- 15 Mart 2008
- 118
- 72
- 623
- Konu Sahibi damladamlasu
dün akşam hemde iki kadın tarafından darp edildim. olay hakkında darp raporu alındı karakola gidildi davalık olacağız. fakat darp raporunu aldığımız devlet hastanesinde o sırada yüzümdeki tırnak izleri ve kan oturması raporda belirtildi. beni saçımdan tutup yere yatırdılar ve kafama yüzüme vururken tekmelediler. sabaha karşı eve geldiğimden beri boynumdan kuyruk sokumuma kadar ağrım var hareket ederken acı yaşıyorum. doktora saçlarımdan çektiğinde boynumdan ses geldiğini söylemiştim fakat dikkate alınmadı. şuanda kalçamda batma,sol omzumda yanma seklinde neredeyse belimin her yerinde ağrı ve acıma var. bunlara yaşanan bu olay sebep olduğundan ne yapabilirim? bugün hastaneye tekrar gittim işe gidemediğimden rapor almak için çok kalabalık ilgilenmeleri zordu durumu söyledim röntgen çekebilir misiniz dedim gerek yok dedi istirahat verdi gönderdi. fakat ben bu durumu mahkemede belirtmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. yaşanan olay ailevi ve çok uzun olduğundan o konuya girmek istemiyorum.