• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu hemen mi alınmalı.

Dediğim gibi pembe gözlüklerimi bir yerlerde unutmuşum.
Keşke dediğiniz gibi olsa.
Yöneticiler adresi aldı, polisi yönlendirdi diyelim, kadın babam duymasın diye polisi arayamam diyor.
Fıttırı fıttırı gidecek sabah şikayetini geri çekecek.
Acele ettim, aslında ben şikayetçi değildim de öyle oldu böyle oldu diyecek.

Cesaretini toplayıp kendi aramalı.
Bu saatten sonra hayatındaki her işi kendi yapmaya talip oluyor, polisi de arayabilmeli.

Bayan mimik Bayan mimik kızma bana. Ama adım atmak zorundasın. Karanlıkta çocuğuna sarılarak geçirdiğin son gece olsun istiyorsan, sen adım atmalısın.
Babam ne der, kocam döver diye diye çocuğuna olacak olan. Daha kıymetli hiç bir şey yok senden ve evladından başka.

Öncelikle kadına veya bir canlı varlığa sebebi ne olursa olsun şiddetin gözardı olamaz . Yarın ki darp raporunu ne yapacaksınız? ALO 183 Hattını arayın ve hemen polisle birlikte bir ekip gönderilir en azından sabaha kadar ne olur nasıl uyuyacaksınız? Yavrunuzu o adamın yanında tutmayın lütfen yapmayın bunu aileniz yemiyor o dayağı onun düşüncelerinden sizene . Sağlığınız için arayın . Kazen Kazen Mune Mune belki özelden yardım eder size.

Diye yazmıştım ama sanırım haklısınız her konusunda sessiz kalmış . Yavrusu her şeyi görmüştür. :KK43:

canım bu ne ilk dayagıdır ne de ilk korkulu gecesidir

ben şu durumda vallahi çocuğa üzüldüm

sindirmiş kendini bir kere

inşallah kısa zamanda bayan önlem alıcı birşeyler yapar

Ben onceki konularini bilmiyrum oylesine yazmistim. Kotu bir durum..

Öncelikle kadına veya bir canlı varlığa sebebi ne olursa olsun şiddetin gözardı olamaz . Yarın ki darp raporunu ne yapacaksınız? ALO 183 Hattını arayın ve hemen polisle birlikte bir ekip gönderilir en azından sabaha kadar ne olur nasıl uyuyacaksınız? Yavrunuzu o adamın yanında tutmayın lütfen yapmayın bunu aileniz yemiyor o dayağı onun düşüncelerinden sizene . Sağlığınız için arayın . Kazen Kazen Mune Mune belki özelden yardım eder size.

Diye yazmıştım ama sanırım haklısınız her konusunda sessiz kalmış . Yavrusu her şeyi görmüştür. :KK43:

Biz yardım etmesine ederiz ama darp edilen, şiddet görüp tehdit edilen kadınlar önce kendi istemeli kurtulmayı, 1,5-2 ay öncesi yine bir gece yarısı bir kadının yardım çığlığına site seferber oldu, o geceye ve sonraki günlere şahit olan üyeler hatırlarlar.

Kadınlar ben yardım istemiyordum derlerse bizim yapabileceğimiz birşey kalmıyor maalesef.

Yapabileceğiniz en iyi şey polisi arayıp en kısa zamanda o evden çıkmak. Size de yavrunuza da yazık.
Şunu yazarken bile kendimden nefret ettim bir şey yapamadığım için.Telefonun flashını içerideki canavar fark etmeyecekse darp bölgelerini fotoğraflayın, rapor alırken durumu hekime anlatırsınız.

Biz yardım etmesine ederiz ama darp edilen, şiddet görüp tehdit edilen kadınlar önce kendi istemeli kurtulmayı, 1,5-2 ay öncesi yine bir gece yarısı bir kadının yardım çığlığına site seferber oldu, o geceye ve sonraki günlere şahit olan üyeler hatırlarlar.

Kadınlar ben yardım istemiyordum derlerse bizim yapabileceğimiz birşey kalmıyor maalesef.

O olayı hatırlıyorum malesef . Sadece yardım isterse bizim gibi üyelerin yardımından cok sizinkiler daha etkili olur . Bayan mimik Bayan mimik umarım en doğru kararı verip buraya yardım yazarda bizde bir şey yaparız.

Allah yardımcınız olsun olsunda polisi aramiyorsunuz bir yandan eşten bir yandan babadan cekiyrosunuz. Çocuğunuz ne haldedir cok üzüldüm çocuğunuza insallah ben yapabilirim diyerek ayağa kalkabilirsiniz kendiniz için değilse çocuğunuz icin

Önce kocana sonra babana Allah affetsin hayırlı mübarek günlerde ama gerçekten çok saydım

Allah yardımcınız olsun tutunacak dalı olmayan biri herşeyi düşünmek zorunda kalıyor ama bir cesaret istemiyorsa ailenle de görüşme bir yere yerleştirirler seni sonra bir meslek kendi ayaklarının üstünde durur evladına bakarsın inşallah zor değil gözün korkmasin

Bu cehennemii çocuğuna yaşatmaa lütfen harekete geç çocuğun için cesur olmak zorundasın

Çocuğunuz cesaret versin size inşallah.. İçimden bu dua geçti...

Hastane polisi devreye girdiginde kadinin beyani esas alinir. Eger simdi cikamiyorsaniz yarin sabah ilk isiniz hastaneye gitmek olsun. Polise de derdinizi mutlaka anlatin. Hic bir iz olmasa da darp raporu aliniyor

Sevgili konu sahibi, lütfen cesaretini topla.
Darp raporunu ne için almak istiyorsun? Amacınız boşanmaksa(çünkü rapor alırken soracaklar ne oldu diye, eşim dövdü derseniz eşiniz de polis karakoluna getirilir ifade içini) şimdiden polisi arayın..
Polis sizi o evden alsın, sığınma evine gidin, babanız da eşiniz de ulaşamasın size ve kızınıza..
Site yönetimini etiketleyen arkadaşlar , yöneticiler ne yapsın? Kişi kendisi kurtulmak istiyorsa adım atmalı , yoksa nerde bu devlet , nerde bu millet diye bağırmanın anlamı yok. Konu sahibi sindirilmiş bir kadın, kendi kurtuluşunun babada, devlette, site yöneticisinde değil KENDİNDE olduğunu anlaması gerekir. Yoksa döven koca gider, kızan baba gelir hayatına hiçbir şey farketmez.
Lütfen kendiniz ve kızınız için adım atın bu gece.
Yol yordam bilenler lütfen yorum yazıp konu sahibini bilgilendirsinler..
Geçmiş olsun

• Beğen
Reactions: H E
Elleri kırılsın o adamın madem polisi aramadın sabah eşin denecek adam işe gidince bebeğini de al git rapor al ve şikayetçi ol kurtul o adamdan allah yardımcın olsun

"Anne kocam beni bu gün dövdü, canım çok yanıyor, canımdan çok içim acıyor. Senin de canın çok yanmış mıydı, ya için deki umutlar? İnsan olan yerlerin acıdı değil mi anne.. NEDEN O GECE GİTMEDİN O EVDEN? "

Bir gün bu yukarda ki sözleri kızın sana söyleyebileceğini düşünebiliyor musun? Oda sizi böyle görerek ezik büyüdüğünün farkında mısın? kendini şuan birinin karısı olarak değil ANNE olarak düşün.. sen dayağa maruz kalıyorsan ve buna kızın şahit oluyorsa, o evden çıkmadığın sürece ileride kızınında aynı durumlardan geçeceğini ve bunlar ona normalleştirilmiş bir şey gibi gözükeceğini unutma...!!! Evet çoookkk zor olabilir arkanda kimse olmayabilir ama sen BİR KADINSIN BİR ANNESİN VE ÇOKKK GÜÇLÜSÜN BUNU UNUTMA..

:( dün bütün konularini okudum. gittin mi hastaneye?

Karısına bu kadar öfkeyle vuran adamın parmakları tek tek kırılsın ınsallah. Bir de kızınız varmış yanınızda. Şerefsiz,karaktersiz adam

Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Hemen alınmalı . Yoksa doku ezikleri geçer .Hemen alın lütfen ...

bu konuları okudukça keske polis olsaydım diyorum. eşini döven çocuğunu döven erkek müsveddelerinin o kırılasıca kollarına kelepçe takıp komşularının önünde rezil etsem bir daha kimseye sesini bile yükseltemeyecek duruma getirsem keşke.

Back
X