Darp raporu almaya gitti

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Dün darp raporu aldığımı yazmıştım. Bugün bir ahmaklık yapıp ağzımdan kaçırdım. O da kolunu bacağını gösterip o zaman ben de alayım dedi ve gitti. Ondakiler benim üzerime çuvallanırken kendimi kurtarmak için verdiğim mücadelenin izleri. Bu rapor hakim karşısında beni zor duruma düşürür mü yoksa bana yaptıkları için, tecavüz girişimleri için bir delil yaratır mı?

Not: Ayrıca üzerime saldırıp beni hırpaladığı ve kolumu sıkıp çevirdiği anların videosu var elimde.

Son düzenleme:
Bence düşürmez aksine daha iyi anlaşılır sizin savunma yaptığınız. Allah hepsinin belasını versin. Yazıklar olsun bende çok üzgünüm şu an sözlü bile olsa şiddet insanı bitiriyor...

Dün darp raporu aldığımı yazmıştım. Bugün bir ahmaklık yapıp ağzımdan kaçırdım. O da kolunu bacağını gösterip o zaman ben de alayım dedi ve gitti. Ondakiler benim üzerime çuvallanırken kendimi kurtarmak için verdiğim mücadelenin izleri. Bu rapor hakim karşısında beni zor duruma düşürür mü yoksa bana yaptıkları için, tecavüz girişimleri için bir delil yaratır mı?

Yok kendini savunmak için olduğunu söylersin zaten. Pislik adam

Not: Ayrıca üzerime saldırıp beni hırpaladığı ve kolumu sıkıp çevirdiği anların videosu var elimde.
Aman ağzınızı sıkı tutun da o videoyu da yok etmesin

Miras işini ne yaptınız peki? Bu adama daha ne kadar katlanacaksınız? Çocuğunuz var mı? İnşallah kurtulursunuz en kısa zamanda.

Yakin bir arkadasim da boyleydi once kadin aldi agzindan kacirdi gitti adam da aldi. Polis ifade vermeye cagirdi ikisi de sikayetci degilim dedi. Mahkemeye ciktilar hakime durumu anlattilar siayetci degiliz falan diye. Hakim birbirinizi oldurecekmissiniz nerdeyse demis ve ikisine de 5yil boyunca cezaya karismama sucu verdi(adini unuttum)yani hem kadin hem adam aldi sucu

Yakin bir arkadasim da boyleydi once kadin aldi agzindan kacirdi gitti adam da aldi. Polis ifade vermeye cagirdi ikisi de sikayetci degilim dedi. Mahkemeye ciktilar hakime durumu anlattilar siayetci degiliz falan diye. Hakim birbirinizi oldurecekmissiniz nerdeyse demis ve ikisine de 5yil boyunca cezaya karismama sucu verdi(adini unuttum)yani hem kadin hem adam aldi sucu
İnsanlar boşanmayacak ya da şikayetçi olmayacaksa da böyle yüz göz olmaları hiç hoş olmuyor. Hem darp raporu al hem de aynı evi aynı yatağı paylaş.

Yok canım ne sorunu olacak ,zayıf taraf sensin. Savunma nedeniyle olduğu açık. Asam karım ben dövdü mü dicek bi de utanmadan? Hey yavrum yaaa adama gel!

İnsanlar boşanmayacak ya da şikayetçi olmayacaksa da böyle yüz göz olmaları hiç hoş olmuyor. Hem darp raporu al hem de aynı evi aynı yatağı paylaş.
Aynı yatağı paylaşmıyorum. Kendi rızasıyla gitmediği için uzaklaştırma kararı aldırmadan evden çıkaramam

Peki darp raporu aldığınız tecavüz girişiminde bulunan birinin yanında ne işiniz var hala? Ağzımdan kaçırdım o da gösterdi diyorsunuz boşanacaksanız annenizin evinde olmanız lazımdı ha boşanmayacaksanız onun da almasının önemi yok ki ayrılmayacaksınız belli ki

Darp raporu alıp sonra aynı eve mi döndünüz? Karı koca oturup darp raporunun değerlendirmesini neden yapıyorsunuz? Hala ne işiniz var yan yana?

Bırakın alsın. Senin kendini korumak için yapmanla onun seni darp etmesi bir mi? Kendi topuğuna sıkıyor gibi geldi bana.

Ayrıca hala aynı evde yaşıyorsanız gidecek bir yerin olmadığını düşünüyorum. En azından onun için uzaklaştırma kararı aldırsaydın.

Back
X