Darginim ama olgunluk göstermeye çalışıyorum

Günaydın.
Daha önce de söylemiştim.
Yaydığın elektriğe dikkat et belki sorun oradadır demiştim.
Ama hiç umursamamışsın,benim için problem yok. Senin hayatın, senin yolun.
İnsanları,arkadaşlarını fazlasıyla ciddiye alıyorsun,karşılığını alamayınca üzülüyorsun.
Kızma bana ama kendine dert arıyorsun.
Sadece 1,2 saat hoş vakit geçirmeye bakmak yerine hem görüşme sürelerini uzun tutuyorsun hem de gereksiz insanları dost belliyorsun.
Yanlış anlamanı istemem ama şu yukarıda saydıklarım bana o kadar garip geliyor ki senin mutsuzluğunun sebepleri gibime geliyor.
Hemen hepimizin acıları,üzüntüleri var.
Allahım korusun,ne büyük sıkıntılar var ama elden bazen hiç bir şey gelmez.
Sen ise üzüleceğin ortamları kendi ellerinle hazırlıyorsun maalesef.

Günaydın.
Daha önce de söylemiştim.
Yaydığın elektriğe dikkat et belki sorun oradadır demiştim.
Ama hiç umursamamışsın,benim için problem yok. Senin hayatın, senin yolun.
İnsanları,arkadaşlarını fazlasıyla ciddiye alıyorsun,karşılığını alamayınca üzülüyorsun.
Kızma bana ama kendine dert arıyorsun.
Sadece 1,2 saat hoş vakit geçirmeye bakmak yerine hem görüşme sürelerini uzun tutuyorsun hem de gereksiz insanları dost belliyorsun.
Yanlış anlamanı istemem ama şu yukarıda saydıklarım bana o kadar garip geliyor ki senin mutsuzluğunun sebepleri gibime geliyor.
Hemen hepimizin acıları,üzüntüleri var.
Allahım korusun,ne büyük sıkıntılar var ama elden bazen hiç bir şey gelmez.
Sen ise üzüleceğin ortamları kendi ellerinle hazırlıyorsun maalesef.
Yerden göğe kadar haklısın .Ama mücadele içindeyim. Bazen çaresiz kalıyorum. Yalnız kalamıyor. Hep birileri olsun yanımda. Kimde bende nefret etmesin istiyorum. Normal değil ama çocukluğu inmek lazım. Ciddi terapi almam lazım belki ama işe yarar mı bilmiyorum.Hep köşede kalan ezik hissettim kendimi . Kafamda deli sorular .

Seni rakip görmüş olabilir; ilişkisini bozabileceğini düşünmüş olabilir; nazar değdirirsin diye çekinmiş olabilir...Yani binlerce şey olabilir. Sen de çok özelini anlatma ona.

Yerden göğe kadar haklısın .Ama mücadele içindeyim. Bazen çaresiz kalıyorum. Yalnız kalamıyor. Hep birileri olsun yanımda. Kimde bende nefret etmesin istiyorum. Normal değil ama çocukluğu inmek lazım. Ciddi terapi almam lazım belki ama işe yarar mı bilmiyorum.Hep köşede kalan ezik hissettim kendimi . Kafamda deli sorular .
İyi de olmaz ki böyle...
Terapiye ihtiyacım var,çocukluğuma inelim vs.
Kendini daha da bunalıma sürüklüyorsun.
Allaha şükür mesleğin,fiziğin yerinde. Oturup şükür duaları edip kafa dinlemek yerine kendi kendini depresyona sokuyorsun. Gerçekten yarın başka bir olayla karşılaşırsın,Allahım korusun,sonra unutursun bunları. Rica ederim topla kendini.
Çok sıkılıp bunalıyorsan namaza başlasan...
Film izlesen...
Spor yapsan...
Ebru Şallı'nın videolarını evde bile yapabilirsin.

İyi de olmaz ki böyle...
Terapiye ihtiyacım var,çocukluğuma inelim vs.
Kendini daha da bunalıma sürüklüyorsun.
Allaha şükür mesleğin,fiziğin yerinde. Oturup şükür duaları edip kafa dinlemek yerine kendi kendini depresyona sokuyorsun. Gerçekten yarın başka bir olayla karşılaşırsın,Allahım korusun,sonra unutursun bunları. Rica ederim topla kendini.
Çok sıkılıp bunalıyorsan namaza başlasan...
Film izlesen...
Spor yapsan...
Ebru Şallı'nın videolarını evde bile yapabilirsin.
Peki teşekkür ederim tekrar deneyeceğim artık insanlara güvenmek ve bağlanmaktan uzaklasiyorum

bende kırılırdım ama saygı duyardım ona herşeyımıde anlatmazdım... sonuçta ozel hayatı boyle tercıh etmış...

Ya mesela ben biriyle gorustugumu en yakin cok cok sevdigim kiz arkadasima soyleyemedim ama bu benim cekindigim mevzulardan kaynaklaniyor

Merhabalar .☺ Gorev yaptığım yerde üç dört aydır samimi olduğum bir arkadaşım var. Birlikte güler egleniriz .Çünkü etrafımızda herkes çift oldu.Biz tek kaldık diye dertlesiyiruz. Kafa dengu de .Birlikte iyi vakit geciriyoruz. Ben bu yüzden daha yakın buluyorum kendisini .Yaptığım espiriler hep sap tek olmak yönüne izlediğimiz filmler vs. Ama suan öğrendim ki 2 aydır konuştuğu birinden ayrılmış .Ayrıldıktan sonra soyledi . Hani adı komadan söylemeyim demiş. Tabi konuştuğu kişi ile ayni okulda iki yılıdır çalışıyoruz. . Belki bundan çekindi.Öyle olduğuna inanmak istiyorum. Herşeyi anlattı. Ama ben onunla yalnızlıktan dert yanarken arkadaşım biriyle mesajlaşiyormuş.Tuhaf hissettim.Tamam belki ilişkisi oturuna adını koyan kadar söylemeyeceki. Olgunlukla karşılıyorum .Kırıldığım sürekli kimse yok muhabetinde böyle birşey çıkınca garip hissettim.Napayım ? Büyütmek istemem. Bende ona göre mesafe koyarım. Belki yakın zamandır samimi olduk ama çok şey paylaştık . Çok yakınlarına yani 3 yıldır kadar tanıdığı kisilere söylemiş . İşte aynı okulda çalıştığımiz ya da ben tek olduğum için üzülüyorum o yüzden mi söylemedi ? Yoksa herşeyini anlatır.
zaten 2 ay konuşmuş sonrada ayrılmış demekki daha emin değilmiş birde aynı yerdeymişsiniz onun içinde söylemek istememiştir.bence bundan dolayı alınganlık yapıp arkadaşınızı kaybetmeyin

Bence sizin sandiginiz kadar yakin gormemis sizi. Ya da belki kendisi de o iliskinin geleceginden emin degildi ve henuz paylasmak istemedi? Nasil tanismislar peki?

Bence sizin sandiginiz kadar yakin gormemis sizi. Ya da belki kendisi de o iliskinin geleceginden emin degildi ve henuz paylasmak istemedi? Nasil tanismislar peki?
Bizim okuldan onun okuluna görevlendirme gidiyordu . Beraber öğrenci calistiriyorlardi. Sohbet muhabet adam ilgi göstermiş ama sonra ben korkuyorum demiş bırakmış kızı bende çok kızdım böyle yaptığına

Evet çok üzüldüm ya bu hikâyeden bende çok yaşadım haftasonu destek olmaya teselli etmeye çalıştım arkadaşımı ...Bütün haftasonu böyle erkekleré beddua ettik.

ağzınıza sağlık:kahve: aynı talihsizlikler benim de yakamı bırakmıyor. gerçi görüşmeyi ben noktalıyorum çünkü karşımdakinden bi b.k olmayacağını anlıyorum kısa sürede. şöyle gerçekten karakter sahibi düzgün bir adam çıkmadı karşıma ya.

ağzınıza sağlık:kahve: aynı talihsizlikler benim de yakamı bırakmıyor. gerçi görüşmeyi ben noktalıyorum çünkü karşımdakinden bi b.k olmayacağını anlıyorum kısa sürede. şöyle gerçekten karakter sahibi düzgün bir adam çıkmadı karşıma ya.
Benimde çıkmıyor malesef hep kalbim acıdı .Ruhum.bozuldu..Kimseye guvenmek kalmadı. Allah ne istediğini bilen adam çıkarsın isalla

Hep konuşuyorduk . Yalnızlığa dair filmler seyrediyorduk. Etrafında bir sürü isteyeni varmış . Talep edeni ve sürekli mesajlaştığı kişiler varmış . Tamam mutlu mesut olsun .Ağrıma gidiyor artık kendimi aptal gibi hissettim. Ortak aynı duyguyu paylaşıyoruz sandım. Ama onun gönül defteri epey yoğunmuş. Siz olsanız nasıl hissederdiniz ?

Senin arkadas ne aktif oldugunu anlama diye anlatmamis galiba. Masum kiz oynamis. Haklisin eger dost dediysen, sanki sen duysan bir sey yapacaksın gibi saklamasi zoruna gider.

Bana bu cok oldu..

Ben her seyi en detayina kadar dost bilip anlatirim, bir sorsun bin duyar o derece.. Sonra o dostun benden gizledigi neler duyarim neler... Tabi sonra ne dost kalir ne ben..

Son 3 yildir akillandim. 30 sonrasi yani. Artik anlatmıyorum kimseye.

O yuzden en iyi dostum yine benim :KK76::KK76::KK50::KK50:

sen bu sevgililik olayını çok abarttın canım benim yapma böyle. arkadaşını bile sevgilisi olup olmadığına göre değerlendirip seçiyorsun. olmasınki iyice bahtımıza sövelim yalnız olmadığıma mutlu olayım istiyorsun. nereye kadar gidecek böyle. ah bi atansam hayallerim gırla. ama sen oturup neden sevgilim yok diye düşünüp duruyosun

Senin arkadas ne aktif oldugunu anlama diye anlatmamis galiba. Masum kiz oynamis. Haklisin eger dost dediysen, sanki sen duysan bir sey yapacaksın gibi saklamasi zoruna gider.

Bana bu cok oldu..

Ben her seyi en detayina kadar dost bilip anlatirim, bir sorsun bin duyar o derece.. Sonra o dostun benden gizledigi neler duyarim neler... Tabi sonra ne dost kalir ne ben..

Son 3 yildir akillandim. 30 sonrasi yani. Artik anlatmıyorum kimseye.

O yuzden en iyi dostum yine benim :KK76::KK76::KK50::KK50:

Üniversite hayatımda hiç böyle şeyler yaşamadım .Ne zaman iş hayatı ve beraberinde uzak bir şehirde tek başıma yaşamaya başladım . Çat çat her şey yüzüme vurmaya başladı. Hayat insanı böyle olgunlaştırıyor.

Başka sosyal çevreden arladaşların varsa onlarla takıl arkadaşlık kur

Bir arkadaşımın sevgilisi olup olmayışı değil. Artık birçok arkadaşı evli çocuklu , nişanlı ,sevgilisi var . Hepsini seviyorum.İyi vakit geçiriyorum.
Benim burada içerlendiğim nokta biz ne muhabbetler ne filmler seyrettik işte o anda bile biriyle mesajlaşıyormuş.

Back
X