Darp davası açtım yardım edin lütfen.

Biraz sabırlı ol metanetini ve mantığını asla kaybetme kardeşim.
Kötü zamanlar bir bakmışsın geride kalmış ve geçmiş bitmiş.
Birde kullandığın hattı arıyorsa daha evvel aramışsa mesaj atmışsa kayıtlar bağlı bulunduğun operatörden çıkıyor.
Mahkemeden önce
Telefon numaran kimin üzerineyse o operatöre gidip geriye dönük en az 1 yıllık sms ve arama kayıtlarını isteyin mahkeme için kullanacağınızı söylemeyin sadece talep edin o kadar.
Sonra kayıtları alıp fosforlu kalemle sizi aramalarını smsleri işaretleyin mahkeme günü bu kağıdı müşavire verip delil dosyasına eklemesini rica edin.
Sizin elinizden telefonu aldığı gün sizi darp ettiğini gören işyeri ve ev sahiplerini tanımasanız da gizli tanıklık yapıp ifade vermelerini rica edin.
Mahkeme isimlerini saklı tutarak ifadelerini dinler.
Ve mutlaka CAN GÜVENLİĞİM YOK diye üstüne basa basa belirtin.
Daha önce şiddet görüp cinayete kurban giden bir kaç kadının ismini netten ezberleyip falancalar gibi olmak istemiyorum.
Sadece Mesleğimi yapmak sağlıklı nesiller yetiştirmek huzurlu ve mutlu olmak istiyorum diye belirtin.
Hakim kadın olursa senin için büyük şans demektir.
Ama erkek olsa da fark etmez neticede toplum için saygı değer bir görevin var.
Bunu her şekilde kullan.
Duruşunla konuşmanla vs.
Hakim sana derse ki "Bu kişiyle neden 3 yıl birlikte oldun 3 yılda hiçbirşey anlamayacak kadar cahilmiydin" gibi bir soru sorarsa 3 yılın 2 yılı sohbet ve flörtle geçti son 1 yıl da ilişkim duygusal anlamda tam değiştiği sırada beni taciz ve şiddetle sindirmeye başladı her ayrılmak istediğimi söylediğin de ise tehdit etti iftira atarım diyince açıkcası ürktüm ve korktum. En sonunda da ne olcaksa olsun diyerek tüm cesaretimi toplayıp kendisinden uzaklaştım fakat sonuç buraya kadar geldi. Diyeceksin canım.
Lütfen bana yardım edin efendim geceleri uyku uyuyamıyorum sosyal hayatım yok her an öldürülme korkusuyla işe bile annem ve 17 yaşında ki erkek kardeşim götürüyor.
Bu şartla altında daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Yüce Türk adaletine ve size sığındım.
Diyeceksin :KK66:
Babama msjlar atıyordu ama babam destek değil bana.Parada istedi benden 8 milyar.harcadıgı para bahanesiyle.vermeyince ben babama ne biçim erkeksin sözün geçmiyor ailene diye mesaj atmış en son.mesajdan sonra hala yüzsüzce yine babamın iş yerine gitmiş. Babam kovmuş bir daha gelme sakın diye. Babamın ifade vereceği mahkemeye geleceğini düşünmüyorum

Neyseki anneniz var arkanızda.

Babanıza attığı mesajları da saklayın. Olayın olduğu yerdeki kişilerden tanıklık isteyin. Tanimasanizda şahitlik yapmasını isteyebilirsiniz .

Buradaki bir avukat arkadaştan savunmasız için öneri alın. Mutlaka yardımcı olacaklardır.

Uzaklaştırma olmuştı.3 ay süreliydi fakat bitti. Uzaklaştırma süresi içerisindeyken evime geldi yolda beni talip etti. Şahit görüşmediğim için kabul edilmedi yeni uzaklaştırma kararı çıkmadı.

Canim uzaklastirma farkli bu dedigim farkli
. Tehtid mesajlariyla karakola git can guvenligimden endise ediyorum de. Dedigim gibi ise giderken sana polis eslik ediyor gelirken de.. Allah yardimcin olsun.. yolda ici rahat yuruyememek ne demek ben bilirim o donemde psikiatrik destek almak bana cok yardimci olmustu ihmal etme sende

Babama msjlar atıyordu ama babam destek değil bana.Parada istedi benden 8 milyar.harcadıgı para bahanesiyle.vermeyince ben babama ne biçim erkeksin sözün geçmiyor ailene diye mesaj atmış en son.mesajdan sonra hala yüzsüzce yine babamın iş yerine gitmiş. Babam kovmuş bir daha gelme sakın diye. Babamın ifade vereceği mahkemeye geleceğini düşünmüyorum
Siz babanızı şahit olarak yazdırın mahkeme babanızı zorla getirtir.
Ayrıca babanıza attığı mesajlardan ve babanızın durumundan da bahsetdin mahkeme babanızın telf. Numarasının sms dökümelerini istetim aldırır.
Mahkemeden Ve Hakimden hiçbir şey saklama canım.
Babanın sana destek olmamasıda zaten apayrı bir dava konusu.
Mahkemeye çık dediğim gibi davran ve herşeyi usulünce anlat ve bekle.
Ne kadar mazlum durursan Hakim senin için herkesten intikamını alır ;)

Anlattıklarınızın abartısız söylüyorum aynısı hatta bir tık daha kötüsünü benim başıma geldi. Ve ben şuan 17 yaşındayım. Psikolojim alt üst oldu. İntiharı düşünür hale geldim. Hayat doluydum oysaki.. Hayat gerçekten çok zor. :KK43:

Anlattıklarınızın abartısız söylüyorum aynısı hatta bir tık daha kötüsünü benim başıma geldi. Ve ben şuan 17 yaşındayım. Psikolojim alt üst oldu. İntiharı düşünür hale geldim. Hayat doluydum oysaki.. Hayat gerçekten çok zor. :KK43:
Şikayetçi olmadın mı ?

Mahkememe 2 gün kaldı.çok tedirginim aynı ortamda bulunacağım için.

o pek ceza almaz eğer öncesinde cezası yoksa onu söyleyeyim. uzaklaştırmayı uzatabildiğin kadar uzat. ama şöyle bir şey olur mu bilmiyorum ünideyken arkadaşım yaptırmıştı iş hayatında ne kadar olabilir bilmiyorum ama mahkeme kararıyla güvenlik amaçlı yer değiştirme bunu isteyebiliyorsan yap. onunla muhattap olma katiyen para mevzusunda parayı versende devam eder. boşver tayin iste başka bir şehre bence

Back
X