- 16 Şubat 2022
- 124
- 120
- 23
- 37
- Konu Sahibi Eylulsonbahar
-
Çok sevindim bu şerefsize boyun eğmediğinize.Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
En iyisini yapmışsın inşallah gerekli cezayı alır sana da bir daha yaklaşamaz. Ailenden de destek alırsınız umarım.Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
Bugünlerde burada bu konular çoğaldı. Bu mağara adamlarına ne oldu da coştular bilmiyorum.
Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var
Bana kalırsa boşanma nedeni ama siz olmaz bosanmam diyorsanız illa olayı büyütün ki gozu korksun. Bir kere yapınca zaten susuyorsun diye gözünün üstünde kas var der yine de döver. Hele de çocuk buna şahit oluyorken. Ya o çocuğa denk gelseydi ?Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var
Affetmek gibi bi durumum söz konusu olamaz canimi zor kurtardim elinden komsum kapiyi acmasaydi beni belkide öldürücektiInsallah af etmezsin inşallah tekrar o adamla biirlikte olmazsın
Buraya aynen bu tarz da acıyla o anki zor durumla konu açıp sonra zaman geçince boşanmayıp devam edenler var ve bir kaç ay sonra yine aynı konuyu açıyorlar
Bizim sana desteğimiz ancak darp raporu al uzaklaştırma al boşan ve hayatına devam et demek olur bunun dışında kendin karar vereceksin umarım insallah bu adam hayatın da olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?