• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu uzaklaştırsam mı

Yanagından öpünce tacize uğramış gibi hissedeceğin biriyle niye parklarda yanyana oturuyorsun, geziyorsun, sabah akşam mesajlaşıyorsun? Ne istiyorsun eli eline değmeden evlenmeyi mi?
ablacım erken daha 2.buluşmamızdı bu durumun adı yok bir şeyi yok niye izin vereyim bugün öpmek isterse yarın ötesini ister bitti gitti

Bu konuyu açıyorsan demek ki uzaklaşman gerekiyor.Bir şeyler yolunda gitmiyor belli ki.Her şey güzel olsaydı daha önceden de konu açmazdın şimdi de açmazdın.Ciddi ilişki insanı olduğun için bile bile devam ettim demesi de her şeyi açıklıyor.Genelde bunun tersi cümle kurması gerekirdi.
evet bitti gitti başka sebepler de oldu

Sizin kafa yapınız o çocuktan çok farklı. Bu yüzden bu ilişki yürümez. O da bunu anlamış.
evet kesinlikle öyle ben sevgilim olmayan çocuğa öptürmem kendimi ayıp olmasından değil sadece 2 kez görüştüğüm biriydi çok erken buldum

ghostladı Mı ne kız?
Ben bir şey anlamadım, yok saydı anlamında mı acep?
Yeni neslin jargonu
evet yok saydı
Kız amaaan ciddi olup napcaniz yirminizde.
Gezin dolaşın
Laylaylom bana göre o yaşta sevmeler
ablacım ilişki değil daha 2 kere gördüğüm bi insandı yani
Kız amaaan ciddi olup napcaniz yirminizde.
Gezin dolaşın
Laylaylom bana göre o yaşta sevmeler

ı iyi ki bitmiş
20 yaşındasın neden evlenmeyi düşünüyorsun? Önce onu sorayım sence de erken değil mi ? Hata yapmaya çok açık bir yaş çünkü
Kendinden bile emin olunmadığı yaş aralığındasın bana göre
Akranların üniversitede hayatı öğreniyor kariyer yapıyor neden evlilik yani
İleride pişman olursun

Back
X