Darp raporu aldım

Evet bunların hepsini yaptım. Allah'ın izniyle çocuğuma da bakarım. Ama boşanma davasında bunu kız olarak kullanabilir diye düşünüyorum.
Darp raporun var,. Küçük çocuğun var, velayet anneye verilir, engelli olmak velayeti almaya engel değil. Ayrıca çalışıyorsun da, muhtaç değilsin kimseye. Lütfen boşan bu adamdan kızın için.
 
ben anlayamıyorum gerçekten adam cinsi sapık anneni düşünüyor ------- kötü insan değil
saygısız, terbiyesiz, kaba --------- kötü insan değil
fiziksel şiddet uyguluyor ---------- kötü insan değil

Bu adamların kötü insan olması için ne yapması gerek?? Cidden soruyorum.
 
Son düzenleme:
Böyle erkekleri toplayıp soykırım uygulamak lazım ki saldırgan, hastalıklı genlerini çocuklara aktaramasınlar.

Böyle adamları baba yapan kadınlar gerçekten kafasız. Cidden kafasız bazı kadınlar kendin kabalığa, hakarete, şiddete maruz kalıyorsun iyi ne yaparsan yap da niye çocuk yapıp aynı şeylere başka bir insanı da maruz bırakıyorsun?

Sonra burda konular okuyoruz özgüvensizim çünkü babam çok kötü davrandı, 50 yaşındaki çocuklu adamdan hoşlanıyorum baba figürüm yok, baba sevgisi görmedim ilk ilgi gösterene kandım... yapmayın yahu karşınızdaki insan değilse üremeyin kardeşim ülke zaten olmuş 80milyon var mı böyle iğrenç tiplerin üremesine?
 
Lütfen konuyu sabote edecekler gelmesin. Eşim kolluk kuvvetlerinde çalışıyor. Normalde iyi merhametli biridir. Ama küçük şeylere sinir olup büyük tepkiler verebiliyor. Beş on dk kükrüyo sonra hiçbir şey yokmuş olmamış gibi devam ediyor hayatına. Hep kötü değil beni düşündüğü kızımla güzel vakitleri geçirdiği zamnalar da oldu ama bazı huyları ve davranışları normal değil. Uyurken namaz kılarken hiç ses olmasın ister. Çocuk kapıyla oynadı ses yaptı diye namaz kılarken kapıyı yumrukladı kızım korktu mesela. Ya da birşey döküldüğünde çok sinirlenir. Bir eşyası kaybolduğunda çok sinirlenir hemen anında bulunmasını ister. Kablosuz mouseın usbsini istiyo. Hangi çantaya koyduğumu hatırlamaya çalışıyorum arıyorum bağırarak onu nulcaksın ya da gidip aynısından alacaksın diye bağırıyor evin içinde mesela. Ya da bugün kızım bisikletiyle ev içinde gezerken annem ona takılıp düştü ve düşerken çamaşır askılığına tutundu ve kırıldı uyandı ve çok sinirlendi kırıldığı için çabuk çamaşırları topla falan diyor annem ay alırız yenisini ne büyütüyorsunuz diyince herşeyi küçük görüyorsunuz diyip yumruk attı sırtıma birkaç kere canım acımadı pek ama ruhum yaralqndı gururum incindi geçen hafta da yanıma geldiğinde sevişmek için istemeyip itelerken yanlışlıkla dizim çarptı özel yerine ve canı acıdı haliyle sonra Allah belanı versin sen bundan anlarsın diyip koluma terlikle vurdu ve yumruk attı sinirlenip parka çıktım gelince de kahve istedi falan derken belki gerçekten canını çok acıtmışımdır diye düşünüp istemeden yapmıştır diye düşünüp üstelemedim ama birkaç gün sonra da bu çamaşır askılığı kavgası çıktı. Sonra dayanamayıp kızımın babası gidince kapıyı kitleyelim mi demesine dayanamayıp darp raporu aldım. Çok şiddetli vurmamıştı ama izler olduğu için raporu aldım. Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum. Eşim uzaklaştırma aldı şu an. Herhalde 15 gün gelmeyecek. Sonra da dava açılır muhtemelen. Engelliyim diye kızımın velayetinde sıkıntı yaşar mıyım korkuyorum. Zaten öyle birşey olursa ölürüm ben. Kendimi korumak adına hukuki açıdan neler yapabilirim. Canım çok sıkkın. Keşke benim de mutlu bir yıvam olsaydı. Kızımı aile sıcaklığında büyütebilseydim.
Bu adam mı iyi ...
 
Evet bunların hepsini yaptım. Allah'ın izniyle çocuğuma da bakarım. Ama boşanma davasında bunu kız olarak kullanabilir diye düşünüyorum.
Yahu neyini kullanacak işte, bakamayacak durumunuz yok. Devlet memuru kadınsınız, yüz kızartıcı bir suçunuz olmadıkça çocuk annede kalır ,küçük zaten yaşı da
 
Eşinizin yapısı itibariyle hep daha fazlası olarak devam edecek.
Rapor almakla çok iyi etmisiniz. Bosverin incelediği yerden kopsun.
Velayet konusunda hiç endişeniz olmasın.
 
Böyle adamları baba yapan kadınlar gerçekten kafasız. Cidden kafasız bazı kadınlar kendin kabalığa, hakarete, şiddete maruz kalıyorsun iyi ne yaparsan yap da niye çocuk yapıp aynı şeylere başka bir insanı da maruz bırakıyorsun?

Sonra burda konular okuyoruz özgüvensizim çünkü babam çok kötü davrandı, 50 yaşındaki çocuklu adamdan hoşlanıyorum baba figürüm yok, baba sevgisi görmedim ilk ilgi gösterene kandım... yapmayın yahu karşınızdaki insan değilse üremeyin kardeşim ülke zaten olmuş 80milyon var mı böyle iğrenç tiplerin üremesine?

hamileykende dayak yemiş.
kafasında sandalye kırmaya kalkmış.
habire de tokat atıyordu hatırladığım.
adamın ne olduğu belliymiş cidden.
 
Aaaaa lulutaş mı ?
Konularına baktım da benziyor , neredeyse aynı 😒

Birkaç ayrıntı haricinde ana hatlar aynı:

Görme engeli (check)
Aynı yaş/tek çocuk (check)
Öğretmen (check) - Öbür hesap rehber öğretmen/bu hesap öğretmen + psikolojik danışmanlık ve rehberlik okumuş
Şiddet gösteren koca (check)
 
off kendini aciz görmekten vazgeç dayak atan adama kimse velayet vermez ayrıca çocuğun küçüktü diye hatırlıyorum. çocuğun psikolojisini bozana kadar beklemen hataydı.ilk yediğin tokatta kapıyı gösterecektin o özünde iyi kocana.
İnsan hemen karar veremiyor cesaret edemiyor. Ama eşim normal değil ciddi bir psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Bu süreçte de biz hırpalanacak zarar göreceğiz böyle giderse çocuğumun beni öyle görmesine Allah korusun bunu normal görüp aynı yolda ilerlemesi ihtimalini yediremedim kendime. Kedni halinde sessiz sakin bir insanken ne hallere düştüm inanamıyorum. Korkuyorum düşman kazanıp ailesinin kendisinin bana bela olmasından ailesi de normal değil 3 4 konuştuğu kişi var bir sürü akraba hatta kardeşleriyle küsler. Başıma bela olurlar çocuğumu kullanıp benimle uğraşırlar diye korkuyorum
 
Nasil sabote edecek millet konunuzu ?
O gelmesin bu gitmesin seklinde bir ayrima tabi olunacaksa siz konu acmayacaksiniz bence..Oncelikle bunda hem fikir olalim.
Ayrica adami da bize guzellemeye,allayip pullamaya,satis temsilcisi gibi pazarlamaya calismayin..
Bu adam ne iyi,ne de merhametli..
Dini vecibelerden de bihaber..
Alni secdeden kalkar kalkmaz,saga sola bagirip,saldirmaya basliyor yani..Yahu adam vuruyor,sen ise hala cok siddetli vurmamisti diyerek olayi basitlestiriyorsun.

Cocuk olan evde ses olur..İzole olmus bir oda istiyorsa ayriyeten masraf edecek ses yalitimi icin.
Esine ve cocuklarina fiziksel ve zihinsel siddet uygulayan bir babaya velayet gecmez zaten.
Ama senin olaylara olan bakis acini begenmedim.Siyah olan seylere gri demekten vazgec bence.
 
Birkaç ayrıntı haricinde ana hatlar aynı:

Görme engeli (check)
Aynı yaş/tek çocuk (check)
Öğretmen (check) - Öbür hesap rehber öğretmen/bu hesap öğretmen + psikolojik danışmanlık ve rehberlik okumuş
Şiddet gösteren koca (check)
Bir de “ev alamadık, dikili ağacımız yok” konuları var 🤦‍♀️
 
Bacım Allah'tan çok merhametliymiş kocan. Bir de merhametli olmasa neler yapardı acaba? Böyle birine hakimin velayet vereceğini sanmıyorum. Adamın da isteyeceğini sanmıyorum. Tahammül sıfır çünkü adamda. İnşallah boşanıp kendine yeni bir hayat kurarsın. Allah yardımcın olsun.
 
Bazı detayları tanınmamak için değiştirdim çok spesifik örnekler verdiğim için bir sinirle yazdığım konularda tanınma riskim var diye
Başka bir konuda da engelli olduğundan bahsetmiş lulutas. Sanırım aynı kişiler.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20220413-201918_Opera.webp
    Screenshot_20220413-201918_Opera.webp
    26 KB · Görüntüleme: 136
Back
X