Darlanıyorum eşimden nefret ediyorum

Bi yerde ilgilendrmez tabi, kimi neyi değiştricez herkesin hayat anlayışı bakışı farklı olaylra. Bu bnm kendi düşüncem,sdce bu konu diil ilgi çekme çabası genel olark itici buldgum bi durum herkes ego savaşında, o çaba olmadan öyle güzel şekilde ilgi çekenler olur ki hanımlığıyla efendiliğyle ya da tevazu sahbdr başarıları işiyle belli olur diliyle diil o insanları takdr ederm ama bişeyler göze sokmya çalışıldgında irrite eder beni. Neyse nerden nereye geldik hava da sıcak vesselam

Belki o insanlar da sizin irrite olmanızdan irrite oluyordur öyle değil mi? İnsanlar her zaman ilgi çekmek için giyinmezler, öyle istedikleri için, kendilerini rahat, güzel hissettikleri için giyinirler istedikleri şeyi. O zaman da başkalarının ahlaksız kocişlerinin bakışları umurlarında olmaz. Kadınların her şeyi erkeklerin ilgisini çekmek için yaptığı düşüncesi de bana çok itici geliyor mesela. Ama dile getiriyor muyum? Hayır. Çünkü bana ne.
 
Belki o insanlar da sizin irrite olmanızdan irrite oluyordur öyle değil mi? İnsanlar her zaman ilgi çekmek için giyinmezler, öyle istedikleri için, kendilerini rahat, güzel hissettikleri için giyinirler istedikleri şeyi. O zaman da başkalarının ahlaksız kocişlerinin bakışları umurlarında olmaz. Kadınların her şeyi erkeklerin ilgisini çekmek için yaptığı düşüncesi de bana çok itici geliyor mesela. Ama dile getiriyor muyum? Hayır. Çünkü bana ne.
Ben bi durumdan kişiden rahatszsam ilişkilerimi ona göre yönlendirirm çevremde olur ya da olmaz ztn az çok her insanın kafa yapısı niyeti belli oluyo irrite olmam demek sınırımı koymam demektr herkes farklı sonuçta, kimseye niye böylesin şöylesin demek bnm haddim diil genel olarak herşeyin bi uslubu uygunu vardr denizde daha farklı giyinilir işte farklı yazın kışın farklı ben kendi adıma bu anlamda dikkat etme taraftarıyım
 
Ben bi durumdan kişiden rahatszsam ilişkilerimi ona göre yönlendirirm çevremde olur ya da olmaz ztn az çok her insanın kafa yapısı niyeti belli oluyo irrite olmam demek sınırımı koymam demektr herkes farklı sonuçta, kimseye niye böylesin şöylesin demek bnm haddim diil genel olarak herşeyin bi uslubu uygunu vardr denizde daha farklı giyinilir işte farklı yazın kışın farklı ben kendi adıma bu anlamda dikkat etme taraftarıyım

Aynen öyle, siz kendinize dikkat edin etmek istiyorsanız, dikkat etmek istemeyen de etmesin. Bu kadar basit aslında. Kimse kimseye laf söylemesin, dile getirmese bile kötü düşünmesin. Sadece kendimize odaklanıp başkaları için "bana ne" diye düşünmek çok zor değil inanın.
 
sana ne milletin memelerden ? aman denizi olan bi yere tatile falan götürme adamı memeler popolar fora hep gözleri çıkar bakmaktan adamın.
 
Erkek milletinin nefsi pistir kolayca tahrik olablr illa bişe yapmasına gerek yok iş yerinde öyle bi forma da neyin nesi, bu kadınların ilgi çekme halleri de hiç bitmiyo gösterme kardeşim oranı buranı dikkat et bunu sdce o iş yeri için demiyorum evlisi de bekarı da meraklı arzulanabilme ihtimaline. Senin mahremini niye görsün elalem ve burda herkes eşi ya da sevgilsi o ortmda olsa rahatsız olur bunun kendne güvenszlikle yada karşıdakine güvenip güvenmemeyle alakası yok, zayıf işte adamlar bu konuda kadınlar da gösterdkçe egosunu tatmin ediyo kendne özel bi durummuş gbi

Erkek milleti zayıf karakterli diye gene kılıfı uydurduk.
Bakmasın efendim.
Camdan at kendini desem zayıf karakterli erkek atacak mı?
Bal gibi de zayıf değiller.

Uçkuruna sahip olsunlar bir zahmet.
 
Amaan takma canım. Soyle dusun denıze gıdıyorsun mıngır mıngır bıkınılı hanım kaynıyor ee onlara baka baka aryık sureklı gormekten bısey hıssedemıyorsunkı cunku orasındenız ve herkes oyle. Is yerındede herkes oyle oldugu ıcın artık erkekler bakmıyodur bıle baksalarda oylesıne bakmıdlardırnyanı tahrık ola ola degıl hanı gozun carpar vs o sekılde. Zaten cınsellık yoksa soyle olurdu adam sızı goree gore artık sıradanlasmıstır ee nasıl aktıf hale gelexek o ıs yerındekılerı dusunup dusunup sızi dürterdi ama demekkı orası bıle adamı etkılemıyor. Bunu su yuzden soyledım bazı erkkler sevgolisı es partner neyse ıste cınsellık sorasında baska seyler dusunup orgazm olam varmıs dıye soyledım. Anladın demı surkekı dekoltelı oldukları ıcın dıkkat cekmıyordur. Hatta evde bıle sureklı cıplak gezersen esın bısrue sonra gozu alsıtıgı ıcın pek cezbedıcı gelmezsın ona ben mesela evde hep kapalı dolanırım yanı tayt esofman sekkınde ama bı mını sort ip askılı ya da trasnparan bırseyler gıyunce adam ovv moov yapıyor tahrık olıyor cunku benı hrp kapalı goruyor bır acılınca kuduryorlar. Evdede sureklı acık dolasma gozunu alıstırma. Emın ol o dekoltelı kızlara asla etkılenmıs gozle bakmıyolardır. O kızlarda yanı tmm gyımlerıne kımse karısamaz ama iş ortamı olunca ınsan bıraz usturublu gıyınır bende ofıs ortamında calıstım bekarken bıle egılıp oturrken aman oram buram gorunmesın dıye dıkkatlı gıynırdım. Mılletin gozune memelerımızı sokmaya gerek yok. Oyle bısey yapıyorsam aranıyorum demektir bence. Nıye bi adama dekoltemı bacaklarımı gosterıp doyurayım kı ya da tahrik edeym kı. Malum turkıyede yasıyoruz sıcak dıye mını gıysek adam kopek gıbı gelıp bacagına surtunur. O derece bıyerde dekolte gıymeyede cekımırım mını gıymeyede.
[/QUOTE

Aranmak ne demek yaa.. Bu kafalar yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa... Siz üreyipte evlat yetiştirmeyin mümkünse..
 
Herkes kendinden mesul. Kendine sahip olacak. Gözüne, eline, başka uzuvlarına...

Ya güvenmediğin adamla ömür geçirmeye eksin ya da güvenip milletin dekoltesine takmayacaksın..
 
ben istersem bikiniyle gezerim. bu beni baglar. kocalar bakmayacak, bitti.
elin sasibesi bana bakacak diye kendimi kapatamam.
 
Evdeki karısını helâlini tatmin edemeyen adam için aldatılırım diye mi endişe ediyorsunuz?
 
Siz dua edin dekoltelere bakiyor olsun, ya o meslektaşlarının arasında güleryüzlü,anlayışlı,iyi niyetli, pozitif enerjili olanlara bakiyorsa? Dekolte kolay da bunları evde bulmak zor anladığım kadarıyla
 
Back
X