Darp raporu hemen mi alınmalı.

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.

Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Hemen alın lütfen.
Ne yapıp edip o evden çıkın, gerekirse polisi arayın.

Hastaneye gidersen simdi orda doktor rapor tutar. Morluk olursa yarin da gidebilirsin. Adli tipa da gidebilirsin. Ama orda gozle gorulen bisey yoksa rapor tutmazlar. Hastane raporu tuttur gozle gorulen bisey yok anladigim kadariyla kizariklik sabaha gecer çünkü. Ama dokularda ezilmeler tomografide cikar.

Hastaneye gidersen simdi orda doktor rapor tutar. Morluk olursa yarin da gidebilirsin. Adli tipa da gidebilirsin. Ama orda gozle gorulen bisey yoksa rapor tutmazlar. Hastane raporu tuttur gozle gorulen bisey yok anladigim kadariyla kizariklik sabaha gecer çünkü. Ama dokularda ezilmeler tomografide cikar.
Anladım çok teşekkür ederim.

Ahhh.. Ahhhh
Yaptığının fazlasını çeksin inşallah
Korkmayın lütfen, telefonunuz elinizin altında bulunsun polisi hemen arayabilesiniz diye

Ay kıyamam ben sana ve yavruna . Nasıl savunmasız kaldiniz öyle. Allah bildiği gibi yapsın o adamı!

Babam kızar sonra daha çok kızarlar bana polisi
Çağırdım diye
Nasıl bir cehennemin içindesiniz siz :( e yarın darp raporu alınca ne olacak? Aileniz arkanızda olacak mı? Kızınızla kendinize yeni bir hayat kurmanız gerekiyor sanırım. Allah yardımcınız olsun.

Babam kızar sonra daha çok kızarlar bana polisi
Çağırdım diye

Ben bu aileleri anlamıyorum ya..
Çok hakim değilim ama daha önce benzer konular okudum polisler gelip onu götürürler darp raporunu da alır sığınma evine gidebilirsiniz sanırım, daha iyi bilgi verenler çıkacaktır. Bu adamın elinde her an başınıza bir şey gelebilir, böyle nereye kadar gidecek.
En çok da yavrunuza üzülüyorum şuan :KK43:

Eski konularınızı okudum.

Kanım dondu resmen .

Mutfaktaki demire kendinizi asıp ihtihar etmekten falan bahsetmişsiniz .

Allah aşkına o günden beri siz neden hala o evdesiniz ?

Size yüzlerce mesaj yazmışlar mor çatı kadın sığınma evi vs . Hiçbirini uygulamamışsınız .

Muhtemelen şimdikileride uygulamazsınız.

Yapmayın kaçın gidin o evden ya . Kızınız var bir de . O adam çekse vursa sizi o zaman mı rahata ereceksiniz ?

Yapmayın böyle .

Back
X