Darmaduman çekmeceler:)Detaylı temizleyememe....

Ayy içim yanardı ben nasıl böyle bir şey yaptım diye :) İyi oldu söylediğin telefonu uzağımda tutayım tabi yaparsam:) Aslında bir temizlik topiği açmak lazım...Her hafta aynı gün herkes temizlik yapacak.Ne yaptığını yazacak...Yapmayana tüü kaka :)) İyi eğlenirdik :)

Hatta fotoğrafını paylaşalım öncesi ve sonrası diye:D Benim evin öncesini gören haline şükreder valla :P

siz esyaya deyil esya size hizmet etmeli
fazla esyalarinizi kulanmadiklarinizi bakin cevrenizdeki fakir fukaraya verin
eskiden bende öyle sunu alim iyi olur bunu alim aaaa ev ev deyil esya deposu olmus

siz esyaya deyil esya size hizmet etmeli
fazla esyalarinizi kulanmadiklarinizi bakin cevrenizdeki fakir fukaraya verin
eskiden bende öyle sunu alim iyi olur bunu alim aaaa ev ev deyil esya deposu olmus

Kullanmadığım eşyam yok diyebilirim.Evimde dekoratif amaçlı bile bir şey yok.Sevmiyorum biblo falan.Sade olmasını istiyorum...Tek dağınıklık çekmeceler:)

Benim de 2 yaşında kızım var.....

Çok seviyor çekmece karıştırmayı...

Bizde en üst çekmeceye koyuyoruz, bi baktım benden başka herşey var:))

Benim de elime poşet alma zamanım gelmiş :1::1::1:

Ayy içim yanardı ben nasıl böyle bir şey yaptım diye :) İyi oldu söylediğin telefonu uzağımda tutayım tabi yaparsam:) Aslında bir temizlik topiği açmak lazım...Her hafta aynı gün herkes temizlik yapacak.Ne yaptığını yazacak...Yapmayana tüü kaka :)) İyi eğlenirdik :)

:52::52::52::52::52::52:

süper fikirrrrrr,tabi yaaaa ayni zayiflama topigi gibi,aralardada birbirimizi motive edip fikir alis verisi yapardik...

anam acsan böyle bir topik???ben gelirimmm:52::52::52:

Bende temizlik topiği açılsa gelirim hatta fotoğraf paylaşırım olur yani :) Görün ibret alın :)

$pizap.com13490845009371.webp

Çekmecelerim :) Çok düzenli dimi:)

:52::52::52::52::52::52:

süper fikirrrrrr,tabi yaaaa ayni zayiflama topigi gibi,aralardada birbirimizi motive edip fikir alis verisi yapardik...

anam acsan böyle bir topik???ben gelirimmm:52::52::52:

Bende temizlik topiği açılsa gelirim hatta fotoğraf paylaşırım olur yani :) Görün ibret alın :)

Tamamdır açıyorum az sonra bir temizlik topiği :)

Hadi bayanlar el ele...Her hafta temizliğe....Topik başlığım :))Açtım hadi buyrun :)

Son düzenleme:
ben de gelirim topiğinize valla . benim derdim temizleyip toparlamak değil de temizledikten sonra temiz ve düzenli tutamamak :37:
bu konuda da fikir veren olursa belki işimize yarar :21:

Back
X