- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Dün darp raporu aldığımı yazmıştım. Bugün bir ahmaklık yapıp ağzımdan kaçırdım. O da kolunu bacağını gösterip o zaman ben de alayım dedi ve gitti. Ondakiler benim üzerime çuvallanırken kendimi kurtarmak için verdiğim mücadelenin izleri. Bu rapor hakim karşısında beni zor duruma düşürür mü yoksa bana yaptıkları için, tecavüz girişimleri için bir delil yaratır mı?
Yarın avukatın yönlendirmesine göre hareket edeceğim.Alsın daha iyi kendimi savundum dersiniz bunlar da kanıtı. Ne zaman şikayet edeceksiniz peki?
Aman ağzınızı sıkı tutun da o videoyu da yok etmesinDün darp raporu aldığımı yazmıştım. Bugün bir ahmaklık yapıp ağzımdan kaçırdım. O da kolunu bacağını gösterip o zaman ben de alayım dedi ve gitti. Ondakiler benim üzerime çuvallanırken kendimi kurtarmak için verdiğim mücadelenin izleri. Bu rapor hakim karşısında beni zor duruma düşürür mü yoksa bana yaptıkları için, tecavüz girişimleri için bir delil yaratır mı?
Not: Ayrıca üzerime saldırıp beni hırpaladığı ve kolumu sıkıp çevirdiği anların videosu var elimde.
İnsanlar boşanmayacak ya da şikayetçi olmayacaksa da böyle yüz göz olmaları hiç hoş olmuyor. Hem darp raporu al hem de aynı evi aynı yatağı paylaş.Yakin bir arkadasim da boyleydi once kadin aldi agzindan kacirdi gitti adam da aldi. Polis ifade vermeye cagirdi ikisi de sikayetci degilim dedi. Mahkemeye ciktilar hakime durumu anlattilar siayetci degiliz falan diye. Hakim birbirinizi oldurecekmissiniz nerdeyse demis ve ikisine de 5yil boyunca cezaya karismama sucu verdi(adini unuttum)yani hem kadin hem adam aldi sucu
Aynı yatağı paylaşmıyorum. Kendi rızasıyla gitmediği için uzaklaştırma kararı aldırmadan evden çıkaramamİnsanlar boşanmayacak ya da şikayetçi olmayacaksa da böyle yüz göz olmaları hiç hoş olmuyor. Hem darp raporu al hem de aynı evi aynı yatağı paylaş.
Sizin için değil, evliliği devam edenler için diyorumAynı yatağı paylaşmıyorum. Kendi rızasıyla gitmediği için uzaklaştırma kararı aldırmadan evden çıkaramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?