- 18 Temmuz 2013
- 370
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Bir. Kere oldu diye yine. Sıkıntılı geçecek diye bir şey yok. Rahat ol. Doktora baş vur tedavi ol.
Ben de uzağa gelin. Geldim zor oldu ama eşimle mutluluğu yakaladığımızî düşünüyorum (7senemiz bitti) o yüzden her şeye alışılır.. Sende dene
9 yılda yaşadığım o sıkıntılı günler aklıma geliyor . İnşallah sadece bu aylıktır İnan’ın adet olmamak olamamak kadının psikolojisini çok etkiliyor ... inşallah bizde şu sıkıntıları atlatır dediğiniz gibi mutluluğu yakalarız
Evlilik yaptım da mantık mı aşk mı sorgular oldumBu ay adetim gecikti ve sıskınlıkten sinirden ölecektim.
Bu konunun sureklı olması psikoloji bozar sızı anlıyorum
Mantık evliliği mi yaptınız? Biraz ailenizin yanına gıdın gezmeye, esınızı ve evinizi özleyin.
Nıcın yaptınız peki? Aklınızdan gecen neydı evlenirken yasınız ilerliyor diye mi korktunuzEvlilik yaptım da mantık mı aşk mı sorgular oldum
İnan’ın o kadar uzun ki şu anda içimin acısındanNıcın yaptınız peki? Aklınızdan gecen neydı evlenirken yasınız ilerliyor diye mi korktunuz
Sorgulamıyorum, anlamak ıcın konusabılelım diye soruyorum yanlıs anlamayın sakın
Yok yok aglamayın tabiiİnan’ın o kadar uzun ki şu anda içimin acısındanburaya yazıp ağlamaktan korkuyorum
2. Evlilik olunca öyle daraldım diyip gidemiyorsun işte oturdum dua edip rabbimden diliyorum tek . Eski o kötü kasvetli günlerimi yaşamama izin vermesin diyeYok yok aglamayın tabii
Ben rahatlamak istersiniz diye sordum
Ailenizin yanına gıdın bıkacgun, sanırım size iyi gelecek
İkinciye evlenmeye korkuyorum ben hatta hayatıma bırını Almaya da.2. Evlilik olunca öyle daraldım diyip gidemiyorsun işte oturdum dua edip rabbimden diliyorum tek . Eski o kötü kasvetli günlerimi yaşamama izin vermesin diye
En doğrusu bence hiç evlenmemek karşıdan değil , kendinden emin olmadan . Ben şunu anladım keşke ilk önce anlasaymışım evlilik bana göre bi müessese değil .İkinciye evlenmeye korkuyorum ben hatta hayatıma bırını Almaya da.
Keske. Ama sakın 2.ye bosanırsam elalem ne der cehaletine dusmeEn doğrusu bence hiç evlenmemek karşıdan değil , kendinden emin olmadan . Ben şunu anladım keşke ilk önce anlasaymışım evlilik bana göre bi müessese değil .
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızdaKeske. Ama sakın 2.ye bosanırsam elalem ne der cehaletine dusme
Ikıgun sonra unutulursun, korkma
Bırkere geldik dunyaya, istemediğin hayatı neden yasayasın ki? Sorunlarını bilmiyorum tabii.
Hangisi hayırlısıyla o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?