darp raporu yardım

beyazlale_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
86
0
86
Bitlis
slm hanımlar
nerden nası başlıcam bilmiorum bayram öncesi eşimle kavga ettik gereksiz yere suçsuz yere eşimden şiddet gördüm sol kulak zarımın patladığını düşünerek acile ggittim ve eşimden şikayetçi oldum..kulağım hakkında o an için teşhis konulamadı ama bu gün tekrar doktora gittim malesef sol kulak zarım delinmiş...doktor raporu yazdı ve şikayetimi geri almassam eşimin cezasının büyük olucağını söledi...bu konularda fazla bilgiye sahip değilim birinin bana yol göstermesi lazım...küçük bi yerde oturuyorum...bundan sonrası için ne yapmalıyım...boşanmak istemiorum istediğim tek şey eşinin psikolojik bi yardım alması ...şikayetimi geri almalımıyım...almadığım taktirde neler olur...yeni kanunları bilmiorum...off kafam çok karışık lütfen yardım

Asla vazgeçme 3 aydan başlayan hapis cezaları var eğer sabıkası temizse paraya çevrilebiliyor yada sicile işliyor 5 yıl içinde tekrar aynı hatayı yaparsa cezası daha büyük oluyor

ona şiddetin bedelini ödetmen lazım..şikayetini geri alma.. hapis cezasını evden uzaklaştırmaya da çeviriyorlar..eger şikayetini geri alcaksan ona söylemelisin ..psikolojik destek görmesi karşılıgında şikayetinden vazgececeiğini söylersin..geçmiş olsun.

intden biraz araştırdım... Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır dior...şikayatimi geri almam lazım sanırım....

Eğer boşanmak istemiyorsan ve eşinin hapis yatmasını istemiyorsan şikayetini geri almalısın.
Bir yandanda bunu sineye çekmiş olacak ve belkide(umarım olmaz)bu şiddetin dahada fazlarına maruz kalacaksın.Kararın geleceğin için çok önemli.Allah yardımcın olsun.

çok garip ama şikayetçi olduğum akşam eve geldik aynı evde yaşıyoruz hala ..şikayetçi olduğum için bana çok kızıyor ister şikayetini geri al ister alma sonuçlarına katlanırsın dior...

boşanmak istemiyor ama..
bu durumda şikayetçi olması neyi değiştirecekki..
eğer boşanmayı göze alabilsem zaten asla şikayetimi geri almam ne cezası varsa çeksin ama boşanmayı düşünmüorum...bir oğlumuz var ve esasında eşim iyi biri..psikolojik desteğe ihtiycı var sinir kontrolü yapamıyor...aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık ...offf

Şiddet uygulayan ve tehdit eden bir adamdan neden boşanmak istemediğinizi anlamış değilim.
Adam her durumda sonucuna katlanırsın demiş zaten, sen şimdi şikayetini geri alsanda bir şey değişmeyecek.
Eğer sineye çekersen pişman mı olacak sanıyorsun umarım öyle olur ama ben hiç sanmıyorum
daha da hırçınlaşıp daha fazla zarar verebilir.
Kendinizi düşünün hiç bir şey sizden önemli değil bunu bilin ve öyle hareket edin.

Son düzenleme:
Neden boşanmak istemediğini anlayamadım. Böyle korku ile bir hayatı nasıl geçireceksin.
Madem evliliğini devam ettireceksin şikayetçi olmanın bir anlamı yok.
Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra bir daha dayak olayı olmaz ama hiç sanmıyorum.

ben ihtimal vermiyorum bir kere yapan yapar yine
cok az bir ihtimal yapmamamsi
hem üstelik resmen size zarar verebilicek bir yapiya sahip bir adam
kendi agziylada tehtit ediyor pisman olan insan tehtit edermi

Adam öldürürüm diyormuş birde vay vay vayyyy
hic kimseniz yokmu sizin size sahip çıkacak bugün bunu söyleyen adamın yarın yapmayacağının garantisi varmi
Allah askına kendinize gelin hiç bir suc cezası kalmamalı

Allah yardım etsin....Allah eşinide ıslah etsin bacım....eminim boşan demek yada boşver demek bize kolay...ama senin içindekileri ve nedenlerini sen bilirsin....aslında sana şiddet uygulayan biri her zaman tekrarlayabbilir bunu...keşke imkanın olsa cidden boşasan oğlunla bir hayat kurabilsen...ama küçük yer diyorsun...yokmu kocanın sözünü dinlediği çekindiği biri....konuşsa...hatta bence aynı şekilde biri dövsede kocanı neyse....

aynı durum benimde başıma geldi,bende eşimden şiddet gördüğüme dair karakola şikayetçi oldum,adli tıptan darp raporu verildi.eğer karakolda şikayetçi olduysan,şikayetini geri alman bişey ifade etmez,çünkü eşe karşı yapılan şiddette kamu davası açılıyor,yani sen şikayetini geri alsan bile dava açılcak.genelde bu cezada para cezasına çevriliyormuş.hapse girmez yani.mahkemede şikayetçi olmadığını söylersen mahkeme masrafları fln sana yüklenir galiba...

Madem boşanma gibi bi düşüncen yoktu ne diye şikayet ettin. .
Bi kere yapan birdaha yapar unutma. . Sen onu seviyor olabilrisn ama o seni sevmiyorki sana dayak atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…