Darp Raporu

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhaba,
Cok onemli benim icin kizlar birazda acil. Darp raporu iz olmadigi taktirde de alinabilir mi? Ya da bu konuyla ilgili polis ne kadar yardimci olabilir

iz yoksa darp olduğunu nasıl kanıtlayacaksınız? dayak yedim diye karakola gidip şikayette bulunabilirsiniz ama darp izi olmadan darp raporu zor olur diye düşünüyorum.

Yani belirli bir iz yok ama siddet gordum bicak dahi cekildi. Suan parmagim cok agriyor. Ama kirik cikik yok sadece incildi

Bende tam bilmiyorum bilenler yazar. Ama bi konuda okumuştum burada doktorlar anlıyormuş sanırım

bencede hemen karakola git anlat seni direk hastaneye götürecekler illa morarlıklık hemen olucak diye bişey yok. şahidin varsa onuda götür.
kim darp etti seni canım geçmiş olsun

siz karakola gidin onlar sizi zaten sağlık kontrolüne götüreceklerdir, orada da doktor gerekli muayeneyi yapıp halleder merak etmeyin.

Ama hic bir yerinde iz yok korudum kendimi hep cunku sadece iste parmagim cok agriyor o kadar. Benim icin onemli cunku oyle olunca sanirim tek celsede bosuyorlarmis

Git doktora göster Arkadaşım dayak yemişti bir morluk yoktu ama kolu şiddetli ağrıyordu tam olarak nasıl bir hasardı bilmiyorum ama dr verdi rapor. Devlet hastanesine git direk. polisede gitsen sana savcılığa git hastaneye git diyecek.

Ama hic bir yerinde iz yok korudum kendimi hep cunku sadece iste parmagim cok agriyor o kadar. Benim icin onemli cunku oyle olunca sanirim tek celsede bosuyorlarmis
Hiç bir önemi yok karakolda tutulan tutanakla hastaneye gittiğinde doktorlar anlar iz olsun olmasın anlarlar

Karakola gidip şikâyette bulunun. Bu konularda savcılık hassas davranıyor, muhtemelen uzaklaştırma vereceklerdir hemen adama.

Darp olduğu gün gitseydiniz daha kesin sonuç alırdınz. Bu tip durumlarda hemen gidilmeli, polis çağırıyorlar acilde.. Hemen tutanak tutuluyor. Yada siz eşim dövdü yada kim darp etmişse derseniz hemen polisi çağırıyorlar..
Ama yinede gidin dr a, ezik falan varsa çıkar..

Karakola git yapman gerekenlerı anlatırlar.
Allah yardımcın olsun.. Umarım kurtulursun..

Arkadaşım ufacık bir Tokattan bile alabildi darp raporu. Siz de alırsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…