- 5 Ekim 2015
- 162
- 207
- 23
- 33
- Konu Sahibi Operadaki Hayalet
-
Belki sizin için küçük bir miktar ama, 300 tl benim için önemli bir para hanımlar öğrenciyim. Durumum kötü konumda da yazdığım gibi. Ev birleşmiş milletler gibi çünkü yurtdışında öğrenciyim. Buraya geldikten sonra ailemin durumu kötüleşti.
Depozitoyu da kiraya saymak gibi bir lüksüm de yoktu çünkü kirayı önce veriyoruz sonra oturuyoruz. Kirayı verdikten sonra anlaşmazlık çıktı aramızda.
Ayrıca poliste para işlerine karışmıyor onun için ayrı bir dava açacaksınız biz sadece bu darp olayıyla ilgiliyiz dediler.
Seni anlıyorum ben zaten öğrencilik pahalı iş aslında. Ama o evde durma hiç çık git ve davanı takip et peşini bırakma dediğim gibi yazılanlar da dursun sende silme ve sakın ani sinirle sende ters bişeyler yazıp koz e verme eline buna dikkat et.
Fakat polis para işine karışmıyor işte. Dava darp ile alakalı. Evden gidersem bu seferde paramı hiç vermez diye korkuyorum.
Orada kalman daha tehlikeli bence normal değil dava şuan darp ile alakalı ise ve takip ediyorum dersen de git para için de davanı aç darp raporun ve şikayetin var ekstra bir de bu olsun. Yada uzlaş al 300 kenara çekil.
O açıdan bakarsan seninde sinirin vardı. Anlaş al 300 şuan gereksiz insana benziyor zatenHaklısınız 300 tl yi kabul edip geri çekilmeliydim belkide. Artık bir tehlike olduğunu sanmıyorum sonuçta olay polise yansıdı, daha fazlasına cesaret edemez bence. Bir de bana saldırmasının da siniri vardı şikayetçiyim dedim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?