Darp raporu aldım

O adam insanların ruhlarına kötü izler açan biri,merhameti batsın...
Gitsin tedavi olsun,öfke orucu tutsun bir daha yapmıcam diyip secdeye kapansın.
Sizde aklınızı başınıza alın gençlikte sabredilen şeyler ileride ağırlık yapıyor neden çektim demeler başlıyor kısacası unutulmuyor

zaten olan bütün kötü şeyler anlık parlamalar sırasında olur. darp raporu almak ile iyi yaptınız.

Siz baya baya şakasiniz.Öneri almak için yazmadiginiz belli çünkü sürekli eşinizden yana sıkıntılarınız var senelerdir.Konulariniz doğru ise.işinize gelmeyen yorumlara da zaten cevap yazmiyorsunuz zaten.Allah kolaylık versin diyorum sadece.

Çocuğunuzun yüreğinden, aklından öpüyorum. Sizin başta sacmaladiginiz yok merhamet zirvasini minicik çocuk görmemiş işte. Namaz kılarken ses olmayacakta kalkıp kapı tekmeleyecek. Çocuklar namaz kılarken başımızın üstünde gezmeli ki örnek alacaksa böyle alır.
Darp üstüne darp edilmissiniz birine de anneniz şahit olmuş. Kimseyi de dinlemeyip o eve dönerseniz bilin ki o çocuğun sebebi olacaksınız.

önceki açtığı konulara baktım bir ara 2 yasına yaklaşan oğlum var demiş şimdi kızı var ya da iki çocuğu var bilemedim anneme eşim anlattığı gibi hareketler yapsa anasını ağlatırdım valla birde cinsellik konuşacak öğretmensin annen belli ki yanında ayrıl çocuğuna annen baksın git çalış evine bak kafanı dinle çocuğa bu hayatı yaşatmaya hakkınız var mı ? birde ben anlamıyorum burada bir sürü öğretmen gördüm çocuk yetiştiriyoruz öğretmenlik çok kutsal bir şey ama siz daha kendi hayatınızda yıllardır aynı şeyi yaşamanıza rağmen ne yapacağınıza karar veremiyorsunuz çocukların sorunlarını nasıl çözüyorsunuz ?

2019 dan beri aaçtığınız konuların bazıları. Kurtulun artık şu insandan.
Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.

Önceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık

Gerçekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık dönemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona güvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık güvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gördüğü her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması çok kötü. Kalbim çok kırık. Artık nasıl düzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer görmüyorum. Bugün eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gerçekten hamile hamile uğraştı köfte patates pilav çorba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim için. Ben de bize çağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden çıktı sen bir iki çeşit yemek yapıyosun. Kadını gördün mü o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş büyük lise mezunu bunu şu anlamda söylüyorum yemek öğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonuçta ben üni biter bitmez evlendim. Ayrıca gerçekten çorbası çok yağlı ve köftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf söylerdi. Ben mesela o çorbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek için söylemiyorum. Mesela tatlısı gerçekten güzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden çıktığımız gibi bizim de çağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi böyle söylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Çok iyi araba kullanıyor. İzin günlerinde evi o süpüruyomuş. Bir sürü borç ödemelerine rağmen sinemaya gitmişler kaç kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş özele gitmişler. Ben kendimi çok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha önce de onu övmüştü eşim kızın evinde eşya yok senin bir sürü şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu ödüyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı övüyor ama aslında övdüğğ şeyler bile tam olarak onun gördüğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak üç ay oldu alınmadı. Bi çöp kovası alıncak param yok. Sonra evde düzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gül gibi bakıyor adam borçları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Özele kontrole gidiyor şimdi. Ben sürekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne çabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sözde beni çok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en için S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum çok yandı. Ve bir daha düzelmiycek.

Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.

Geçen hafta çarşamba gecesi oyun oynadığı için gece üçte kavga ettik. Online oyun oynuyordu ve tanımadığı kişilerle konuşuyordu. Ne kadar boş bir insan olduğunu beni kandırdığını doğrusunu söyleseydi onunla asla evlenmeye eğimi söyledim. Sonra evimize dadanan anne ve babası tepemde geldi ve anneme al kızını git dedi babası oranın hala kendi evi olduğunu sanıyor ona söyleyeceklerimi bilirdim sırf yaşlı diye susutum. Gece ablama geldik. Hala boşanma davası açmadı. Suç duyurusunda bulunabilirm babası için. Birkaç gündür ben evden kovulurken kapıya gelip beni geçiren eş bozuntusu kedi gibi yumuşak konuşuyorm sen niye incelmiyosun gibi laflar ediyor. Bebek için para istedim gönderdi. Yok üşütme içeri gir gibi laflar ediyor. Sanırım anne babası hala o evde. Şu an için ne yapabilirim. Bütün eşyalarım onların evinde iki kazakka çıktım bir haftadır aynı takılıyorum.

Adı evlilik içi cehennem olan bişey yaşadım. Dört aydır. İlk günden hamile kaldım. Çok büyük hata yaptım. Çok seviyordum çok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Çok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim çok garip bir ortama düştüm. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi küçümsüyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar çok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok götürüyor yemekleri güzel değil demeye başladı. Çok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kötü oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hiç alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dört ayda iki kere dışarı çıkıp gezdik. Birlikte dört beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gösterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece üçte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv öyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı çamaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Çok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı çıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf söylüyor. Benim huzur bozduğumu söylüyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetçi miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Çocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş çocuğu sinirlenir kendini öldürürse ondan korkacakmışum. Bilmem kaç kere para istediler. Ben çalışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin çözüm. Ama benim de hatalarım olduğunu düşündüğüm için son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından içim rahat etsin. Çünkü daha çok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun için önerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.

İki gün önceki konudan sonra yine yeni gelişmeler var. O günün akşamı barıştık. Eşim gelip sarıldı. Ertesi sabah geldi birlikte uyumuyoruz ama ben seni çok seviyorum yanlış anlama işte uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum falan dedi. Bir şekilde kalbimi hoş etti. Yarın doğum günüm hatta bugün saat on ikiyi geçti. Sabah pasta alacaktı biraz gezecektij aynı zamanda nişan yıl dönümü pek dalga geçmiştiniz onu kutlayacaktık. Bugün işten geldi sarıldık. Herşey güzeldi. Bugün baya da uğraşmıştım yerleri sildim mutfak dolaplarını sildim süpürge yaptım aspiratör falan temizledim toz aldım baya yoruldum. Eşime de gösterdim mutlu oldu. Sonra sofrada bebeğin ismiyle ilgili konuşuldu daha önce de çok kez konuşulmuştu. Muhittin ismi koymak isteniyor. Kv bin babasının ismi. Ben asla eski isimlerden koymak istemiyorum. Daha modern ve aynı zamanda dini olarak anlamı güzel bir isim istıyorum. Sofrada söyledim bunu kv şimdi o isim konulmayacak mı dedi. Eşim de ben gider koyarım onun haberi bile olmaz dedi. Bir de eltim çekiştirildi zamanından kvnin ismini koymamış. Ben de sinirlendim banyo yaptım odama geçtim. Eşim geldi sen neye kırıldın söyle söyle üsteledi söyledim. Sonra ben babayım benim istediğim konur dedi. Çay koy dedi sonra odaya geçtik. Ben de benim dediğim konacak bitti dedim. Oturma odasına geçtik. Annesine anlattı. Annesi sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun dedi. Ben de baskı kuruyosunyz dedim. Bağrış çağrış başladı. Eşim yine ben boşancam. Yarın ne güzel hayaller kuruyordum birlikte kutlayacağız diye diyor. Birlikte dediği üçümüz. Boşanmayacağım kocamı seviyorum diyorum. Kv nafaka mı yiyeceksin boşanmayıp diyor. Yine mi ben sorum çıkardım şimdi. En sonunda kafayı yedircekler bana. Artık tek ve son çarem sadece dua sanırım. Allah'a sığınmak. Bana dua edin. Ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa verin lütfen. Bu arada biz yalnız kalıp anlaşmayı öğrenmeliyiz diyorum ben yokken alışsaydınux ben 50 yıl da kalırım. Burası artık benim evim bu evlilik yürümez diyip duruyor.

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?

Eşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor. Sonra gelir hee gün neredeyse ayağımı öpsene der durur zorla artık çenesini kapasın diye öperim. Salak salak sırıtır. Sürekli ağzında cinsel ifadeler annemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyor. Annemle ilgili dahi cinsel imalarda bulunur. Ben de aynısını babası ve annesi için kullanırım sırf sinir olsun diye bağırır sus düzgün konuş diye. Bütün gün bu boş muhabbetlerle geçer

3 yıllık evliyim ve 2 yaşına yaklaşan oğlum var. dikili bit ağacımız bile yok. bizden sonra evlenen kişiler bile ev araba sahibi oldu krediyle falan bir şekilde. benim eşim olacak kişi sorunlarımızın yarısını babasına verdi inşaaattan ev yapacak sözde babası daha kapı pencere koyuyorlar sözde bize kira yardımı yapacaklardı yok tabi öyle birşey. çok az birşey kaldı bankada duruyor. ve eşim olacak kişi sürekli saçma sapan harcamalar peşinde gider tablo alır 500 lira verir. bir senedir iki üç ayakkabı 4 5 pantolon 10 tane falan gömlek tişört aldı en az. ve bir gömlek 200 lira bir tişört 90 lira mesela. şimdi de gitmiş yazıcı almış 100 lira vermiş. gider en pahalı telefonu kullanır. her ay alacak şey bulur parayı bitirir sonra da son hafta beş kuruşsuz dolanırız. geçen çocuk hastalandı devlete mi gitsek ne yapsak annem verdi para. ve beyfendinin ev almak gibi bir derdi planı kesinlikle yok. yıllarca kirada yaşayıp arkamızdan çocuğumuza bırakacak hiçbir şeyimiz olmayacak resmen. bir insan 300 lira bile koyamaz mı kenara. yani ben zaten kıyafet alışverişi çok az yapıyorum. bir senede toplam 500 lira ancak harcamışımdır.başka bir kadın olsa zaten borç içinde yüzerlerdi eminim.

önceki açtığı konulara baktım bir ara 2 yasına yaklaşan oğlum var demiş şimdi kızı var ya da iki çocuğu var bilemedim anneme eşim anlattığı gibi hareketler yapsa anasını ağlatırdım valla birde cinsellik konuşacak öğretmensin annen belli ki yanında ayrıl çocuğuna annen baksın git çalış evine bak kafanı dinle çocuğa bu hayatı yaşatmaya hakkınız var mı ? birde ben anlamıyorum burada bir sürü öğretmen gördüm çocuk yetiştiriyoruz öğretmenlik çok kutsal bir şey ama siz daha kendi hayatınızda yıllardır aynı şeyi yaşamanıza rağmen ne yapacağınıza karar veremiyorsunuz çocukların sorunlarını nasıl çözüyorsunuz ?
Arkadaş sıyırıyor

Back
X