Bu birtek benim sorunum değilki temizliğine dikkat etmemesi hepimiz için problem. Ayrıca hepimiz çalışıyoruz oturur bizden hizmet bekler bir bardak su bile almaz. Annem olmadan hiçbir yerde kalmaz. Annem öyle alıştırmış. O hasta halde önüne yemek koyar. Ben bu hallerine dayanamıyorum hergün kavga ederim inanın ki. Hergün sinir krizi geçiririmİşiniz zor gerçekten ne denilirki
Babanızda diğer kardeşlerinizde kalsın
Hemde nasıl köstek. Yıllarca yaptıkları yüzünden annem hasta oldu. En son dayanamadım bu kadın senin yüzünden hasta dedim diye beni kovdu evden. Çünkü aynı hallerine devam ediyordu. Bakıcı kendine tutulmuş gibi davranıyordu.Ağıza alınamayacak küfürlerle beni evden kovdu. Çocuğumu korkuttu.Anneniz biraksin artik babanizi dusunmeyi,kendni dusunsun cocuklarini dusunsun.. evi mi batiriyo iciyo mu pis mi geziyo naparsa yapsin... annenizin sagligi onemli,zaman da cok onemli.. moral de onemli.. bence anneniz sizin yaninizda kalsin. Ya da bosanilcak gibiyse aralari,bosansinlar. Babaniz destek.degil kostek ..basli basina dert galiba hatta..
Hemde nasıl köstek. Yıllarca yaptıkları yüzünden annem hasta oldu. En son dayanamadım bu kadın senin yüzünden hasta dedim diye beni kovdu evden. Çünkü aynı hallerine devam ediyordu. Bakıcı kendine tutulmuş gibi davranıyordu.Ağıza alınamayacak küfürlerle beni evden kovdu. Çocuğumu korkuttu.
Annem babam bize rahat huzur vermeyecek diye korkusundan gelmek istemiyor kimseye. Ki yapar kapılara dayanıp herkese rezil eder ama onunla yaşamam mümkün değil benim, eve alamam asla. Büyük konuşmayayım.Bence babanizin yalnizlikla imtihan edilmesi gerekiyor. Ikna edip annenizi yaniniza alin babaniza ise kapinizi kapatin. Bir süre sonra akli basina gelir herhalde.
Bunu kaç yıldır istiyoruz ama bulunduğu yer itibariyle doğalgaz geçmedi bir türlü. Mahallede bütün evler sobalı.Annem hasta olmadan önceki kışın katı yakıt kazanı taktıralım dedik. Ancak yine onuda birinin yakması gerekecek diye annem istemedi. Doğalgaz gelene kadar sabredelim dedi ama ozaman hasta değildiEve kalorifer taktırsanız bütün kardeşler toplanıp.
Bakım merkezine yatması gereken kişi babam, annem değil. Bu hastalıkta sosyal destek çok önemli biliyorsunuz. Annemin yaşadığı yerde insan ilişkileri sıcak. Yıllardır tanıdığı komşularıyla vakit geçiriyor o yüzden başka eve taşınmayı bile istemedi.İşiniz zor Allah yardım etsin
dilim varmıyor amabakım merkezine mi yatırsanız annenizi
en azından iyilşene kadar
böyle ona da zor
Bu birtek benim sorunum değilki temizliğine dikkat etmemesi hepimiz için problem. Ayrıca hepimiz çalışıyoruz oturur bizden hizmet bekler bir bardak su bile almaz. Annem olmadan hiçbir yerde kalmaz. Annem öyle alıştırmış. O hasta halde önüne yemek koyar. Ben bu hallerine dayanamıyorum hergün kavga ederim inanın ki. Hergün sinir krizi geçiririm
Klima var bir odada ama yeterli gelmiyor soğuk kış gününde ısırmaz. Hem sağlıklı da değil klimaklima iş görmez mi ısınması için kışın ?
Ama en önemlisi hijyen sorunu
Baba boylu boyuna bir sorun
Eve birgün gelse temizlersin de hergün gelince çalışan insanın hergün ev temizlemesi mümkünmü sizce. Yanına kokudan yaklaşılmıyor o derece. Daha yazarım ama pisliğini anlatmak için elim varmıyorevi kirletirse kirletsin yahu anneniz iyileşince bir güzel temizlersiniz sağlıktan önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?