• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darlandım

Ailenizi niye göremiyorsunuz? Kimseden iş beklemeyin. Kendiniz de pervane olmayın etraflarında. İki sene beraber niye yediniz yemekleri? Bir de üç sene cam silmemek için uzun bir süre. Maddi durumunuz nasıl? Artık bebeklisiniz, senede bir kere de olsa temizliğe yardımcı bir kadın bulun.

Kv kp gelince çay peynir ekmek
Çocuklusun
Ne yemeği canım
Ailen gelip gidecek biz burdayız yanlız değilsin diyecek onlarıda azıcık dürt salla
Kocaya bebeği bırak 2 saat kendine ayır haftada 2 gün

Arkadaşlar bi bebeğim var tüm gün beraberiz 1 hafta evden çıkmıyorum eşim işten geldiğinde hiç bişeye yardım etmiyor iki bebeği sevip uyumaya gidiyor kendi ailem bana gidip gelemiyor eşim ve ailesi yüzünden çok yakınımda oturuyorlar ama 3 haftada bir akşam saatinde ben gidip 2 3 saat görebiliyorum bebeği de o zaman görebiliyorlar kayınvalidem hiç bişeye yardım etmiyor yemeğe bile çağırmıyor üstüne gelip bende yemek yiyorlar bulaşıklara da yardım etmiyor ağır temizlik yapmam lazım camları 3 senedir silmedik diyorum ( 2 sene boyunca kayınvalidemgilde yemek yedik sabah akşam ) daha bu sene evde durabiliyorum temizliğe de yardım etmiyor bebeği tutup baksa zaten bebekle ben ilgileniyorum tamamen ne anladım o zaman onu da geçtim ben kardeşlerimi ailemi göremiyorum artık daraldım gerçekten bu konu yüzünden kaç kere kavga ettik Allah rızası için biri anlamaya çalışsın beni ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için
eşinizle açıkça konuşun bu durumu anlamak ve anlayış göstermek zorunda bir yerde. siz hizmetçi değilsiniz. ayrıca kendi ailenizi niye göremiyorsunuz ya da gelemiyorlar. kendinize de vakit ayırın hatta bırakamıyorsanız çocuğunuzla beraber yapın çıkın gezin böyle olmaz

eşinizle açıkça konuşun bu durumu anlamak ve anlayış göstermek zorunda bir yerde. siz hizmetçi değilsiniz. ayrıca kendi ailenizi niye göremiyorsunuz ya da gelemiyorlar. kendinize de vakit ayırın hatta bırakamıyorsanız çocuğunuzla beraber yapın çıkın gezin böyle olmaz
Konuştum kaç kere anlayış göstermiyor varsa yoksa kendi ailesi ailem 2 senedir benim evime gelemiyor haftada 1 dışarı çıkıyorum o da eşimle o gün de ailesi oluyo gene bıktım artık. Çocuğumla da dışarı çıkamıyorum tek başıma çıkamazmışım çocuktan önce de sabahın köründe annesine bırakıyordu zaten

Kendi aileniz niye gelemiyor eş ve ailesi yüzünden onu anlamadım? İzin mi alacaklar lohusa kızlarına destek olmak için gelirken?
Doğum yaptığım da da gelemediler evime kendi ailesi kaldı 40 gün benim evimde kayınbabam da dahil. Çok büyük kavgalat oldu önceden benim ailem de artık yerinde iyi ol bizden uzak dursunlar. Yeter ki dedi onlar da bıktılar çok çirkefler laftan anlamıyorlar eşimin beyni yok gibi annesini dinliyor eski kafalar

KV size yardım etmek zorunda değil?
Siz evinize anneni davet ederken ona sormak zorunda değilsiniz?

Herkes sınırını bilirse sıkıntı olmaz. Eşiniz işten gelince yardım edecek. Yapacak bir şey yok.

Ayrıca yemeğe davet etmeyin, bulaşıklara laf edeceksiniz.

Ailenizi niye göremiyorsunuz? Kimseden iş beklemeyin. Kendiniz de pervane olmayın etraflarında. İki sene beraber niye yediniz yemekleri? Bir de üç sene cam silmemek için uzun bir süre. Maddi durumunuz nasıl? Artık bebeklisiniz, senede bir kere de olsa temizliğe yardımcı bir kadın bulun.
Maddi durumumuz çok çok iyi hiç bi sıkıntı yok sorun eşim ve ailesi kendini keser gene temizlikçi çağırmazlar. Evde tek bırakmıyorlardı ne düşünüyorlar bilmiyorum ben daha yeni evde duruyorum 2 sene sabah akşam orda yemek yaptım resmen hayatım karardı. Kayınvalidem kendini titiz gibi gösterip pislik içinde yaşayan birisi. Hem bebeğe bakıp hem camları silebiliyorum şükür onlara muhtaç olmaktansa.

KV size yardım etmek zorunda değil?
Siz evinize anneni davet ederken ona sormak zorunda değilsiniz?

Herkes sınırını bilirse sıkıntı olmaz. Eşiniz işten gelince yardım edecek. Yapacak bir şey yok.

Ayrıca yemeğe davet etmeyin, bulaşıklara laf edeceksiniz.
Yardım etmek zorunda madem sürekli geliyo en azından çocuğu tutsun.
Annemi davet ederken sormuyorum Çünkü gelemiyorlar laf ediyorlar benim aileme.
Eşim hayatta yardım etmiyor kaç kere dedim.
Ayrıca yemeğe ben davet etmiyorum kendileri geliyor bulaşıklara da insan tabağını tezgaha koyabilir bence.

Kv kp gelince çay peynir ekmek
Çocuklusun
Ne yemeği canım
Ailen gelip gidecek biz burdayız yanlız değilsin diyecek onlarıda azıcık dürt salla
Kocaya bebeği bırak 2 saat kendine ayır haftada 2 gün
Ailem arkamda duruyor sağolsunlar ama anlatsam forum dolar o kadar olaylılar ki bu yüzden gelip gidemiyorlar bina kamerasını bile izliyorlardır size öyle anlatıyım nasıl bi ruh hastaları

Konuştum kaç kere anlayış göstermiyor varsa yoksa kendi ailesi ailem 2 senedir benim evime gelemiyor haftada 1 dışarı çıkıyorum o da eşimle o gün de ailesi oluyo gene bıktım artık. Çocuğumla da dışarı çıkamıyorum tek başıma çıkamazmışım çocuktan önce de sabahın köründe annesine bırakıyordu zaten
Bu şekilde bir aile hayatı sürdüremezsiniz ama

Yani bi tepkiniz var ama çocukla dışarı çıkamamak, koca işe siz kayinvalideye durumu falan az buçuk siz de bu kafadasiniz ki kabullenebiliyorsunuz bunları. Bence hiçbir kadın bu şartları kendine reva görmemeli.

Yardım etmek zorunda madem sürekli geliyo en azından çocuğu tutsun.
Annemi davet ederken sormuyorum Çünkü gelemiyorlar laf ediyorlar benim aileme.
Eşim hayatta yardım etmiyor kaç kere dedim.
Ayrıca yemeğe ben davet etmiyorum kendileri geliyor bulaşıklara da insan tabağını tezgaha koyabilir bence.

Sürekli gelmesin neden sürekli geliyor?

Sizin annenizin gelmesine nasıl laf ediyor?

Esiniz olacak öküz kılıklıya lafım yok.

Arkadaşlar bi bebeğim var tüm gün beraberiz 1 hafta evden çıkmıyorum eşim işten geldiğinde hiç bişeye yardım etmiyor iki bebeği sevip uyumaya gidiyor kendi ailem bana gidip gelemiyor eşim ve ailesi yüzünden çok yakınımda oturuyorlar ama 3 haftada bir akşam saatinde ben gidip 2 3 saat görebiliyorum bebeği de o zaman görebiliyorlar kayınvalidem hiç bişeye yardım etmiyor yemeğe bile çağırmıyor üstüne gelip bende yemek yiyorlar bulaşıklara da yardım etmiyor ağır temizlik yapmam lazım camları 3 senedir silmedik diyorum ( 2 sene boyunca kayınvalidemgilde yemek yedik sabah akşam ) daha bu sene evde durabiliyorum temizliğe de yardım etmiyor bebeği tutup baksa zaten bebekle ben ilgileniyorum tamamen ne anladım o zaman onu da geçtim ben kardeşlerimi ailemi göremiyorum artık daraldım gerçekten bu konu yüzünden kaç kere kavga ettik Allah rızası için biri anlamaya çalışsın beni ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için
niye 3 sokak ötedeki annneni göremiyorsun ? senin evine ailen gelebilmesi için eş ailesi izin mi vermek zorunda ? ayrıca neden sürekli evdesin ?

niye ? elin ayağın okuman yazman aklın mantığın yok mu ? her sabah çanta gibi kaynanaya bırakılmak ne demek ya , severek mi evlendin bununla ?

Bu şekilde bir aile hayatı sürdüremezsiniz ama
Yani bi tepkiniz var ama çocukla dışarı çıkamamak, koca işe siz kayinvalideye durumu falan az buçuk siz de bu kafadasiniz ki kabullenebiliyorsunuz bunları. Bence hiçbir kadın bu şartları kendine reva görmemeli.
niye 3 sokak ötedeki annneni göremiyorsun ? senin evine ailen gelebilmesi için eş ailesi izin mi vermek zorunda ? ayrıca neden sürekli evdesin ?
Sürekli gelmesin neden sürekli geliyor?

Sizin annenizin gelmesine nasıl laf ediyor?

Esiniz olacak öküz kılıklıya lafım yok.
Arkadaşlar ben sizin dediğiniz tüm tepkileri verdim hatta boşanmaya durduk bir ara severek evlendim evlenmeden önce böyle olacağını bilmiyordum kesinlikle yaptıklarını kabul etmiyorum her dediklerine tamam demiyorum hiçbir saygısızlığım olmadı kendilerine ama gene de böyle davranıyorlar karşı çıkıyorum gene bana mısın demiyorlar yani sorunu çözmem için boşanmam gerekiyor 1 yaşından küçük bebeğim var

Back
X