• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darp edildim

hanımefendi konum bu değil ama kısaca cevap vereyim şu şaçma şüphenizden kurtulun olay babamın şimdi ki eşi ve kızı tarafından yapıldı. konu sizin düşündüğünüzden baya farklı yorumunuz için teşekkürler. ayrıca düşündüğünüz olaylar için bile bu yapılan insanlık değil

gözlerim doldu allah cezalarını versin.. çok geçmiş olsun

Bazende dayak lazım ozaman hallolur şiddete karşı değilim
Böyle hemcinsim olmaz olsun. Mazoşistim sadistim demiyor da dayağa karşı değilim diyor. Dayak yerken kafana fazla darbe aldın galiba? Ya da yuvanı yıkmaya çalışan bir kadını dövemedin gelip konu sahibinden sinirini çıkartmaya çalışıyorsun.

Ben bu darp mevzusunu da anlamadım gitti. İlla davacı olman için kanıt olarak ağzının yüzünün yamulması, kırılması, çürümesi, tırmalanman mı gerekiyor.

Bir itmek bile bana göre şikayet için en büyük gerekçedir. Bunun başka yolları yok mu? Yani şikayet etmek için illa vücudunda bir darp izi mi olması gerekiyor.

Allah kimsenin başına vermesin.

Konu sahibine de geçmiş olsun dileklerimi söylüyorum..

Böyle hemcinsim olmaz olsun. Mazoşistim sadistim demiyor da dayağa karşı değilim diyor. Dayak yerken kafana fazla darbe aldın galiba? Ya da yuvanı yıkmaya çalışan bir kadını dövemedin gelip konu sahibinden sinirini çıkartmaya çalışıyorsun.

Aaa ne demek canım o zaman bana göre de evli olan kadınlar aldatıldığında eşini 2. kadına bırakmıyorsa şiddet uygulanmalıdır(!)
Bu ne biçim bir kafadır? Ne biçim bir zihniyet... Rabbim bunlarla karşılaştırmasın inşallah.

Sizde eşinizden dayak yemişsiniz. Hak etmiş miydiniz ? Madem şiddete karşı değilsiniz buyurun yemeye devam edin....
Tövbe estağfurullah... Zorla söyletiyorsunuz insanı...
Konu sahibi çok geçmiş olsun... Özelden de alın raporunuzu, dosyanızda bulunsun her ihtimale karşı...
Söyle canım rahatsız olmuyorum eğer biri birinin canını çok yaptıysa konu karı koca ilişkisinden ziyade geçen Müge anlıdaki anne babasının evini satan kişi gibi ozaman hakeder aferin böyle stalkla beni

Ülkemde "şiddete karşı değilim" diyen kadınlar var he.. Vay be!
Üstelik şiddet mağduru iken böyle düşünmek.
Utanç verici.

Evet bazen birini dövmek, vurmak kırmak parçalamak istersin. İnsanın fıtratında var, bu bir gerçek.
Ama meşrulaştırmak, hele böyle platformlarda alenen konuşmak yanlış olur.
Herşeyin muhakkak bir çözümü vardır.

Konu sahibi çok geçmiş olsun, cezalarını bulsun dilerim edepsiz kadınlar.

Söyle canım rahatsız olmuyorum eğer biri birinin canını çok yaptıysa konu karı koca ilişkisinden ziyade geçen Müge anlıdaki anne babasının evini satan kişi gibi ozaman hakeder aferin böyle stalkla beni
Hiç bir ilişkide dayak normal değildir. .. sizde normal değilsiniz... acil şifalar diliyorum...

Konu ben değilim 1
Çok dayak yedim ama kozumu kimsede bırakmadım bu 2
Şimdi bu şeyi yazdığın başka bir kadın olabilir bunu kafaya takabilirdi kırılırdı3
Bende sana bayılıyorum sanki
Umarım bacına kızına kötü bişey gelmez gelirse insanlıktan çıkarsın 5
Sevgili mine reis bu beni haksız tahrik ediyor yasal işlem başlatırken sevinirim men cezası gibi

Benim bir kişiliğim var ve kendi doğrularım
Hayatımda böyleyim yapım bu ve bunu heryer de paylaşırım herkese doğru gelen bana gelmeyebilir eğer ben doğrularımdan vazgeçersem kişiliğimi sorgulamam lazım çoğunlukçu değilim

Benim bir kişiliğim var ve kendi doğrularım
Hayatımda böyleyim yapım bu ve bunu heryer de paylaşırım herkese doğru gelen bana gelmeyebilir eğer ben doğrularımdan vazgeçersem kişiliğimi sorgulamam lazım çoğunlukçu değilim

Söylediğiniz şey "ben tecavüzü haksız bulmuyorum, buda benim fikrim çoğunlukçu değilim" demek kadar abes.
Konu sadece karı koca değil, muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, ilkel kabileler de değiliz, kafına, erkeğe,çocuğa,hayvana kısacası hiçbir canlıya hiçbir sebepten şiddet medeniyetle örtüşmez.
Üstelik şiddete maruz kalmış birisiniz, buna en çok karşı çıkması gereken sizsiniz.
En çok üzüldüğüm de sizin gibi kadınların erkek çocuklarını yetiştirecek olması...
Umarım çocuğunuzuda çok canın yanarsa döv,kır, parçala ve hıncını al,çoğunlukçu olma! Diye eğitmezsiniz.
Siz radikal olmayı çok yanlız anlamışsınız. Bazı durumlar da fikir ayrılığı olmaz, dorğu sabittir insanlık adına...
çıplakta gezse kimsenin taciz etmemesi gibi mesela...
Sizin gibi kadınlar oldugu sürece siz de dahil bu ülkede kadına şiddet bitmez, eminim sizin kayınvalideniz de sizin gibiydi ve kocanızı böyle yetiştirdi. Yazık! Utanmalısınız.

Kardeşim ben kadını dövmekmi gerekir yazdım
Şiddete karşı değilim dediniz mi ?
Kısasa kısas dediniz mi ?
Kimbilir kimin yuvasını yıktı minvalinde mesaj attınız mı ?
Şimdi bu yazdığınız ne ?
Tepki alınca çevirmeyin lafı....
Fikir özgürlüğü, yaşam biçimi başka birseyi, herkese açık bir platformda bir sürü şiddet mağduru kadına nispet yapar gibi şiddeti savunmak başka birşey....
Özel hayatınızda dayaktan zevk bile alıyor olabilirsiniz buna kimsenin itirazı olmaz ancak siz dayak seviyorsunuz diye de bunu bu kadar mağdur insanın olduğu yerde övemez, mesrulaştıramaz ve savunamazsınız.... sizin olmayan konuya siz konunun aslını astarını bilmeden yuva yıkmıştır ithamı ile yorum yazarsanız herseyi de duymaya razı olacaksınız... mutsuzsunuz ve acınız buradaki insanlara çatmakla hafiflemez... yine diyorum kendinize çareler arayın şiddeti savunmak yerine....

Ben şöyle ortaya banned:mapus: seçeneğini koysam, uyarıyorum hala devam ediliyor, banlayınca Mune kötü.
Konuya dönün rica ediyorum, başka uyarım olmaz.

Aslında arkadaşın demek istediği sanırım adalete yargıya mahkemeye güvensizliğinden ötürü gelişen bir içgücü kendini koruma kalkanı olmuş. Evet senelerce bir avukat eşi olarak yargının birçok adaletsizliğine şahit oldum. Hatta bununla ilgili bi kitap okumuştum. Kadın savcı 6 yaşındaki oğluna tecavüz ediliyo. Ve kendi adaletine mi yoksa hukuka mı teslim edicek diye. Konusu buydu kitabın. Eşime sordumsen ne yapardın diye? Evlat ya hani aklım gitti ne yaparsın nasıl yaparsın öldürmek işkence etmek istersin. Beni mahvettin çok zor demişti. Haksız tahrik indirimi, iyi hal indirimi, kaza, bilinç kaybı, namus, bir sürü cezai indirim varken mahkemelerde ben dayak yediğimle kalıyosam ömür boyu belki onun psikolojik savaşından çıkamıyosam işimde gücümde odaklanma güleryüz problemi yaşıyorsam. Ve hatta işten çıkarılma ya da hiç alınmama sebeplerim bunlar gibi şeylerse vs.. Ya da bir yerim eksik kalıyosa ve bunu yapan 2-3 sene yatıp çıkıyosa başlarım böyle adalete adalet benim demek istiyo. O bana saldırıyosa bende sonuna kadar saldırırım demek istiyo. Lütfenn yüklenmeyin.. İnanın en cani annelerin ardında bile o kadar kansız elini kolunu sallayarak o insanı o caniliğe sürüklemiş eşler, akrabalar, arkadaşlar vs varken... Hani bazen şiddetin sonu yok. Ama ilahi adaletin var diyip teslim olmak bambaşka.. Ben sizin için içinizdeki öfkeye sebep olanlar için dua edicem.. Onun dışında söylenen her söze de sonuna kadar katılıyorum ...

adli rapor almışsınız zaten. şuan için herhangi bir hastahaneye hatta acile gidin sağlığınız için. merak etmeyin ciddi birşey çıkarsa mahkemede bunuda sunabilirsiniz. dava öncesi uzlaştırmacı çağırır sizi. kesinlikle uzlaşmamanızı asla maruz kalmış olduğunuz şiddete hiçbir özürü kabul etmeyeceğinizi yargıda cezalandırılmalarını isteyin asla afffetmeyin. söz konusu zaten şiddet bunun affı olmaz. umarım daha ciddi bir sağlık sorununuz çıkmaz buna bağlı olarak. çok geçmiş olsun.

Söylediğiniz şey "ben tecavüzü haksız bulmuyorum, buda benim fikrim çoğunlukçu değilim" demek kadar abes.
Konu sadece karı koca değil, muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, ilkel kabileler de değiliz, kafına, erkeğe,çocuğa,hayvana kısacası hiçbir canlıya hiçbir sebepten şiddet medeniyetle örtüşmez.
Üstelik şiddete maruz kalmış birisiniz, buna en çok karşı çıkması gereken sizsiniz.
En çok üzüldüğüm de sizin gibi kadınların erkek çocuklarını yetiştirecek olması...
Umarım çocuğunuzuda çok canın yanarsa döv,kır, parçala ve hıncını al,çoğunlukçu olma! Diye eğitmezsiniz.
Siz radikal olmayı çok yanlız anlamışsınız. Bazı durumlar da fikir ayrılığı olmaz, dorğu sabittir insanlık adına...
çıplakta gezse kimsenin taciz etmemesi gibi mesela...
Sizin gibi kadınlar oldugu sürece siz de dahil bu ülkede kadına şiddet bitmez, eminim sizin kayınvalideniz de sizin gibiydi ve kocanızı böyle yetiştirdi. Yazık! Utanmalısınız.
Sen benim hayatımın ufacık zerre bilgisine sahip değilken hakkımda bu yorumları yapabilme cüretini nerden buluyorsun
Tecavüzle bu olayı nasıl bağdaştırdın
Doğru benim doğrudur
İnsanın şiddet doğasında vardır

Back
X