Öncelikle çok geçmiş olsun
Sizin yerinize şunları , ev hanımı olan bir hanım söylese hepimiz yine çok üzülür, yardım eli uzatmaya çalışırdık
Fakat söz konusu iyi eğitimli bir hanım kardeşimiz olunca daha da çok üzülüyoruz.
Konunun uzmanı değilim elbet, fakat şu anda kendinize yüklediğiniz değersizlik hissiniz, hatta belki de kumar bağımlılığınız; çocuklukta size ailenizin , çevrenizin yüklediği kötü duygular neticesinde oluşmuş..
Sizden ricam eğer terapisine gidemeyecekseniz bile psikiyatrist dr Gülseren Budayıcıoğlu hanımın kitaplarını alıp okumanız . Kendisiyle görüşmenizi çok isterim çünkü sizin düzelip, ilk önce kendi kendinize hak ettiğiniz değeri vermenizi çok istiyorum . Bunu değerli bir hanım , Allah’ın özenle yaratmış olduğu herhangi bir kul olmanızdan ötürü söylüyorum. Siz değerlisiniz ve bu yaşama bir kez geldiniz.
aile ve eşten yana yüzünüz gülmemiş olsa bile mesleğiniz en büyük kazancınız olmuş. umarım bu gücü arkanıza alıp kendinize güzel bir hayat kurarsınız ve size eziyet eden o adama da hak ettiği cezayı verirsiniz
Allah yardımcınız olsun