Darlandım 🥺

Kendimi_7_im

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
370
389
103
Bazen işin içinden çıkamaz hale geliyorum 😔😔 o kadar daraldım o kadar bunaldım ki anlatamam ...
Uzağa gelin geldim ; dedim ki nasıl alışırım , alışamadım. Sürekli gitmek istiyorum 😔
Üstüne adam zayıfladı da zayıfladı çok şükür kötü birşey çıkmadı 🙏🏻🙏🏻 Diabet teşhisi koyuldu ama bu sefer de onun psikolojisi alt üst oldu .
Arada kaldım onun için ayrı kendim için ayrı üzülmekten , güçlüyüm derken yavaş yavaş ruhsal olarak eridiğimi düşünüyorum .
İlk evliliğimde ex koca şizofrendi onun için kafa yormaktan hiç adet olamamıştım yıllarca
Bu ay yine olmadım ,işte bu yüzden korkum endişem 😔 ya yine başlarsa adet düzensizliklerim .
Kadının adet olamaması stresini yıllarca yaşadım
Aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum 🥺🥺

Bir. Kere oldu diye yine. Sıkıntılı geçecek diye bir şey yok. Rahat ol. Doktora baş vur tedavi ol.
Ben de uzağa gelin. Geldim zor oldu ama eşimle mutluluğu yakaladığımızî düşünüyorum (7senemiz bitti) o yüzden her şeye alışılır.. Sende dene

Bir. Kere oldu diye yine. Sıkıntılı geçecek diye bir şey yok. Rahat ol. Doktora baş vur tedavi ol.
Ben de uzağa gelin. Geldim zor oldu ama eşimle mutluluğu yakaladığımızî düşünüyorum (7senemiz bitti) o yüzden her şeye alışılır.. Sende dene
9 yılda yaşadığım o sıkıntılı günler aklıma geliyor . İnşallah sadece bu aylıktır İnan’ın adet olmamak olamamak kadının psikolojisini çok etkiliyor ... inşallah bizde şu sıkıntıları atlatır dediğiniz gibi mutluluğu yakalarız 🤲🏻🤲🏻

Belli ki çok hassas bir dönemdesiniz.
Asla kırmak istemiyorum ama baştan kabul ettiğiniz şeyler için şimdi sorun çıkartıyorsanız haksızsınız.
Üstelik boşandığınız halde hala daha neyi istediğinizi bilmiyorsanız ( boşandığınız derken tecrübeli oluşunuzdan bahsediyorum) o zaman 2 kat daha hatalısınız.

Neye alışamıyorsunuz

Stres regl düzenini etkiliyor maalesef. İnsanı en çok rahatlatan şeylerden biri spor kesinlikle. Herhangi bir salona üye olmadan evde de yapabilirsiniz. Günde ayırdığınız yarım saat bile insanın gerginliğini alıyor, yumuşatıyor, regli de düzene sokuyor bu arada.

Bunun dışında artık evlenmiş, bir tercih yapmışsınız. Çevre edinmeye, alışmaya çalışın. Dostluklar kurdukça köklenirsiniz orada da. Biraz daha az kafaya takın, kendinize vakit ayırın. Gergin olduğunuzda bakım yapın, müzik dinleyin, dans edin, mutfağa girip yeni bir tarif deneyin, yürüyüşe çıkın. Sevdiğiniz şeylerle meşgul olun, kendinize alan yaratın biraz. Umarım alışırsınız bir an önce.

Kendinize zaman tanıyın ve olumlu düşünün. Daha önce düzensiz oldu diye yine olacak gibi bişey yok. Gerekirse doktora görünün

Bu ay adetim gecikti ve sıskınlıkten sinirden ölecektim.
Bu konunun sureklı olması psikoloji bozar sızı anlıyorum

Mantık evliliği mi yaptınız? Biraz ailenizin yanına gıdın gezmeye, esınızı ve evinizi özleyin.

Son düzenleme:
En doğrusu bence hiç evlenmemek karşıdan değil , kendinden emin olmadan . Ben şunu anladım keşke ilk önce anlasaymışım evlilik bana göre bi müessese değil . 🥺🥺
Keske. Ama sakın 2.ye bosanırsam elalem ne der cehaletine dusme
Ikıgun sonra unutulursun, korkma
Bırkere geldik dunyaya, istemediğin hayatı neden yasayasın ki? Sorunlarını bilmiyorum tabii.
Hangisi hayırlısıyla o olsun.

Keske. Ama sakın 2.ye bosanırsam elalem ne der cehaletine dusme
Ikıgun sonra unutulursun, korkma
Bırkere geldik dunyaya, istemediğin hayatı neden yasayasın ki? Sorunlarını bilmiyorum tabii.
Hangisi hayırlısıyla o olsun.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda 🤲🏻🤲🏻Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

Back
X