Darp raporu aldım ne acı

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
Arkadaslar meraba ne nası oldu bunların şuan için önemi yok o şiddetten sonra benim için..
Dayak yedim kavga sonrasında tokat attı saçımdan sürüdü hakaretler bir sürü

Annem aramıza girmeseydi öldürebilirdi ama bana vurduktan sonra ben de saldırdım bambaşka bi insan oldum cıldırdım resmen

Sabah tartışmanın ardından ben ona eşyalarını toplicağımı söylemiştim bu evden annemle ben ... Olup gidecekmişiz bana daha neler yapıyomuş ben daha bişi görmemişim yarın evden yok olucakmışız ben bitmişim..

Bu arada annemle gecici bi süre beraberiz gecen bayramdan beri tedavisini olup yatılı bakıcılık yapıcaktı işi hazırdı..eşim olacak insan daha gecen bayramdan önce tartışmamızda valizini topladı gitti sebepler aynı bu sefer ben yardımcı olayım dedim esyalarını ben topladım

3 ay uzaklaştırma verildi kafam şuan bomboş ruhsuz hissiz donuk ilerisini düşünemez haldeyim ne nasıl olur bilmiyorum tek istediğim bir an evvel boşanmak 3 yıldır huzurum yok yaaaa..

Son düzenleme:

Yurt dışında mısın_?

Bu kadar şey yaşandı annen seni yalnız bırakıp mı gitti ?

Ben olsam geride kalamazdım...yada bırakamazdım ???

uzaklaştırma derken?

Allah kolaylık versin...Çok zor durum ,çok zor ...

ALLAH kolaylık versin ,
hayatınızdan bir an önce çıkarmanızı dilerim bu sıfat bulamadığım kişiyi,
ne yaşandı bilmiyorum ama durumu şiddete getirmek o ağır laflar... ALLAH yardımcınız olsun...

Özür dilerim yanlış ifade etmişim cümlelerim karışmıs annemle bayramdan beri beraberiz bayramdan bikaç gün evvel eşimle tartışmıştık ve valizini toplayıp gitmişti türkiyedeyim bu arada

Allah razı olsun arkadasım bizde ne ararsan vardı zaten iletişm 0 ilgisiz sevgisiz yalan dolan ikiyüzlülük

Allah ıslah etsin böylelerini.Sana da sabır versin canım.o pislik heriften boşandıkdan sonra kuracağın yeni dünyanı düşün ve mutlu ol..Geçmiş olsun kendini kaybetme

iyi bundan sonra kurtuluyorsun demektir, umarım kendine mutlu olacağın bir yol çizebilirsin..

İnş en az hasarla kurtulabilirim insan başına gelmeden bilmiyo bazı şeyleri tehdit etti bu evde duramazsın s...olun gidin bak gör napıcam daha ben sana diye pazartesi işe gitmeye korkuyorum inanın yürüyerek gidip geliyorum..

ALLAH korusun birşey olmaz sinirle söylemiş olabilir tabi sen daha iyi tanırsın eğer ciddi olduğunu düşünüyorsan önlemini mutlaka al

Allah ıslah etsin böylelerini.Sana da sabır versin canım.o pislik heriften boşandıkdan sonra kuracağın yeni dünyanı düşün ve mutlu ol..Geçmiş olsun kendini kaybetme

Allah razı olsun cnm benim o kadar cok utandım ki polisi aradım gittik hastaneye o kadar ağladım ki milletin bakışları yanımda polisler karakol offff

birşeyi çok merak ettim bu bir aşk evliliği mi? bir de çocuğunuz var mı? bu arada çok üzüldüm gerçekten zor bir durum iyi ki aileniz yanınızda.

onun anası olsaydı sen istemeseydın, senden kötü bir insan daha olamazdı heralde.
adi herif, utanmadı dimi annenın yanında böyle hayvanlaşmaya.

işte böyle hayvanlar için bir kadın için eğitim şart! altın bilezik olması şart.
gelecek insana ne getırır kımse bılemıyor işte.
sinirlenince kafasına göre defol evimden diyebılıyorlar.
o ev ve her şey onların olmuş oluyor, sense ona harcadıgın zamanla bakakalıyorsun öylece...
ve aklına zamanında onun için bıraktığın okulun, terk ettiğin dostların gelıyor
ve geri dönüşü asla olmuyor
başladıgın noktaya gerı dönüyorsun, senden yıllarını çoktan almış oluyor.
asla senın uğruna ölürüm, senı yarım bırakmam laflarına kanmamak gerek, insan sinirlenince o sevgi o anda nefrete dönüşüyor.

Son düzenleme:
birşeyi çok merak ettim bu bir aşk evliliği mi? bir de çocuğunuz var mı? bu arada çok üzüldüm gerçekten zor bir durum iyi ki aileniz yanınızda.

Evet evet malesef aşk evliğiydi çocuk şükür ki yok..şimdi bu beni işten de cıkarır görümcem hamilelik nedeniyle işi bıraktı yerine beni aldırdı..bu şerefsizden hersey beklenir

Cnm sorunun annemle alakası yok ikimiz arasında olan bişiydi ama sonrasında s... Olun gidin diye ikimize birden saldırdı hayvan

Evet evet malesef aşk evliğiydi çocuk şükür ki yok..şimdi bu beni işten de cıkarır görümcem hamilelik nedeniyle işi bıraktı yerine beni aldırdı..bu şerefsizden hersey beklenir

hadi bu hayvanlığı yaptı annenizden de mi utanmadı? nasıl bir insanmış ya.hiçbir sebep size şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz ama ne oldu da bu hala geldiniz öncesinde gayet normal bir evliliğiniz vardı herhalde.gerçekten üzüldüm
sizin bir mesleğiniz yok mu peki? ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?

Cnm sorunun annemle alakası yok ikimiz arasında olan bişiydi ama sonrasında s... Olun gidin diye ikimize birden saldırdı hayvan

anladım canım.
annene azıcık saygısı olsaydı
onun yanında yaşanmazdı bunlar, öyle laflar kullanmazdı. varmış yani içinde annene karşı bir rahatsızlık
yoksa asla ona da kötü laflar etmezdı

Son düzenleme:
Evlendim, yalnızım diye bir konu anımdasım ismini görünce tamda dediğin gibi 3 sene önce okumuştum, ben o zamanlar ünv. okuyordum. Baktım şimdi tahmin ettiğim gibi senin konunmuş. Eşinle ilgili de pek çok konu açmışsın, çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına, üstelik aşk evliliğiymiş Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…