- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
onun anası olsaydı sen istemeseydın, senden kötü bir insan daha olamazdı heralde.
adi herif, utanmadı dimi annenın yanında böyle hayvanlaşmaya.
işte böyle hayvanlar için bir kadın için eğitim şart! altın bilezik olması şart.
gelecek insana ne getırır kımse bılemıyor işte.
sinirlenince kafasına göre defol evimden diyebılıyorlar.
o ev ve her şey onların olmuş oluyor, sense ona harcadıgın zamanla bakakalıyorsun öylece...
ve aklına zamanında onun için bıraktığın okulun, terk ettiğin dostların gelıyor
ve geri dönüşü asla olmuyor
başladıgın noktaya gerı dönüyorsun, senden yıllarını çoktan almış oluyor.
asla senın uğruna ölürüm, senı yarım bırakmam laflarına kanmamak gerek, insan sinirlenince o sevgi o anda nefrete dönüşüyor.
hadi bu hayvanlığı yaptı annenizden de mi utanmadı? nasıl bir insanmış ya.hiçbir sebep size şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz ama ne oldu da bu hala geldiniz öncesinde gayet normal bir evliliğiniz vardı herhalde.gerçekten üzüldüm
sizin bir mesleğiniz yok mu peki? ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?
Ünv acıköğretim bu sene basladım 4 yıllık..4 aydır calışıyorum görümcemin yerine hamileişi bıraktı
anladım canım.
annene azıcık saygısı olsaydı
onun yanında yaşanmazdı bunlar, öyle laflar kullanmazdı. varmış yani içinde annene karşı bir rahatsızlık
yoksa asla ona da kötü laflar etmezdı
Vardı demekki saklıyodı çokardı böylelikle annemle anlasamazdı zaten 75 milyar borca girince hayvan battı bu arada öküz..annem cok destek oldu bize
iyi ki arada çocuk yok.sizi kovduğuna göre siz simdi annenizin evinde misiniz?
annenle ilgili bir sorunu olmasaydı
asla ona da bilmem ne ol git demezdi.
azcık saygıdan demezdi yani.
adi herif batsın, beter olsun
Darp raporu aldım ne acı da ne demek?
Aksine gururla söylemen lazım.
Sinmediğin, kanuni yollardan hakkını aradığın için.
O raporu boşanma dilekçesine de eklemeyi unutma.
Yolun açık olsun...
Evlendim, yalnızım diye bir konu anımdasım ismini görünce tamda dediğin gibi 3 sene önce okumuştum, ben o zamanlar ünv. okuyordum. Baktım şimdi tahmin ettiğim gibi senin konunmuş. Eşinle ilgili de pek çok konu açmışsın, çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına, üstelik aşk evliliğiymiş Allah yardımcın olsun..
Offf /: seni ve çocuk konunu hatırlıyorum.Canım benim iyi ki bir de bu öküzden çocuk yapmadın.İnsanların hem hayalleri hem de duygularıyla bu kadar oyuncak gibi oynayabileceklerini düşünen varlıklar bazı erkekler...Umarım okulunu da bitirir yepyeni güzel bir hayata en kısa zamanda başlarsın.
Helal olsun sana valla onun davranışına karşı susup bir köşede ezilip büzülmektense gidip darp raporu alıp kedini güvenceye almışsın... İnşallah böyle şeyler yaşayıp susan kadınlara örnek olurBen o zamandan beri yalnızım işte bu daha anlattıklarım dörtte biri hemde.. Allah razı olsun cnm sagol
Helal olsun sana valla onun davranışına karşı susup bir köşede ezilip büzülmektense gidip darp raporu alıp kedini güvenceye almışsın... İnşallah böyle şeyler yaşayıp susan kadınlara örnek olur
Çok çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tamamen kurtulursun
Annemin evi yok cnm bu hayvan 1 senedir anne grl beraber yasayalım sen bizi toparlarsın borcun içinden kurtuluruz rahatlıkla falan demişti annrm ben sizinle bi iş bulana tedavi olana kadar kslırım drmişti zaten 2 hafta sonra annem atom tedavisi görücrk ve calışmaya devam edicekti ..annem estslarını herseyini dağıttı gecen bayramda
Keşke dağıtmasaydı eşyalaını.Elin ne yapacağı bellimi olur
diğer konularınızı tam bilemiyorum ama eşinizin hep size bir kastı vardı sanırım en ufak şeylerden büyük sorunlar yaratan bir tip gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?