• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darp edildim

damladamlasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
118
72
623
dün akşam hemde iki kadın tarafından darp edildim. olay hakkında darp raporu alındı karakola gidildi davalık olacağız. fakat darp raporunu aldığımız devlet hastanesinde o sırada yüzümdeki tırnak izleri ve kan oturması raporda belirtildi. beni saçımdan tutup yere yatırdılar ve kafama yüzüme vururken tekmelediler. sabaha karşı eve geldiğimden beri boynumdan kuyruk sokumuma kadar ağrım var hareket ederken acı yaşıyorum. doktora saçlarımdan çektiğinde boynumdan ses geldiğini söylemiştim fakat dikkate alınmadı. şuanda kalçamda batma,sol omzumda yanma seklinde neredeyse belimin her yerinde ağrı ve acıma var. bunlara yaşanan bu olay sebep olduğundan ne yapabilirim? bugün hastaneye tekrar gittim işe gidemediğimden rapor almak için çok kalabalık ilgilenmeleri zordu durumu söyledim röntgen çekebilir misiniz dedim gerek yok dedi istirahat verdi gönderdi. fakat ben bu durumu mahkemede belirtmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. yaşanan olay ailevi ve çok uzun olduğundan o konuya girmek istemiyorum.

Gecmis olsun. Baska bi hastaneye gidip rontgen cektirebilirsiniz iyi olabilir

Çok geçmiş olsun. D damdan hanım, siz avukattınız sanırım değil mi? :) Konu sahibine yardımcı olabilirsiniz belki.

doktora gideceğim fakat bu süreç için nasıl belgelendirmeliyim çünkü mahkeme devlet hastanesinden raporları kabul ediyor diye biliyorum bu konu adli olaya bağlı olduğundan özel hastaneden geçerliliği sağlanır mı? çünkü devlet hastanesinde işler biraz yavaştı

Geçmiş olsun,darp raporu almışsınız,savcılığa gidin,zaten sizi yönlendirirler.Yerinizde olsam özel doktora giderim hemen,sağlık şakaya gelmez.Beklemeyin bence.

zaten savcı davayı açmadan çağıracakmış sanırım,özelden alacağım raporu o zaman dosyaya ekleyebilir mi bunu mu kastediyorsunuz

Başka bir hastanenin aciline gidip 2. bir rapor daha al; ve daha kapsamlı olması için tüm şikayetlerini altını çiz.

Geçmiş olsun :(

Adli tiptan almalisin raporu ceza almasi icin.
Hastahanedeki polise belirtmedinmi durumu.ilk ifadeni alip seni adli tipa yonlendirirlerdi.
Seni niye dovduler boyle neyin dusmanligi bu

teşekkür ederim geçmiş olsun diyenlere.

polis biliyor olay yerindeyken polis onları götürmek üzereydi bana raporu siz şu hastaneden alın karakola gelin dediler . hastaneye söyledim polis gönderdi darp raporu için dedim. fakat şuan ki durumum raporda yok. bu ağrı acı sonradan çıkmaya başladı.şimdi bunun için adli tıpa mı gideyim tetkikleri yapsınlar diye, bugün darp raporu aldığım hastaneye gittiğimde ilgilenmediklerinden açıkçası incelemeyecekler gibi geliyor bu yüzden özelde tam baktırmak istiyorum. çünkü mr,röntgen ne gerekiyorsa tam bakılsın istiyorum belim,boynum iyi değil

Cok geçmiş olsun. Darp eden kisiler bizzat husumetiniz olan kişiler mi yoksa tanımadığınız kişiler mi

Bazende dayak lazım ozaman hallolur şiddete karşı değilim
Sizde eşinizden dayak yemişsiniz. Hak etmiş miydiniz ? Madem şiddete karşı değilsiniz buyurun yemeye devam edin....
Tövbe estağfurullah... Zorla söyletiyorsunuz insanı...
Konu sahibi çok geçmiş olsun... Özelden de alın raporunuzu, dosyanızda bulunsun her ihtimale karşı...

Back
X