Darp raporu hemen mi alınmalı.

bu konuları okudukça keske polis olsaydım diyorum. eşini döven çocuğunu döven erkek müsveddelerinin o kırılasıca kollarına kelepçe takıp komşularının önünde rezil etsem bir daha kimseye sesini bile yükseltemeyecek duruma getirsem keşke.
Olsanda fayda etmez konu sahibi polisi aramıyor, babası kızarmış

Darp raporunda doktor ne görürse onu yazar mesal sağ üst kolda morluk gibi boyunda kızıraklık gibi hemen almanızda yarar var iyileşirse hiç bir işinize yaramaz

Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Vücudunuzdaki izler kaybolursa darp raporu vermezler, hemen almanızı öneririm

Biz yardım etmesine ederiz ama darp edilen, şiddet görüp tehdit edilen kadınlar önce kendi istemeli kurtulmayı, 1,5-2 ay öncesi yine bir gece yarısı bir kadının yardım çığlığına site seferber oldu, o geceye ve sonraki günlere şahit olan üyeler hatırlarlar.

Kadınlar ben yardım istemiyordum derlerse bizim yapabileceğimiz birşey kalmıyor maalesef.
Mune abla konu sahibi neden banlandı?

Back
X