birşey çıkınca garip hissettim.Napayım ? Büyütmek istemem. Bende ona göre mesafe koyarım. Belki yakın zamandır samimi olduk ama çok şey paylaştık . Çok yakınlarına yani 3 yıldır kadar tanıdığı kisilere söylemiş . İşte aynı okulda çalıştığımiz ya da ben tek olduğum için üzülüyorum o yüzden mi söylemedi ? Yoksa herşeyini anlatır.
Son düzenleme: