darp raporu yardım

esasında eşim iyi biri diyorsun
ama iyi insan kulak patlatmaz, öldürmekle tehdit etmez.

verdiği zarar yüzünden pişman olur özür diler iyileşmeye çalışır

bir kere kalmaya alıştımı eli hep kalkar boşanmayı düşünmüyorsan neden darp raporu aldınız ki o zaman kendi aranızda konuşup psikolağa yönledirseydiniz eşinizi karar sizin ama kulağınıza zarar verecek kadar şiddet uygulayıp hala boşanmayı düşünmüyo olmanız garip geldi allah yardıımcınız olsun

''eşim iyi biri'' diyorsunuz,iyi niyetli insan şiddete başvurmaz artı kocanız sizi öldürmekle tehdit ediyor.kusura bakmayın ama bana göre eşiniz hiç iyi niyetli
biri değil.

Öldürürmüs öylemi??? Sizde kurbanlik koyun gibi o günün gelmesinimi bekliyorsunuz yapmayin lütfen....

Cocugum var diyosunuz o cocuk o tartismalar yasanirken annesi darp edilirken ne halde,psikolojisi nasil bozuluyor hic düsündünüzmü?

Bugün kulakzarini patlatmis yarin baska biyerini sakat birakicak.

Yaptigin sikayeti geri al deyip sizi tehdit edecegine kul-köle olup özür dilemesi gerekir sizde daha öfkesini kontrol problemi var diyosunuz.Böyle bi adam psikolojik destek almayida reddeder tahmin etmek zor degil..aile büyüklerinizi durumdan haberdar edin onun ailesiylede konusun basima birsey gelirse oglunuz sorumlusu diye.Korkuyla evlilik yürürmü Allah askina...

Seni dövüyor, kulak zarını patlatıyor, şikayet ettiğin için öldürmekle tehdit ediyor ve Allah bilir daha anlatmadığın nasıl eziyetler yapıyor. Bütün bunlardan sonra eşimi seviyorum diyorsan senin sevgi sandığın şey bence yanlış algıladığın bir duygu canım. Belki onu sevdiğini düşünerek aslında herşeyin düzeleceğine kendini inandırmaya çalışıyorsun. Ya da çaresizlik duygunu bu şekilde bastırıyorsun. Eğer kocandan boşanmayacaksan şikayetini geri al ama o şikayeti geri alırken şunu da bil ki, bu olay son olmayacak bugün kulağın yarın belki gözün sonra kimbilir neren sakatlanacak ve sen de her seferinde aslında iyi bir insan diyeceksin. Belki de öyledir, tedaviye ihtiyacı vardır bunu bilemem ama tedavi olmayı kabul edecek mi, sorunu olduğunu fark edecek mi, yoksa hiç bir şey olmamış gibi hayatını sürdürecek mi bunu sen daha iyi biliyorsun.

Hayatta iki yolun var ya bir şekilde bu dayaklara, eziyetlere katlanacaksın ve kimseye şikayet etmeyeceksin. Ya da gücünü toplayıp, ailenden destek alıp, hayata tek başına, zorluklarla ama onurun kırılmadan, dayak yemeden devam edeceksin. Senin için en doğru olanı seçmeni diliyorum ve bir kadın olarak yaşadığın şeyden dolayı çok üzgün olduğumu ve senin yerinde olsaydım bedeli ne olursa olsun arkama bakmadan o evden çıkacağımı da söylemek istiyorum. Lütfen sağlıklı bir şekilde düşün ve hem kendin için hem çocuğun için en iyi kararı ver.

Birde öldürürüm diyormuş çekinmeden ne zannediyor acaba kendisini ..
Hiç aileniz filan yokmu sizin anlatın durumunuzu yardım isteyin bu kadarda sessiz kalmayın ne olur.
Bugün kulak zarını patlatan yarın bir gün neler yapar hiç bunu düşünmüyormusunuz ..

öldürürüm demek başlı başına bi tehdit zaten...hatta bunun için savcılığa suç duyurusunda bile bulunabilirsin...
Gerçekten kulak zarına zarar vericek kadar seni üzdüyse tekrar gözden geçir derim ben...

Yanlış anlamayın ama aslında sizin psikolojik bir destek almanız gerekiyor bence. Adam sizin kulak zarınızı patlatıyor, dövüyor ama aslında iyi biri, destek alması lazım diyebiliyorsunuz. Sizi böyle tehditlerle korkutup sindirmiş ki siz artık işin kötü taraflarını unutup sadece kendinizi onun hasta olduğuna,destek alması gerektiğne şartlandırmışsınız.Allah düşmanımın başına vermesin , evlerden ırak valla. Çok zor bir durumdur insanın sevdiği insandan, kocasından şiddet görmesi. Size dayak atabilen bir insanın iyi niyetli bir insan olduğuna da inanmıyorum. İnsan sevdiğine , değer verdiğine ne kadar sinirlense de vuramaz yaa.Sadece karşısındaki aciz bir kadına el kaldırabilecek,onu tehdit edip göz dağı verebilcek acınası bir insan o kadar.Havlayan köpek de ısırmaz bunu asla unutmayın...

canim bence senin yaptigin düpe düz sacmalik, ne demek tokat atida kulak zarin patlamis?? sen bu durumun ciddiyetinin farkindamisin?? birde sikayetimi geri cekiyimmi diyosun tabiki geri cekme.

1. iyi bir INSAN olsaydi sana tokat atmazdi, ( ki atigi tokat ne siddetleyse kulak zarini patlatmis)

2. eyerki bir kavgada bir tartismada el kaldirip sana vuruyorsa, bu evlilikte ASK, SEVGI, SAYGI bitmisdir...

3. bundan sonra ondan kocalik bekleme bence., seni öldürmekle tehdit ediyor,,.. televisyonlarda haberlerde duyuyoruz adam sinirlendi karisini cocugunu öldürdü diye.. sakaya alma bence, senin kocan olacak insan bence tamamen piskolojik yardima ihtiyaci var ,..

4. senin annen baban ne diyor bu ise?? sana sahip cikacak birisi yokmu?.. ben sen olsam esim bana vursa benim kulagim patlasa.. cocuk mocuk dinlemem esaglarimi toplardim babamin evine döner, bosanma davasini acardim, 1 kez el kaldiran insan herzaman el kaldirir gün gelir bogazini sIkip bogmayida calisir.. belli olmaz böyle kafayi bozmus insanlara.. ömür boyu bu cekilirmi? ... bosanmayi düsünmüyorum diyorsun ama bence en saglikli karar bosanmak olacaktir... allah yardimcin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de çocuk varmış daha da kötü böyle bir evliliği sürdürmek. Bu babayla ne kadar sağlıklı bir psikolojisi olabilir ki?
Kulak zarını patlatan, tehdit eden bir insana aslında iyi biri diyorsanız gerçekten ikinizin de tedaviye ihtiyacı var.
Size değil çocuğunuza üzüldüm şimdi.

bu sabah psikiyatriye gittim....ben hep kendimde hatalar arıyorum adam beni öle sindirmiş ki öz güvenimi kaybetmiş durumdayım.doktorda boşanma kararı vermem gerektiğini söledi...yaşım genç ve güzelim...lise mezunuyum bi şekilde kendi ayaklarımın üzerinde durmam lazım...böyle hayat geçmez...adam kulağımı patlattı şimdide depresyon tedavisi görüyorum...

dışardan konuşmak; yorum yapmak çok kolay benim yaşadıklarımı ve psikolojimi anlamanız çok zor.yinede yorumlarınız için çok teşekkür ediorum haklısınız eşimin savunulacak bi tarafı yok...sürekli kendimi suçlamaktan vazgeçmeliyim...

kadın sığınakları(mor çatı) hakkında bilgisi olan var mı..? ailem destek çıkmaya bilir ve bu durumda sığınabileceğim bi yere ihtiyaç duyabilirim

bencede en sagliklisi bosanmak olacaktir yorum yazmasi belki kolay biziim icin yasamadigimiz icin.. ama kesinlikle kendinni suclama eyerki suclanacak birisi varsa oda esin, sende bir suc bir kabahat yok al cocugunu yanina ya babanin evine dön yada kadin siginma evine binlerce anneler var cocuklarini yanliz büyütüyorlar keske böyle yazilmasaydi kaderin ama olmus artik allah yardimcin olsun ilerde belki sana layik seni el üstünde tutacak sana iyi bir es cocuguna iyi bir abi olacak birisi cikar karsina sende mutlu olursun insallah

yorumun için çok teşekkür ederim...rabbim bana cesaret versin...kadın olmak çok zor

Bir insanın onun canını yakan birine ikinci üçüncü şansı vermesini onun olumsuzluklarını görmezden gelmesini anlayamıyorum.Yanı adam senın en onemlısıde kendısı ıcın bısey yapmıcak ben ruh hastasıyım karımı dovuyorum tedavı olmam lazım demıcek sen hem dayagı yıyeceksın hemde acaba kocamı nasıl ıyılestırsem aslında o oyle ş... bırı degıl sadece sınırden bı anda yaptı dıye yaptıgı kabahate kılıf uydurucaksın,bu hatayı kabullenılır kılma adına yasadıgın sartları ımkanları bahane edıp sıneye cekıceksın....
Kimin için yasıyosun sevgılı kardeşim??

Yada ne olur bana soyle adam nerenı patlatsa yada nerenı kırsa yahut ne yapsa bırakılması gereken bır adam olucak?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…