- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
sen karakola git önce ifade ver onlar hastaneye götürdüğünde doktorlar zaten anlarlar verirler benceYani belirli bir iz yok ama siddet gordum bicak dahi cekildi. Suan parmagim cok agriyor. Ama kirik cikik yok sadece incildi
hemen adliyeye gidin orda yönlendirirler adli tıp gerekli her şeyi yapar anlarlar.Yani belirli bir iz yok ama siddet gordum bicak dahi cekildi. Suan parmagim cok agriyor. Ama kirik cikik yok sadece incildi
adliyeye değil karakola gidecek.adliye açılmış davalara bakarhemen adliyeye gidin orda yönlendirirler adli tıp gerekli her şeyi yapar anlarlar.
yanılıyorsunuz,adliyeye gitmek sürece hız kazandırır.hemen tutanak tutulur rapor verilir.adliyeye değil karakola gidecek.adliye açılmış davalara bakar
Hiç bir önemi yok karakolda tutulan tutanakla hastaneye gittiğinde doktorlar anlar iz olsun olmasın anlarlarAma hic bir yerinde iz yok korudum kendimi hep cunku sadece iste parmagim cok agriyor o kadar. Benim icin onemli cunku oyle olunca sanirim tek celsede bosuyorlarmis
yanılıyorsunuz,süreci hızlandırır hemen adli tıp rapor verir.ifade vermesi sağlanıradliyeye değil karakola gidecek.adliye açılmış davalara bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?